Tuning Xmods modifdicari tehnice
Postat 01 December 2007 - 09:42 PM
cristake, la 1 Dec 2007, 16:17, a spus:
Intrucat, fiindca, deoarece toata lumea buna scrie p'aci m-am hotarat si eu sa imi fac un cont.
Poate ne vedem/intalnim maine la una mica... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Ooo...nea Cristake...ce faci frate, cum de te'n-cumetasi :D ...asa ca de ziua Romaniei http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Ai reusit sa-ti repari machineta ?
Hai ca ne vedem maine la sala si vorbim pe'ndelete !
IlPadrino...vad ca nu te lasi..vrei sa scoti untu' din xmodu' ala :D
Postat 03 December 2007 - 10:31 AM
cristake, la 1 Dec 2007, 16:17, a spus:
Intrucat, fiindca, deoarece toata lumea buna scrie p'aci m-am hotarat si eu sa imi fac un cont.
Poate ne vedem/intalnim maine la una mica... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
bravo, fratioare!
cred ca este pentru prima data cind, FARA REZERVE, sint 100% incintat de un nou venit acilea!...vorba vine, "nou venit", ca esti "catana batrina" in rc!...uite ca, incet-incet, se contureaza/mareste grupul de "sensei rc"! doamne-ajuta la mai multi!
in alta ordine de idei, se pare ca este o problema cu adusul transponderelor, trebuie sa vedem de unde gasim, sa nu ne incurcam.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 03 December 2007 - 01:02 PM
Tower Hobbies - insa momentan nu e pe stock
sau
http://shop.rcshop.a...ram/transponder
sau
http://motec-shop.de/product_reviews.php/p...ducts_id/104974
sau
http://www.mini-zsho...98890c89f10.php
sau
http://www.conceptrc...6da972223150769
PS - ce ati facut in Bulgaria ?
Postat 03 December 2007 - 02:54 PM
mizzone, la 3 Dec 2007, 10:31, a spus:
Bineee, te tin minte... Vezi tu ce te fugaresc la curse :)
Flickr - pozele mele
Postat 03 December 2007 - 03:15 PM
Red Team, la 3 Dec 2007, 13:02, a spus:
ne-a cam luat radaru'...da' am scapat cu 20 ioroi spaga, fiindca la ei se suspenda permisul pentru doar 30 km depasire a limitei de viteza(in romania la 50...).
in ceea ce priveste concursu', brusc asa, am descoperit ca nici sistemul de cronometrare cu transpondere si lap-top nu-i infailibil, fiind cel putin ciudate unele evolutii ale unor piloti bulgari: timp de 4-5 manse de calificare nu fac mai mult de 19 ture, si, deodata, minune, fac 25...!!!???cel putin ciudat, nu? in alta ordine de idei, la aplicarea punctajelor, iar s-au intimplat unele anomalii, bunaoara piloti(romani) care au obtinut in trei finale locurile respectiv 2, 2, 1, in ierarhia de la sfirsit apar pe locul 3...sau, alt exemplu(eu), cu doua clasari pe 4 si una pe 3, ajung pe 6?...
si seria ciudateniilor nu se opreste aici, mai putind fi amintita si modificarea situatiei unor piloti, care, din hirtii, asa, erau intr-o finala pe un anume loc, si apoi se trezesc brusc pe un cu totul alt loc, evident in alta finala...
mai multe amanunte nu dam acum, nevrind sa umbrim prea mult imaginea unui singur concurs; ramine de retinut ca bulgarii au crescut mult mai mult ca noi, ca VALOARE de pilotaj, PE ANSAMBLU, si acest lucru s-a vazut mai ales in cazul unor piloti care in anii trecuti nu puteau emite prea multe pretentii...
bafta si mminuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 07 December 2007 - 09:20 AM
IlPadrino, la 5 Dec 2007, 19:33, a spus:
mizzone, la 3 Dec 2007, 15:15, a spus:
uai?
"bicoz" acolo nu a incercat sa se impuna nimeni cu forta, ba mai mult, Vlado a reusit sa determine cresterea numarului de practicanti rc, materializind un suport logistic pentru toti, FARA a face din asta un motiv de a se bate cu scindura-n piept...
@fratello: radaru e ocupat cu subaru, momentan... :)
bafta si minuni!
Postat 10 December 2007 - 08:29 AM
Noroc, ca avand un al doilea set de AWD am gasit piesa respectiva si sunt "back on track" aghein
Am zis sa fac si o copie dimensionala a piesei pt a fi reprodusa la un adica....
Bubu e ca nu pot, pt ca subleru' meu nu stie 3 zecimale, ori piesele astea sunt precum axurile de la BL, ceva de genu 3.172 mm
Pishasar lumea pe mesurile astea exotice
Deci, am cu ce buey si semnez condica pt Cupa Indoor 1/28 din WE asta
A, era sa uit - am blocat atat diferentialul spate cat si cel fata!!! - yesss
0728.26.93.19
Postat 10 December 2007 - 11:20 AM
IlPadrino, la 10 Dec 2007, 08:29, a spus:
Noroc, ca avand un al doilea set de AWD am gasit piesa respectiva si sunt "back on track" aghein
Am zis sa fac si o copie dimensionala a piesei pt a fi reprodusa la un adica....
Bubu e ca nu pot, pt ca subleru' meu nu stie 3 zecimale, ori piesele astea sunt precum axurile de la BL, ceva de genu 3.172 mm
Pishasar lumea pe mesurile astea exotice
Deci, am cu ce buey si semnez condica pt Cupa Indoor 1/28 din WE asta
A, era sa uit - am blocat atat diferentialul spate cat si cel fata!!! - yesss
Esti tare tata! Sa vii sa vezi cum merge dupa atatea operatii estetice, ca poate le deblochezi pana la concurs...
Postat 10 December 2007 - 02:21 PM
cristake, la 10 Dec 2007, 14:03, a spus:
desigur
a - era sa uit
am tunat si statia - eliminat joc la directie plus adaptat antena noua care este 2x fata de cea existenta
ma gandesc amu la neste prize de aer....
sa vedem
0728.26.93.19
Postat 10 December 2007 - 04:05 PM
IlPadrino, la 10 Dec 2007, 14:21, a spus:
cristake, la 10 Dec 2007, 14:03, a spus:
desigur
a - era sa uit
am tunat si statia - eliminat joc la directie plus adaptat antena noua care este 2x fata de cea existenta
ma gandesc amu la neste prize de aer....
sa vedem
Deja ne e frica sa ne mai prezentam...
Postat 10 December 2007 - 04:13 PM
omu se pregateste cum poate, important este ca-i place cu noi si intelege ce vrem noi.
ai uitat ca m-ai "facut", cu x-mods-ul lui, in prima mea zi de "iwaver"?...
anul trecut, eu am tras cu un X-mods. nu i-am pus prea multe, doar rulmenti in loc de bucsi; kit-ul de 4x4, chiar daca l-am cumparat, a ramas in cutie; si asa "cheala" cum era, a traversat sezonul impecabil, nu i s-a rupt nimic; doar caroseria folosita a fost una de iwaver, adaptata, fapt care se pare ca a contribuit intr-o foarte mare masura la integritatea masinii, de-a lungul etapelor...
bafta si minuni!
Postat 10 December 2007 - 04:44 PM
Abea astept sa pun mana pe un M3 si sa-l alerg pe pista...ca de Ferrari mi s-a acrit :)
Postat 10 December 2007 - 05:23 PM
Red Team, la 10 Dec 2007, 16:44, a spus:
chiar nu inteleg aversiunea asta fata de Xmods (poate ca nu mai e trendy)
in acest moment le-am vazut si pe astea si pe alea...(minizii/ iwawer)
din punctul meu de vedere avem asa:
1) caroseria: dupa cum spune si citatul de mai sus caroseria n'are nici pe dracu (si s-a intalnit cu multe obstacole, paroll)
2) viteza: in acest moment e mai rapid de cat un iwawer (nu neaparat pilotat de mine)
3) upgradabilitate: pai nicio alta marca nu ofera atata libertate de modificari, cate ofera Xmods Gen01
ce e sucks la Xmods: statia (se pare ca in competitia cu celelalte marci asta e cel mai mare minus) sper totusi ca o antena mai generoasa (2X), sa permita RSX-lui meu sa evolueze concomitent cu celelalte masini
@cristake - e simplu - billylee invinge
0728.26.93.19
Postat 10 December 2007 - 05:37 PM
IlPadrino, la 10 Dec 2007, 17:23, a spus:
Ba da, la Xmods Evo :)
Flickr - pozele mele
Postat 10 December 2007 - 06:41 PM
Pentru cei mai lenesi, asa ca mine...le trebe Z sau Iwaver....si acolo poti mesteri, dar mai putin...desi aici Cristake ma poate contrazice, el are o experienta pe " invers " :).
Sa ma explic: cat a avut xmods evo nu a mesterit mai nimic si a castigat mai mereu...la Z AWD a a avut ghinion, s-a stricat / spart mai tot timpul si acu' trebe sa alerge cu alta masina.
Postat 10 December 2007 - 06:55 PM
Red Team, la 10 Dec 2007, 18:41, a spus:
deci e pe principiul
iote am geanta vutton
e klar - billylee invinge
Aceasta postare a fost editata de IlPadrino: 10 December 2007 - 06:57 PM
0728.26.93.19
Postat 10 December 2007 - 07:17 PM
pai poate ca ai la ce...
la mini zii in afara rulmentilor nu prea mai ai ce face (mesteri), poate sa schimbi carosa si atat
adica l-ai luat 2WD asa moare, l-ai luat 4WD asa moare
la evo la fel
la iwawer la fel
oricum, chiar si'n mana mea pe linie dreapta Xmods-ul meu Gen01 il mananca pe iwawer in conditiile in care la viteza, configuratia AWD (cazu' meu) nu este un avantaj
0728.26.93.19
Postat 16 December 2007 - 08:10 AM
IlPadrino, la 10 Dec 2007, 19:17, a spus:
pai poate ca ai la ce...
la mini zii in afara rulmentilor nu prea mai ai ce face (mesteri), poate sa schimbi carosa si atat
adica l-ai luat 2WD asa moare, l-ai luat 4WD asa moare
la evo la fel
la iwawer la fel
oricum, chiar si'n mana mea pe linie dreapta Xmods-ul meu Gen01 il mananca pe iwawer in conditiile in care la viteza, configuratia AWD (cazu' meu) nu este un avantaj
Se pare ca nu-i chiar asa, da' chiar esti perfomant...
Postat 16 December 2007 - 09:00 AM
http://www.mini-zshop.de/500172972b11b0807...977c0e2278e.php :rolleyes: :)
Aceasta postare a fost editata de tzutzulina: 16 December 2007 - 09:02 AM
Postat 16 December 2007 - 10:54 AM
complete le gasesti pe menu-ul din stanga la Ready Sets. pe bara orizontala ai modelele - mr, awd, f1, etc
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 16 December 2007 - 11:02 AM
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 16 December 2007 - 03:20 PM
tzutzulina, la 16 Dec 2007, 09:00, a spus:
http://www.mini-zshop.de/500172972b11b0807...977c0e2278e.php :) :)
Ce ai gasit tu se cheama Autoscale Collection body...adica este o caroserie cu roti si jenti. Cei care prefera modelele statice, pot colectiona aceste caroserii. Cei ca noi, le pot folosi impreuna cu un sasiu de mini z !
Postat 16 December 2007 - 03:20 PM
tzutzulina, la 16 Dec 2007, 09:00, a spus:
http://www.mini-zshop.de/500172972b11b0807...977c0e2278e.php :) :)
Acolo este caroseria lacuita, exact cea din poza. pentru masina completa intra pe ready sets:
http://www.mini-zshop.de/500172972b11b0807...60e13/index.php
Postat 16 December 2007 - 06:27 PM
Aceasta postare a fost editata de tzutzulina: 16 December 2007 - 06:27 PM