Modelism - RHC Forum: cateva intrebari.. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

cateva intrebari.. nu stiu daca sunt pe rubrica corecta

#1 Useril este offline   Suspans 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 07-December 07

Postat 07 December 2007 - 09:06 PM

Am vazut aceste minunate figurine pe care le facetzi nu sunt prea pe domeniu si bineinteles ca nu sunt familiarizat cu denumirile tehnice..
As dorii sa stiu daca sunt scluptate sau turnate. pe mine m-ar intresa turnare cum este aceasta facuta si mai important ca si material.
Stiu asa cateva lucruri, caut pt niste proiecte mai domestice, momentan ,materialele necesare . de exemplu as avea nevoie de un material A+B pt matritza un silicon sau cauciuc ceva silicon ruber urethane.. sau cum s-o numi mai exact si pt pozitiv un material tare ca un plastic care sa redea si detaliul.. de asta zic ca am nevoie de o matritza "moale" cauciucata ca sa pot scoate pozitivul fara sa o stric. . avetzi idee unde pot gasii o firma care aduce asa ceva? amsa va tin la curent cu progresul :wub:
0

#2 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 14 December 2007 - 03:45 PM

Suspans, la 7 Dec 2007, 22:06, a spus:

sunt scluptate sau turnate

Sunt injectate. :wub: Doar cele de metal sunt turnate.

Pentru ce spui tu ai nevoie de RTV ca sa faci matrita. In principal trebuie sa iei un bidon de 5 kg, mai putin nu gasesti. Din fericire pentru tine acum o luna mi-am cumparat asa ceva gandindu-ma ca o sa folosesc si eu dar o sa mai vand daca o mai vrea careva. Contacteaza-ma pe mail (pune RTV in titlu ca sa stiu despre ce e vorba) si spune-mi ce cantitate vrei.

Piesele le vei face din rasina bicomponenta, aici nu te pot ajuta ca nu m-a preocupat.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro