Pagina 1 din 1
GALEON SPANIOL sf sec XVI cum se cheama galeonul din imagine?
Postat 22 November 2007 - 09:11 PM
poate e mai usor asa http://images.google.ro/images?svnum=10&um...galleon&spell=1
Postat 06 January 2008 - 09:55 AM
just have a look ! :rolleyes: http://www.chrisdixonstudios.com/hms-model...602/gallery.php?
Postat 09 January 2008 - 12:56 PM
bhai baietzi...am folosit cuvantul "galleon" sau "galeon" asa cum il folosisem pentru a cauta imagini pe net...nu am folosit cuvantul in limba romana pt ca nu as fi avut atat de multe sanse sa gasesc imagini ca-n cazul in care-l foloseam in lb engleza...nu sunt atat de prost sa nu stiu ca la romani se zice galion;insa m-am obisnuit cu echivalentul in engleza...si nu mai faceti pe desteptii..astea-s observatii minore...cred ca va plictiseati cand ati intrat pe subiectul asta...mai bine ma ajutati si poate-mi dati si mie planurile "San Francisco" dar vedeti ca exista si "San Francisco II"..eu-l vreau pe I
Postat 09 January 2008 - 02:24 PM
...bai cristinel baiatule, cand folosesti terminologie scrisa in diferite limbi e bine ca toata sa fie scrisa in acea limba. Daca erai destept scriai "A Spanish galleon" si era perfect corect in engleza.
Da tu care esti tare la romana si te plictisesti ai scris "galeon spaniol".
Vezi va "galleon" nu e acelasi lucru cu "galeon" asa ca nu le asocia ca n-au nimic in comun.
Incerca la Academia Romana poate iti "breveteaza" noul termen "galeon"
Da tu care esti tare la romana si te plictisesti ai scris "galeon spaniol".
Vezi va "galleon" nu e acelasi lucru cu "galeon" asa ca nu le asocia ca n-au nimic in comun.
Incerca la Academia Romana poate iti "breveteaza" noul termen "galeon"
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 09 January 2008 - 02:54 PM
Instaleaza si configureaza eMule Nu-i mare greutate. Da apoi (din eMule) un search dupa "Modelismo Naval - Galeon San Francisco- By Conan". Arhiva are vreo 40MB
P.S. N-am avut rabrare s-o descarc pe toata, dar erau niste profile, niste imagini cu macheta...
P.S. N-am avut rabrare s-o descarc pe toata, dar erau niste profile, niste imagini cu macheta...
Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 09 January 2008 - 03:01 PM
Eugen Fomino
Arata acest topic
Pagina 1 din 1