remorcher cu zbaturi "Hercules" DDSG remorcher de pe dunarea de jos
Postat 12 April 2008 - 06:56 PM
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne: 12 April 2008 - 07:44 PM
Postat 13 April 2008 - 02:29 PM
daca ar fi sa dau frau liber imaginatiei, as propune:
- sa gauresti coca in partile mai solide/grele, apoi sa o imbraci in folie de plastic (ca pe o aripa de avion)
- sa montezi niste flotoare sub coca
- sa-l folosesti intr-un lichid mai dens decat apa
- sa-i montezi niste aripi hidro-portante si sa-i dai viteza
revenind pe pamant, n-ar fi rau sa faci si niste calcule (densitate = masa / volum) si sa vezi la cate grame trebuie sa renunti pentru a obtine un corp mai putin dens decat apa)
daca nu-ti foloseste nimic de mai sus, sper ca macar ai zambit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 13 April 2008 - 06:03 PM
shtecker, la 13 Apr 2008, 14:29, a spus:
daca ar fi sa dau frau liber imaginatiei, as propune:
- sa gauresti coca in partile mai solide/grele, apoi sa o imbraci in folie de plastic (ca pe o aripa de avion)
- sa montezi niste flotoare sub coca
- sa-l folosesti intr-un lichid mai dens decat apa
- sa-i montezi niste aripi hidro-portante si sa-i dai viteza
revenind pe pamant, n-ar fi rau sa faci si niste calcule (densitate = masa / volum) si sa vezi la cate grame trebuie sa renunti pentru a obtine un corp mai putin dens decat apa)
daca nu-ti foloseste nimic de mai sus, sper ca macar ai zambit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
da cine a zis ca am probleme cu flotabilitatea... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif :lol: :lol:
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne: 13 April 2008 - 06:06 PM
Postat 25 April 2008 - 09:09 PM
dar dupa cum spuneam mai inainte...vasul coboara cu 5mm peste linia de plutire...din cauza faptului ca i-am facut chila in forma de V...si nu chila plata...ca si originalul
dar cu putin depron...poate indrept situatia
Postat 25 April 2008 - 09:29 PM
Postat 19 June 2008 - 08:11 AM
- In santierul naval giurgiu se afla remorcherul "Hunedoara", iar pe canal se afla remorcherul Cetatea, se pare ca amandoua sunt in proprietatea S.N.Giurgiu, si au mari sanse de a fi reabilitate, se pare ca Cetatea are masinile in buna stare.
Remorcherul Decebal se afla in proprietatea SC Hercules SA Braila, si se afla in zona libera Constanta, banui ca este in zona portului constanta-sud, daca nu e asa va rog sa ma corectati, lucrarile la corpul navei au fost terminate la santierul naval Braila si acum la Constanta au loc lucrari de refacere a cabinelor, puntilor si a elementelor de pe suprastructura.
Fac apel la cei de prin Constanta, iubitori de modelism, daca resusesc sa colecteze mai multe informatii, poate chiar poze, cu remorcherul...ar fi excelent.
Pana la alte vesti ...numai bine si spor la modelit
Postat 26 August 2008 - 03:28 PM
Florin NAE, la Aug 12 2008, 11:24 PM, a spus:
eu tot astept ca sunt cateva exemplare frumoase si la noi care asteapta "haine" - tabla noua, si o sa avem si noi asa ceva, de ex. Decebal, care am inteles ca e prin reparatii capitale si nu la taiat, Tudor Vladimirescu, care arata ca o terasa cu zbaturi, dar merge, Republica care isi scoate banii ca discoteca dar e intretinuta, si nu rugineste...Borcea care tot papa banii consiliului local braila, sau cei de la casa copiilor din tulcea, dar s-a facut ceva la ea si mai sunt cateva exemplare prin giurgiu in diferite stadii. asa ca eu zic ca "are balta peste" sa vedem ce fac pescarii
Postat 26 August 2008 - 03:31 PM
Postat 11 September 2008 - 11:55 AM
PS...oricum am reusit de am facut la "gonflabila" un motoras, acum sa vedem cum gasesc o elice buna
Postat 11 September 2008 - 03:24 PM
Nu ne mai arati poze sa vedem ce iese?
Postat 14 October 2008 - 09:55 AM
george10, la Oct 10 2008, 01:15 PM, a spus:
Mareeeeeeeeeeeee dreptate ai...timpul asta si figurile nevestelor si toanele lor, am mai zis eu odata, dar atata timp cat modelul exista si munc amerge mai departe...chiar in stadii de design, oricum am renuntat la a mai "dubla" corpul navei cu depron pentru ca probema mea era casele zbaturilor si la modul lor de prindere, in sensul ca din gresala nu am lipit cum trebuie un perete de corpul navei si astfel nava lua apa incet incet...ca urmare voi incerca sa lipesc zona respectiva cum trebuie si apoi vreau sa lacuiesc corpul navei cu un lac rezistent la apa sa nu mai am surprize. totodata am renuntat si la forma caselor zbaturilor ca nu-mi placea cum arata si le-am demontat, dar din pacate inca astept placajele de la %^&&^%#$%&^ models.
Bafta tuturor si mai discutam