Modelism - RHC Forum: CNC (computer numerical control) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 108 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »

CNC (computer numerical control) masini cu comanda numerica

#2251 Useril este offline   Sofian 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 20-August 06

Postat 22 March 2008 - 09:54 PM

am gasit primul kit ptr cnc complet in RO deci nu mai e nevoie sa comandam pe afara

http://www.hi-end.ro/cnc/index.php?p=produ...ore&iProduct=28
0

#2252 Useril este offline   cres 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 306
  • Inregistrat: 09-May 06

Postat 23 March 2008 - 09:12 AM

m-am uitat si eu pe acolo.majoritatea lucrurilor sint mai scumpe ca afara sau ca la alte firme de profil din tara
nu stiu daca un chit care are suruburi cu filet trapezoidal merita banii aia.depinde ce vrei sa faci
0

#2253 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 10-July 07

Postat 23 March 2008 - 02:23 PM

E si normal ca sa fie mai scumpe ca afara pentru ca transportul, stocurile si altele costa... cat despre firmele de profil din tara sunt lamurit demult. Eu nu intentionez sa aduc piese mai ieftine ca altii ca nu sunt la maraton ci sa fie tot ce ai nevoie intr-un singur loc.
Lasa nu fi suparat, poate am sa cumpar cuplajele de la tine daca oferi un pret bun...

Cu filet trapez poti obtine aproape aceeasi precizie ca si cu unu cu bile daca montezi cu atentie masina
despre meritat nu stiu ce sa zic dar pe 340Euro nu iei nici suruburile cu bile, la acel kit ii lipsesc doar motoarele si ceva accesorii.
Aici sunt niste cnc-uri pe suruburi trapez si bucse de bronz http://www.cnc-router-routers.com/html/pri...uter_engrav.HTM deci nu e noutate, vedeti si filmuletele de pe situl acela.
0

#2254 Useril este offline   cres 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 23 March 2008 - 05:15 PM

imi cer scuze nu am stiut ca promovezi ceva.asa reiese din mail a fost o simpla parere personala.poate subiectiva dar raportata la ceea ce am realizate.nu am postat cuplajele pe forum decit pt a se inspira si alte pers si nu pt a face o afacere in sine.iti doresc succes in tot ceea ce faci si nu te gindi ca sint suparat.nu am de ce.
0

#2255 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2008 - 05:23 PM

Merci de urari, nu incerc sa promovez nimic aici(am eu unde), dupa cum vezi linkul nu e pus de mine. Toata chestia e facuta din pasiune nu neaparat sa ma imbogatesc de pe urma acestora, pot sa confirme acest lucru o gramada de persoane care ma cunosc de aici si de pe www.elforum.ro
Preturile sunt mari si sunt de acord cu asta dar macar cu ce e pe site poti sa duci la capat un proiect.

Nu am dece sa fiu suparat, e bine ca oamenii sa comenteze ca astfel sti ce sa schimbi sau imbunatatesti

Aceasta postare a fost editata de vrajitoru: 23 March 2008 - 05:30 PM

0

#2256 Useril este offline   celuster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 04-January 07

Postat 23 March 2008 - 09:38 PM

....inca un intermediar, inca un 15-20 % in plus la pretz ....asta e romania...toata lumea vinde si nimeni nu mai face nimic.

numa' bine celu
0

#2257 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2008 - 10:10 PM

Cui nu-i plac intermediari nu sunt obligati sa cumpere, ei pot sa cumpere direct de la fabrica...

Eu si fac, da-mi o comanda de un CNC...
0

#2258 Useril este offline   celuster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2008 - 10:33 PM

vrajitoru, la 23 Mar 2008, 22:10, a spus:

Eu si fac, da-mi o comanda de un CNC...

Nu multzumesc....ma descurc :rolleyes:

numa' bine celu
0

#2259 Useril este offline   celuster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 12:15 AM

vrajitoru, la 23 Mar 2008, 22:10, a spus:

Cui nu-i plac intermediari nu sunt obligati sa cumpere, ei pot sa cumpere direct de la fabrica...

...te pomenesti ca tu iei direct de la fabrica :o

numa bine celu
0

#2260 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 01:18 AM

Nu e grija ta de unde iau, am zis mai sus ca la cine nu convine sa cumpere de la fabrica sau de unde crede de cuvinta.
Poate iau de la fabrica, poate cumpar de pe situri de afara, poate iau de la altii... sau poate am eu fabrica.
0

#2261 Useril este offline   Danieltnokia2000 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 21-October 07
  • Interests:discussion

Postat 24 March 2008 - 07:54 AM

hai salut

mai baieti nu va mai certati pt niste prostii :o
iar parerea mea despre partea mecanica este ca daca faci un cnc care sa aduca apoi bani adica nu hobby mai merita sa cumperi nus ce axuri si ghidaje dar alfel mai bine faci masina cu niste bucse si axuri recuperate de pe la imprimante , sau faci niste axuri pe undeva pe la fabricile de pe unde cunoaste fiecare iar bare filetate bagi dalea din bazar si niste piulite stranse sa mai scada jocul. motoare, la fel, le iei idin imprimante vechi. montezi masinaria si merge brici pt un hobbyst si inca cu rezultate foarte bune. asta spun din experienta pt ca am facut si io una si pretul nu a depasit vreo 100e cu tot cu piesele la electronica. asa ca sincer ca sa faci din cand in cand cate o piesa care nu aduce profit nu merita sa bagi sute de e intr-o masinarie cand se poate face mai ieftin si cu aproape aceleasi rezultate.

mai ganditiva si nu dati bani aiurea doar asa sa va aflati in treaba..... parere personala si testata

nu va suparati pe mine :o
0

#2262 Useril este offline   cres 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 08:47 AM

imi pare rau ca poate eu am iscat polemica asta.deasemenea nu prea sint de acord cu parerea ta daniel.daca tot timpul ne vom uita dupa solutii de compromis nu vom avansa niciodata.dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul,vorba lui Mircea Badea
0

#2263 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 24 March 2008 - 09:49 AM

Nu trebuie sa fie cu parere de rau. Orice discutie in tehnica are rezultate constructive, ca nu-i ca in filozofie...
Am avut norocul sa-i intalnesc pe cativa din cei implicati in ultima discutie. Din ce stiu, sunt oameni pasionati de ce fac. Pana acum nu au avut ca activitate principala vanzarea de astfel de articole. Am impresia ca se incearca si obtinerea de profit si e normal sa fie asa.
Am cumparat module electronice si sunt multumit de ce am luat. Ma refer si la pret si la calitate. Nu zic ca in SUA n-ar exista si mai ieftin sau ca in Romania n-as gasi ceva similar la pret de 10 ori mai mare. Fiecare isi face socotelile si procedeaza cum stie mai bine.

E prima oara cand intru pe acel site cu componente mecanice si sunt multumit de ce vad. Parerea personala ar fi ca e bine ca apare un nou magazin in domeniu. Nu comentez preturile, posibil sa nu fie cele finale, s-ar mai putea ajusta in functie de vanzari. N-am avut timp sa vad firma de la care sunt procurate produsele, sa fac niste comparatii. O sa revin cu barfe dupa ce ma lamuresc cu mai multe.
Poti merge pe pret mare si volum mic de vanzari, sau invers. Cum suntem putini, cam stim ce, cu cat si de unde putem cumpara. Nu e loc de pacaleala. Sigur vom alege varianta cea mai buna. Important e ca se inmultesc locurile de unde se poate cumpara. In final va fi bine...
Nu sunt impresionat in nici un fel de preturile de pe noul site din simplul motiv ca nu e prima oara cand vad preturi. Si pana acum am intalnit in tara produse cu preturi mult diferite, in functie de firma. Si am cumparat de la oricare, in functie de situatie. Daca unde era ieftin nu aveau pe stoc, am cumparat repede dar scump. E drept ca s-a intamplat rar...

Legat de activitata de hobby, cred ca si aia trebuie facuta cu scule bune. Poate exagerez putin dar as zice ca ce faci ca hobby merita sa faci cel putin la fel de bine ca ce faci la job, stabilit printr-un contract de munca. Ca-i vorba si de pasiune nu numai serviciu contra serviciu (adica muncesc si sunt platit). Si aici fiecare stie ce poate face asa ca n-are rost sa discut aiurea.

Concluzia ar fi sa nu ne grabim cu concluziile. Problemele se vor rezolva pe parcurs, momentan e bine ca exista magazinul. Parerea mea!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 24 March 2008 - 09:51 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#2264 Useril este offline   celuster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 11:13 AM

Corect....dar lasati posibilitatea oamenilor de a alege.
Pt. Danieltnokia2000 : nu uita ca mecanica de la imprimanta e facuta pentru imprimanta...deci n-o sa poti face cu mult mai mult decat atat
Referitor la kit-ul CNC ca sugestie nu folositi bare rotunde pentru ghidare ca vibreaza....folositi ghidaje liniare d'alea cu bile recirculate pe care le gasiti binentezeles la "vrajitoru'"...or fi ele mai scumpe da' merita.

numa' bine Celu
0

#2265 Useril este offline   cres 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 07:06 PM

am promis mai demult ca pun niste poze cu ceea ce fac cu masina

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-36-1206378363.jpg

0

#2266 Useril este offline   cres 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 March 2008 - 07:06 PM

si inca

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-36-1206378409.jpg

0

#2267 Useril este offline   Danieltnokia2000 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 21-October 07
  • Interests:discussion

Postat 24 March 2008 - 08:46 PM

fain....chiar e fain
0

#2268 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2008 - 01:03 AM

Mda... nici eu nu am zis ca preturile ar fi mici, din pacate. Totusi cu 1000 Euro poti luat tot pentru un CNC, inclusiv motoarele pas cu pas si electronica.

Odata cu trecerea timpulu se vor mai ieftini, unele se vor realiza de catre mine(ca nu am luat de pomana freza si strung) care vor fi mai ieftine ca si cele "de firma" bineinteles daca vor fi comenzi cat de cat.

Da, se incearca si obtinerea unui mic profit, pasiune ca pasiune dar mai trebuie sa si mancam...

Totul a inceput de la neputinta de a gasi in Romania totul intr-un singur loc ...
Un alt imbold a fost ca desi gaseai cate ceva in Bucuresti si daca esti din Maramures nu reuseai sa cumperi pentru ca unele firme refuza sa trimita ramburs... eu trimit :)

Aceasta postare a fost editata de vrajitoru: 25 March 2008 - 01:07 AM

0

#2269 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 March 2008 - 02:09 AM

@Vrajitoru, nu e musai sa justifici preturile sau sa te scuzi. Personal sunt multumit ca exista o posibilitate in plus (facem probe pe parcurs :D sa vedem daca-i asa sau nu) de a achizitiona materiale in domeniul care ne intereseaza.
Din nefericire, volumul vanzarilor e mic la noi si profitul se scoate din pret nu din cantitate. Nu e vina ta.
E greu sa gasesti totul intr-un singur loc la pret bun. De exemplu eu nu gasesc la tine curele si roti de curea :) Si sunt sigur ca daca reusesti sa aduci de undeva, o sa fie tot de la unul de-al nostru care este deja reprezentant sau distribuitor al producatorului si nu vei avea pret bun. Adica de unde cumperi tu o sa iau si eu, din cauza cantitatilor mici pe care le comandam amandoi. Nu are nimeni un pret de cazut pe spate. Ca daca sunt suparat tare pot spune ca decat sa platesc adaos mare unui intermediar prefer sa platesc transport si vama direct celui de la care cumperi si tu. Ca tot la bucata cumparam si tu si eu. Nu o zic sa te supar, e discutie moka. Si te sprijin in absolut tot ce faci, atat cat pot!

Alta ar fi situatia daca am fi uniti, daca am discuta serios mai multe probleme, daca am stabili cateva dimensiuni si materiale uzuale care sa poata fi cumparate in cantitate MARE la preturi bune, si vandute cam la fel. De exemplu eu pot obtine preturi foarte bune pentru ce-i legat de cota de 12 mm pentru ca am comenzi de multe mii de bucati de rulmenti liniari sau metri de bara, de suporti de rulmenti si de ce mai e pe langa ele. Daca cineva vrea 10 sau 16, imi pare rau, nu pot sa ajut decat cu sfaturi. Bun ar fi sa ne limitam la niste dimensiuni (sa zicem la cate una din gamele 5-6, 10-12 si 16-20-25) si sa mergem pe ele. La fel e si cu rulmentii radiali. Mi-ar prinde bine sa-i vand scump, dar mi-e greu sa-i dau la pret de 10 ori mai mare ca cel pe care-l platesc eu atunci cand cumpar din China. Plus ca nici calitatea nu ajuta...
Legat de cuplaje, am luat de la cres cateva bucati (o sa le si platesc in viitorul foarte apropiat!!!!!, scuze pentru intarziere!) la un pret bun. Calitatea e OK. Nu-s eloxate dar ma lasa rece. El zicea ca ar vinde pe la 10 euro bucata. Daca tu vinzi aceeasi marfa la 40 euro eu am posibilitatea sa iau de la el tot cu 10 (sau 20 euro daca mareste pretul ca vede ca are loc), cu 30 de la ISEL sau cu 40 de la tine. Nu vorbesc de preturi exacte! O posibilitate ar fi sa comanzi tu in cantitate mai mare de la cres cu 10-15, el sa nu vanda la bucata altora, tu sa vinzi sub pretul de ISEL (dar avantajos si pentru tine) si eu sa fiu nevoit sa iau de la tine, apoi de la isel, apoi de la altii de peste hotare. Pana ma supar si le fac singur ca n-o fi un capat de tara in a freza o bucata de aluminiu. In fond e vorba de zeci de euro pentru o piesa care in China se face cu pret de sub 2 euro bucata. Si ajungem iar la cantitate ca aia nu fac 5 bucati la pret mic, sau ajungem iar la discutia cu timpul si valoarea lui, pentru fiecare. Sa zicem ca scule s-ar mai gasi...

Ca sa n-o mai lungesc mult cu prostiile, poate ar fi bine sa devenim concurentii distribuitorilor actuali, nu distribuitori ai lor. Cel putin asa as face daca m-ar tine balamalele si as avea interesul. Pana la urma e chestie de scula, care o are mai mare si mai tare. Bine ca nu-i cazul, de la o varsta ghiocelul e un bun model, ca-i aplecat cam de la jumatate :D
Raman la ideea ca e bine ca a aparut ceva nou. In timp preturile se vor aseza frumos la locul lor, activitatea se va dezvolta sau va disparea. Eu zic sa se dezvolte si o sa ajut cu ce pot. Poate n-ar fi rau candva sa avem si noi o activitate anuala, ca prin alte tari, cu o intalnire, expozitie si targ in "domeniul" HOBBY-CNC.
M-as simti prost langa un MAZAK dar parca mi-ar face placere sa discut despre maruntisuri accesibile, pentru tinut in camera si comandate de un PIII...
Mai vorbim.
Spor la treaba!

PS. Daca tot n-am somn: azi am scos din neatentie o piulita de la un surub cu bile, de pe surub. Si tot din neatentie la montare am lasat pe langa, cateva bile. Mi-a luat o ora sa le pun la loc si inca pe atat sa le pun si pe celelalte pe care le-am uitat din neatentie in alta cutie in care le-am spalat. Adica dupa primul montaj am constatat ca mai am bile si in alta cutie :D Sunt fericit ca inca mai suflu, dupa doua demontari complete ale unei axe de CNC. In rest toate bune. Daca am noroc, peste 2 zile fac cablarea electrica.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 25 March 2008 - 02:23 AM

0

#2270 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 March 2008 - 04:53 AM

Activitatea mea principala este elecronica in special audio din care se castiga mult mai bine ca si din piese de cnc dar cum ziceam si mai sus am facut asta de oftica... pentru firmele de 2 lei din Romania.

O practica a firmelor din RO
niciuna nu are preturile pe site iar cand intrebi cred ca au gasit fraierul si-ti baga un pret de cazi pe spate.

Am cerut la o firma(nu dau nume) preturi pentru niste motoare pas cu pas si ce credeti ca mi-a raspuns ?
Citez:
"Acestea sunt produse profesionale si necesita particularizarea preturilor concret pe coduri alese."
Ce poate fi asa de profesional la un motor ordinar chinezesc eu nu-mi dau seama. Le-am dat link la http://www.hi-end.ro/cnc/ sa vada preturile si mi-au raspuns ca nu se poate sa fie asa de mici... ca e vrajeala
Sa nu mori de ciuda, parca ar avea ceva de vanzare care e raritate sau ce ?

Alta firma
Ma gandeam sa cumpar o scula pentru a nu da 80Euro fara tva pe o bucata de metal de 0,5kg si sa o fac eu... mi-au puscat un pret de 800Euro pe ceva ce afara e maxim 150... si inca sa platesc si tot in avans, vai de mama lor...
Citat
"xxxx, la pretul total de 774 EUR;
xxxx, la pretul total de 873 EUR.
Plata se face in lei, in avans (la lansarea comenzii), la cursul BNR din ziua respectiva.
Termenul de livrare: 2 luni."

Asta e... ne descurcam cum putem sau ne facem fabrica.

Aceasta postare a fost editata de vrajitoru: 25 March 2008 - 05:00 AM

0

#2271 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 March 2008 - 08:23 AM

vrajitoru, la 25 Mar 2008, 04:53, a spus:

am facut asta de oftica...

Sper sa tina si mult succes in tot ce faci!

Gata cu reclama, trecem la ale noastre. Amandoi primim cartonas rosu pentru saritul calului...
Singura scuza ar fi ca ai pomenit de "fabrica" si presupun ca incepi sa faci piese. Asta e treaba buna si pentru ceilalti care n-au cu ce!
Spor la treaba!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 25 March 2008 - 08:24 AM

0

#2272 Useril este offline   militel 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 03-February 08

Postat 26 March 2008 - 12:48 AM

BUNA
AM O INTREBARE?
DE UNDE DR-AC AS PUTEA SA CUMPA CEVA SCULE-FREZE PENTRU LEMN LA UN CNC
AS DORII O FIRMA CARE ARE UN PORTOFOLIU MARE
SI SA FIE SI DIN ROMANIA
MERCI MULT LA TOTI

AM FACUT UN ROUTER CNC HOBBY DE 1000X1000X150 DAR AM FOST FOARTE NEMULTUMIT
DE O SAPTAMINA MI-A AJUNS UN ROUTER 2500X1400X150 MADE IN CHINA (NICI NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE INTRE CELE DOUA)
SI AM PRIMIT-O LA 3 SAPTAMINI DUPA CE AM TERMINAT DE CONSTRUIT
E BUNA RAPIDA SI PUTERNICA. MERITA TOTI BANII. SI CE E MAI PARADOXAL NU MA COSTAT MAI MULT DE 2,5 ORI CIT AM CHELTUIT PENTRU CNC HOBBY

DECI CINE MA POATE AJUTA CU CEVA FIRME BABANE IN SCULE ASTEPT SA-MI DE-A EMAIL LA teleagamili@yahoo.com
TELEAGA MIHAIL
teleagamili@yahoo.com
vectori@maxrom.ro
0

#2273 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 March 2008 - 12:52 AM

Parca acuma ai coborat din copac asa scrii...

E plin netu de firme babane ce vand scule pentru lemn, google este un prieten de nadejde.
0

#2274 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 26 March 2008 - 12:57 AM

Mai bine cauta o firma care trimite prin posta daca nu poti gasi ceva in Suceava sau PASCANI.
Daca nu gasesti cautam noi, dar nu-i asa de complicat. Eu am tot recomandat ROCAST ca aia trimit colete. Posibil ca toate sa trimita daca platesti.
Dai si noua ceva detalii despre CNC-ul tau? De fapt m-ar interesa cate ceva despre amandoua. Poate la vara ne intalnim. Ajung des in Radauti.
Spor la treaba.
0

#2275 Useril este offline   gyly 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 07-December 07

Postat 26 March 2008 - 02:18 PM

Uita-te un pic pe aici :

http://www.prodmarcos.ro/index.php

( sa deschizi pdf-ul)
0

#2276 Useril este offline   mayer_maryus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 126
  • Inregistrat: 03-March 08

Postat 28 March 2008 - 09:20 AM

militel, la 26 Mar 2008, 00:48, a spus:

