Modelism - RHC Forum: Groapa de gunoi - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Groapa de gunoi vreau si eu o parere

#1 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 29 September 2007 - 10:23 PM

Am spart/zidit azi ceva prin apartament si am avut vreo 2 saci de moloz de aruncat. Am zis ca sunt cat de cat civilizat si nu o sa arunc molozul pe vre-un sant undeva sau la tomberon...ca stiu ca nu e voie. Asa ca am pus sacii in masina si am mers la groapa de gunoi a orasului..sa ii arunc acolo. La intrare era pusa bariera si era un nene paznic. I-am zis ca am venit sa arunc niste moloz,si el imi spune ca nu are voie sa ma lase sa aruc alea acolo. Cica cu vreo 2 saptamani inainte a venit un tip " cu vreo doua roabe de gunoi" (exact asa mi-a zis el) si ca i-a dat voie sa arunce alea acolo si in acelasi timp a venit directorul(ala de la Servicii Comunale..sau cum naiba se cheama) si a facut scandal si nu ii mai da paznicului bonurile de masa pe o luna...ca l-a lasat pe ala sa arunce gunoi la groapa de gunoi. Pana la urma m-a lasat cand i-am zis ca in cazu asta il arunc pe vre-un sant undeva si sa il ia directorul de acolo.
Vreau sa va intreb daca e normala treaba asta sau nu. Daca pe sant nu avem voie ca poluam mediul, daca arunc in tomberoane iau amenda, si nici la groapa de gunoi nu ma lasa sa il duc, io ce fac cu el? il duc in ograda directorului? Da el cand a renovat in casa oare unde a dus molozul?
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#2 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 September 2007 - 11:01 PM

El nu a dus, lui i s-a dus. Invata bine si fa-te director, apoi afli tu ce si cum.

0

#3 Useril este offline   benz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 30-August 06

Postat 29 September 2007 - 11:04 PM

Cand vei invata ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita? :D
pamant, apa, foc si mult, mult aer!
0

#4 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2007 - 11:42 PM

Unde pot face o plangere? :lol:
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#5 Useril este offline   passion 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 10-September 03

Postat 30 September 2007 - 12:02 AM

eu am dat "spaga" vreo 500mii lei vechi.....si asta numai sa se deranjeze gunoierii sa ia cei 6-7 saci de moloz pe care femeia de servici a blocului imi spusese sa ii las in fata ghenei de gunoi a blocului ca "o sa ii ia ei".....
Nu ma cãuta!
0

#6 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 September 2007 - 07:05 AM

Din pacate groapa e a lor, gunoiul al tau. Ar trebuiu facut un contract prin care sa platesti sa "depozitezi" gunoiul acolo. Ca-l duci tu sau il ridica ei e alta treaba. De regula asigura ei transportul si-l platesti si pe ala. Intereseaza-te cat costa sa faci legal operatiunea si daca pare anormal de mare pretul atunci fa ce as face si eu... Data viitoare pune in saci mai mici :lol:
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#7 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 30 September 2007 - 08:02 AM

Se face contract frumos cu o companie de strans gunoiul. Eu am inchiriat un tomberon din ala mare pt 1 zi. (500 ron un tomberon din ala imens)

Am un coleg care a cerut aprobare sa isi darame niste ziduri prin casa si nu i-au dat aprobare pana nu a aratat contractul cu REBU pentru strangerea resturilor de la demolat peretii.. cica 150 de ron sa vina sa il ridice , nu a inchiriat magaoaia ca mine.

Cam asa se face prin Bucuresti.
DT
0

#8 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2007 - 09:36 AM

Si eu cu 2 saci ce fac?inchiriez tomberon de 500 lei? sau ii chem pe aia sa ii ia? Atunci nici nu ma mir de ce is gunoaie pe toate drumurile..

PS: eru saci de astia normali..nu cine stie ce..
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#9 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 30 September 2007 - 10:26 AM

Depinde cat de mari sunt resturile tale. Cu resturi mititele, de dimensiunea unui mouse eu am aplicat metoda "dilute & disperse". Am pus molozul in vreo 30 de pungi de Cora / Carrefour, umplute cam 50% ca sa nu se rupa, si in fiecare dimineata cand plecam la servici luam 2 pungi si le plasam in doua tomberoane de pe strada. In ziua urmatoare plasam pungile in urmatoarele doua tomberoane s.a.m.d. Dezavantajul este ca a durat vreo doua saptamani pana am evacuat tot molozul.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#10 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 September 2007 - 11:08 AM

Doar nu vrei sa-ti traduc in romaneste. Daca tariful e prea mare cauta pe cineva care deja are contract si-ti permite sa arunci in tomberonbul lui, sau fa cum zice monsieur eraser.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#11 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 01 October 2007 - 07:00 AM

Mai rau e cand ai de aruncat mult moloz de genul acesta(pietre, sparturi, ciment, etc). Eu personal am avut de aruncat trei basculante; fiecare in parte m-a costat 2.5 mil, iar incarcatul separat, in alt pret, echipei. Ei (transportatorii) au zis ca atat este taxa la groapa si ca imi aduc bonul..pe care nu l-am vazut. Culmea e ca ei nu il duc la groapa de gunoi ci il distribuie ca umplutura pe alte santiere unde primesc deasemenea bani. Ce a zis Zod e real, dar nu totdeauna fezabil din cauza de cantitate.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro