Au aparut 2 probleme:
1-Directia nu merge corespunzator (rotile bracheaza 50% drepata si 30% stanga). Momentan nu am schimbat potentiometrul original de la servoul de Xmods (tb sa dezasamblez puntea fata). Cel de xmods are 5 k iar cel din servoul din care am scos electronica avea 5k (deci aceeasi valoare) dar cel de xmods are o cursa mult mai mica, de aici si problemele cu capetele de cursa). Pot Xmods are la capetele de cursa mecanica cca 800Ohm.
2-In mod incredibil a ramas problema cu "bataia" mica atelecomenzii. Xmods-ul merge maxim 4m. Folosind acceeasi telecomanda (tx) pe iWaver "bate" peste 30 m (chiar prin perentii de beton.
Este tare ciudat (doar Rx-ul este identic acum). Antena de RX la Xmods este aceeasi dar nu vad cum se poate strica o bucata de sarma otelita!
Din vechea "electronica" Xmods pe masina au ramas doar motoarele (cel de la servo si cel de tractiune), antena de receptie, suportul cu contactelke de baterii. Unde poate fi problema?
O sa incerc sa schimb motorul de tractiune cu unul original iWaver. Poate motorul original Xmods sa bruieze receptia?
Am vazut ca motorul de Xmods are doar doi condensatori de deparazitare, iar unul din contctele motorul este legat direct la caroseria acestuia (nu prin condensator).
Poate aveti ceva idei de rezolvare a problemelor?
Nota: Nu stiu inca cum pot conecta luminile de Xmods la electronica de iWaver! iWaver are un conector de lumini cu doi pini , pe acesat apare o tensune variabila (0-4V) proportionala cu turatia motorului de tractiune!
Succes
Aceasta postare a fost editata de OCRV: 04 May 2008 - 05:13 AM
"Eu lucrez 24 de ore pe zi ... uneori si noptile"
Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2