BUNA
AM O INTREBARE?
DE UNDE DR-AC AS PUTEA SA CUMPA CEVA SCULE-FREZE PENTRU LEMN LA UN CNC
AS DORII O FIRMA CARE ARE UN PORTOFOLIU MARE
SI SA FIE SI DIN ROMANIA
MERCI MULT LA TOTI

AM FACUT UN ROUTER CNC HOBBY DE 1000X1000X150 DAR AM FOST FOARTE NEMULTUMIT
DE O SAPTAMINA MI-A AJUNS UN ROUTER 2500X1400X150 MADE IN CHINA (NICI NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE INTRE CELE DOUA)
SI AM PRIMIT-O LA 3 SAPTAMINI DUPA CE AM TERMINAT DE CONSTRUIT
E BUNA RAPIDA SI PUTERNICA. MERITA TOTI BANII. SI CE E MAI PARADOXAL NU MA COSTAT MAI MULT DE 2,5 ORI CIT AM CHELTUIT PENTRU CNC HOBBY

DECI CINE MA POATE AJUTA CU CEVA FIRME BABANE IN SCULE ASTEPT SA-MI DE-A EMAIL LA teleagamili@yahoo.com

imi poti da mai multe detalii despre ce freze te intreseaza te pot ajuta eu. vb de scule profesionale

imi poti da te rog mai multe detalii despre ce cnc tia venit din china? pe pm evident ma intreseaza sa imi fac unul cam 1000x1000x300 dar la cum ai spus de pret ma tenteaza sa il cumpar gata facut:D

(apropos sculele (frezele nu ti le vand eu iti zic ce sa-ti iei

Aceasta postare a fost editata de mayer_maryus: 28 March 2008 - 10:10 AM

0

#2277 Useril este offline   mayer_maryus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2008 - 09:24 AM

sau stiti de unde as putea cumpara un kit cnc (din ro) cu servo...?
0

#2278 Useril este offline   mayer_maryus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2008 - 11:52 AM

celuster, la 26 Jan 2008, 18:05, a spus:

...ma io am terminat masina, am probat-o si functioneaza...are partile ei slabe dar e un mare pas ianinte si stiu ce trebuie facut in continuare...
Pt. Cres: m-ar interesa si pe mine cuplajele alea...niste date, dimensiuni, pretzuri
numa" bine celu

Poti sa estimezi te rog pe la cat te-a dus toata constructia ?

ce controler ai folosit, lai facut tu, l-ai cumparat? motoare etc....

ai fi de mare ajutor daca spui si de unde ai cumparat materialele sau piesele :D
0

#2279 Useril este offline   celuster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 March 2008 - 09:43 PM

Buna,

La cat am iesit cu constructia nu stiu ca unele le-am mprimit iar unele le-am cumparat mai pe rand.
Controlerul l-am facut eu si e o schema simpla de aci de pe forum...
Referitor la componente, fiindca m-o enervat "Vrajitoru'", am stabilit o colaborare cu cei de la www.rodriguez.de si le vand produsele in Romania si direct de la producator...deci daca te intereseaza ceva din domeniu da de veste.

numa' bine celu
0

#2280 Useril este offline   vrajitoru 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 March 2008 - 10:04 PM

Si ma rog cu ce te-am enervat ?

Eu nu plang cand se gasesc componente in RO ci cand nu gasesc asa ca daca ar fi 100 de magazine cu tehnica lineara ar fi excelent, in primul rand preturile ar fi in regula si cand ai cauta ceva ai si gasi.

E foarte bine ca aduci, cu atat o sa am si eu de unde cumpara unele chestii ce nu le aveam in oferta, imi plac chestiile alea cu "Linear motors". Acuma depinde de si ce preturi oferi sau sau nu faci ca si toate firmele din RO, toti aduc dar nimeni nu are nimic pe stoc... iar cand le ceri iti arunca niste preturi de nu-ti mai vine sa cumperi

Sariti baieti, am preturile la componentele ISEL exact ca si aici http://www.isel-cnc.fr/hobby/

:angry:

Aceasta postare a fost editata de vrajitoru: 30 March 2008 - 10:18 PM

0

Arata acest topic

• 108 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »