Postat 20 February 2009 - 05:05 PM
Pe cel de la hobycnc l-am procurat si eu prin intermediul cuiva de pe forum (spune el daca are chef ce si cum) si am fost multumit de el. Eram la inceput si nu prea stiam eu multe (nu ca acum ar fi altfel) dar mi-a placut controlerul, inclusiv ca pret.
Din nefericire (greseala mea...) am ars doua circuite si foarte greu am reusit sa gasesc sa le inlocuiesc. Cred ca ar fi doua mici dezavantaje:
1. te saturi tot facand teste si ajungi la concluzia ca mergi pe 1/2 sau 1/4 pasi, restul variantelor fiind inutile;
2. daca arzi un circuit poti incepe sa fluieri o doina...
In rest toate bune.
Legat de schemele cu L297 si L298, tare as recomanda sa fie cumparate de la cineva care face, la pret mic. Ca pentru 2-3 bucati nu merita osteneala. Poate gresesc, unora le place munca...
Dar am vazut si cumparat la 20 euro bucata, gata montate si testate. Daca seamana a reclama imi cer scuze, nu e cu intentie. Ca daca ceva nu merge bine tot aici pun si reclamatiile.
Dar luate pe bucatele, doar circuitele L297/298 aduse acasa fac vreo 10 euro (poate si mai mult). Mai intra pe acolo cateva piese, conectorii, cablajul umblatul dupa ele si lipitul. Poate impreuna nu ajung la ceilalti 10 euro dar nici departe nu-s. Asa ca as recomanda ceva gata facut de meseriasi, chiar daca aparent pe hartie s-ar economisi cativa banuti. Sau luati de oriunde gasiti ieftin si concentrati eforturile spre partea mecanica.
Am pe undeva prin mailuri si ofertele de la Epsicom dar cred ca sunt preturi vechi si e mai corect de cerut oferta noua.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365