Intalniri CLUJ NAPOCA unde/cum si cand ?
Postat 26 May 2009 - 01:36 PM
Nelutu35, la May 22 2009, 06:05 PM, a spus:
Apoi Florine draga bag seama ca tu faci politie pe topicul "Hey Cluj". I-mi editezi postul pentru o prescurtare(una) sa ma simt eu prost?Daca crezi ca e constuctiv pentru comunitate cenzureaza-ne de tot, inchide topicul.
PS:Am pierdut o jumatate de ora sa citesc toate posturile recente in care erau folosite abrevieri si prescurtari si nu am vazut sa fi edidat vreounul.
PS:Am pierdut o jumatate de ora sa citesc toate posturile recente in care erau folosite abrevieri si prescurtari si nu am vazut sa fi edidat vreounul.
Eu nu cred ca are cineva ceva cu voi. Ideea e ca TREBUIE sa scriem in LIMBA ROMANA, pt ca asa e normal si frumos. Ganditi-va ca, poate, mai citesc si alti membri topicul vostru si le cresc dioptriile pana reusesc sa desluseasca ceva. Nu mai zic de faptul ca toti ne supunem aceluias regulament.
Sfatul meu prietenesc este sa nu "plecati" nicaieri, sa va vedeti in continuare de activitatea voastra, bineinteles in conformitate cu regulamentul si , de ce nu, sa respectati ceea ce va roaga moderatorii.
Fara suparare, mai am un sfat pt unii membri, nu neaparat numai pt cei din Cluj: mai puneti mana pe o carte de gramatica, pt ca e mult mai rusinos sa nu stii sa scrii corect in limba materna decat sa-ti editeze un moderator postul.
Parerea mea care este...
Postat 26 May 2009 - 06:13 PM
foarte obiective parerile lui NIZ si la obiect,insa cu un sg lucru nu prea sunt de acord.ma indoiesc ca intra altii pe topicuri locale decat bastinasii si mai sunt doi din afara granitei,iar expresiile noastre cred ca se inteleg oricat de ardelenesto-culturale-europene sunt.vizavi de greselile de gramatica aici sunt in totalitate de acord cu tine!!!!!!!!!!!
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 26 May 2009 - 10:44 PM
ok baieti fiecare si-a spus punctul de vedere.eu zic ca nu mai are rost sa vorbim pe tema asta.este ca si intr-un regat,daca regele zice ca preotu trebuie decapitat atunci e decapitat,daca e vinovat sau nu,asta nu mai conteaza,regele a poruncit,trebuie executat."poruncile se executa nu se discuta" .deci tema e incheiata,ca dupa aia luati WARN pe gratis
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp