Caroserii Vopsite
Postat 07 January 2008 - 06:31 PM
sincer inca nu sunt in stare sa ma implic in ceva asa de mare(nu ma refer la marime fizica a obiectului).......lucrarile mele inca au erori si tare imi e ca daca ma bag la ceva full size imi dai cu rezervorul in cap...cam ce ai vrea sa faci pe el de curiozitate??.....
Postat 07 January 2008 - 06:44 PM
Flo234, la 7 Jan 2008, 18:31, a spus:
sincer inca nu sunt in stare sa ma implic in ceva asa de mare(nu ma refer la marime fizica a obiectului).......lucrarile mele inca au erori si tare imi e ca daca ma bag la ceva full size imi dai cu rezervorul in cap...cam ce ai vrea sa faci pe el de curiozitate??.....
nu vreau tot rezervor-ul......da-mi un id de mess pe M.I.........
Imagini atasate
Postat 22 January 2008 - 02:30 AM
yeee marfa omule tu chiar poti sa-ti deschizi o mica afacere din treaba asta.o sa-mi iau in curand si eu un model scara 1:10 cu caroserie de acura RSX si s-ar putea sa am nevoie de o revopsire,ceva mai frumos...ceva in genul acesta.te voi contacta oricum daca voi avea nevoie!e bine ca s-a apucat in sfarsit cineva din romania sa faca asa ceva.
Postat 22 January 2008 - 10:51 AM
Flo234, la 22 Jan 2008, 10:18, a spus:
[...] nu se pot revopsi pentru ce este foarte greu daca nu imposibil sa scoti in totalitate vopseaua veche[...]
Cu lichid de frana, DOT3, ati incercat? De pe suprafete din plastic, curata vopseaua fara probleme, si nu ataca plasticul. Aproape indiferent cat de veche ar fi vopseaua. Atentie, lichidul de frana e coroziv si toxic.
Eugen Fomino
Postat 22 January 2008 - 11:13 AM
e o idee...intradevar cu lichid de frana nu am incercat pe lexan(pe auto stiu ca merge)...dar cred ca depinde si cu ce vopsea este facuta caroseria....in orice caz daca ai o caroserie veche toate zgarieturile si juliturile nu o sa dipara tot acolo pe exterior le gasesti..desi ai o caroserie proaspat vopsita tot ca o caroserie veche o sa arate
Postat 22 January 2008 - 12:12 PM
macar incerc sa fac ceva.daca o stric,asta e.Flo zi-mi si mie cum mai bine sa fac caroseria dintr-o culoare,cu spray sau vopsea de aerograf?vopseaua de aerograf se dilueaza cumva? e de la tamiya la borcanel(tamiya color acrilic paint).multumesc anticipat.
Postat 22 January 2008 - 11:24 PM
salut. am reusit sa vopsesc caroseria dar nu am avut timp de poze. a iesit cameleon. o cmbinatie de coniac cu verde putin negru in fata si putin albastru in spate. predominant e verde si maro(coniac).totul e metalizat. revin cu poze
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
Postat 24 January 2008 - 12:36 PM
Flo234, la 20 Jan 2008, 11:27, a spus:
ultima
salut, frate cum ai facut la carcasa asta chestiile alea albe ? :) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/dry.gif
Traxxas Revo 3.3