Caroserii Vopsite
Postat 24 November 2007 - 09:08 AM
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
Postat 24 November 2007 - 11:52 AM
salut. o sa o cumpar in decembrie sau ianuarie. am mai multe de luat si nu am toti banii deocamdata(o statie, o transmisie pe curea , un glow starter.....). dupa , te anunt si stabilim detaliile. mersi si multa bafta :(
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
Postat 03 December 2007 - 09:57 PM
asta este laterala pc'ului a iesit mai rasarita decat soricelul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 09 December 2009 - 09:54 AM
Postat 13 December 2007 - 12:26 AM
Mai baieti Mai ... SALUTARE DE LA MARE...!!!
Lasati mai omul in pace ca na omu e " peste noi " astia din RO nu v-ati prins :D ? Plecat afara alea, alea....
Flo tata foarte frumos ce faci tu acolo, cind mai ajung prin Buc o sa trec pe la tine sa imi arati si mie cum se face ca arata foarte bine chiar daca nu sunt facute de cine stie ce " PROFESORI DE AFARA " ! pentru noi ( la nivelul nostru ) este suuuper de ajuns !!!
Si SCUZE PT. DERANJ .....!
si o poza daca tot am scris atit de mult sa va mai delectati :D
Lasati mai omul in pace ca na omu e " peste noi " astia din RO nu v-ati prins :D ? Plecat afara alea, alea....
Flo tata foarte frumos ce faci tu acolo, cind mai ajung prin Buc o sa trec pe la tine sa imi arati si mie cum se face ca arata foarte bine chiar daca nu sunt facute de cine stie ce " PROFESORI DE AFARA " ! pentru noi ( la nivelul nostru ) este suuuper de ajuns !!!
Si SCUZE PT. DERANJ .....!
si o poza daca tot am scris atit de mult sa va mai delectati :D
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de bbe74: 13 December 2007 - 12:27 AM
KYOSHO INFERNO ST-RR W RB C6BB,KYOSHO MP777WC W OS.21, NEXSTAR, CENTURY hawk CALIBER 30,RAPTOR 30...
Postat 07 January 2008 - 06:05 PM
Flo234, la 7 Jan 2008, 17:53, a spus:
ultima
Flo B) ......te incumeti sa faci un rezervor moto............... :wub:
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 07 January 2008 - 06:05 PM