Intalniri CLUJ NAPOCA unde/cum si cand ?
Postat 20 March 2008 - 01:28 PM
Axu, la 20 Mar 2008, 12:42, a spus:
Pai acuma ce sa facem, daca vrei sa te bagi, te luam... :lol:
I-al si pe Sorin cu tine cand veniti.
I-al si pe Sorin cu tine cand veniti.
Aiiaaiiiii....m-ai dibuit .....!
No amu sa vedem ce-o zice si Nasa (Sorin)....da el sigur vine cand e vorba de " jaruri ".
Multumesc de raspuns .
Da ' in principiu pe unde jeruiti voi ?
Aveti un loc anume ?
Sunteti multi cu termice la Cluj ?
Stima domnilor
Imagini atasate
Postat 23 March 2008 - 01:12 PM
salutari
inafara de cartodrom unde va mai intalniti?
am fost acuma cu fratemio si cu un prieten in parcu de skateri de langa romtelecom sa facem niste sarituri si... senzatia i minunata, zborul superb, aterizarea pe beton...dezastru :)
eu am madbull de la tamiya, mi-am rupt un telescop si mi s-a crapat carcasa,
fratemi darck knight de la robbe, telescop indoit, motoru deplasat,
pretenu mad max, carcasa praf, suportii de carcasa praf(toti 4), partea de sasiu care sustine telescoapele pe spate praf.
daca stiti un loc asemanator, dar aterizarea sa se faca pe iarba sau nisip astept cu nerabdare :o
apropo daca stie careva unde gasesc in cluj rulmenti de 11*5 si de 8*5 si eventual un pret ca tot am cautat si nimic.
Bafta la concurat, azi ma duc sa vad cum merge masina dupa ce am refacut-o, sper ca i ok.
have fun
inafara de cartodrom unde va mai intalniti?
am fost acuma cu fratemio si cu un prieten in parcu de skateri de langa romtelecom sa facem niste sarituri si... senzatia i minunata, zborul superb, aterizarea pe beton...dezastru :)
eu am madbull de la tamiya, mi-am rupt un telescop si mi s-a crapat carcasa,
fratemi darck knight de la robbe, telescop indoit, motoru deplasat,
pretenu mad max, carcasa praf, suportii de carcasa praf(toti 4), partea de sasiu care sustine telescoapele pe spate praf.
daca stiti un loc asemanator, dar aterizarea sa se faca pe iarba sau nisip astept cu nerabdare :o
apropo daca stie careva unde gasesc in cluj rulmenti de 11*5 si de 8*5 si eventual un pret ca tot am cautat si nimic.
Bafta la concurat, azi ma duc sa vad cum merge masina dupa ce am refacut-o, sper ca i ok.
have fun
Kyosho TF-5 Doge Stratus EP
Tamiya MadBull truggy EP
Tamiya MadBull truggy EP
Postat 05 May 2008 - 12:24 AM
Salut, tocmai am descoperit de curand forumul acesta si cu toate ca am vazut ca e cam putin lume din Cluj interesata de "jucarii" totusi ma bucur ca am si eu pe cine sa intreb una alta in domeniu. Am tot cautat prin magazine o jucarie mai profi dar din pacate nu am gasit numai prostii chinezesti la supra pret. Imi poate unul din voi recomanda ceva electric la mana a doua, asa pentru inceput? Merci tare