catamaran class1 "Victory " sau "Budweiser " model home made ...
Postat 29 February 2008 - 04:06 PM
si ultima si ma cam opresc cu acest proiect
mai e nitel de lucru la alinierea cu puntea a prizelor de aer laterale, am sa rezolv problema in acest weekend si gata.
spor
mai e nitel de lucru la alinierea cu puntea a prizelor de aer laterale, am sa rezolv problema in acest weekend si gata.
spor
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de vasia: 29 February 2008 - 04:09 PM
Postat 02 March 2008 - 12:55 PM
Salut,
@ pic33 - Frumoasa barcuta, destul de ingrijit lucrata, interesant ar fi sa o punem intr-un subiect nou in care sa ne dai mai multe detalii.
In legatura cu proiectul victory, din punctul meu de vedere planul de forme este gata, mai sunt cateva mici greseli ceva diferente de zecimi de mm dar nesemnificative ptr un model, si oricum se regleaza la realizare si slefuire
pentru cei interesati de plan da-ti mesaj aici. Daca realizeza cineva dupa el modelul din fibra as vrea si eu unul, platesc materialele
spor
@ pic33 - Frumoasa barcuta, destul de ingrijit lucrata, interesant ar fi sa o punem intr-un subiect nou in care sa ne dai mai multe detalii.
In legatura cu proiectul victory, din punctul meu de vedere planul de forme este gata, mai sunt cateva mici greseli ceva diferente de zecimi de mm dar nesemnificative ptr un model, si oricum se regleaza la realizare si slefuire
pentru cei interesati de plan da-ti mesaj aici. Daca realizeza cineva dupa el modelul din fibra as vrea si eu unul, platesc materialele
spor
Aceasta postare a fost editata de vasia: 02 March 2008 - 12:57 PM
Postat 24 March 2008 - 06:15 PM
daca folosesti reductor (14/27) nu ar trebui sa ai probleme cu un motor de aero sau auto. totusi e bine sa gasesti o modalitate sa-l racesti si sa ai carcasa descoperita in zona chiulasei. la 2.5 / 3.5 cmc o barca are cam 2.5 - 3 kg
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 24 March 2008 - 06:28 PM
elicea conteaza, nu atat greutatea barcii. nu e mare lucru sa faci un batiu cu reductor.
iti trimit poza cu unul, dar pana atunci uite o poza cu motor aero pentru navo:
iti trimit poza cu unul, dar pana atunci uite o poza cu motor aero pentru navo:
Imagini atasate
Laser frate!
Postat 20 June 2008 - 06:52 PM
ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc