ratarie - titan intins, fara pomi in balta alba
Postat 29 September 2011 - 08:27 PM
Daca ati mai auzit vreodata , formularea " noi nu suntem interesati de voi ..." printre modelisti sau mai precis aeromodelisti va rog sa ne corectati, pentru ca noi nu am mai auzit o asemenea formulare.
Se pare ca sunt printre noi , tipi care , au pus stapanire pe cate un maidan pe care l-au jupuit de vegetatie, care nu au vreun drept de vreun fel -legal vorbind-pt. ca doar asa ne abtinem de a ne da unul altuia in cap- vin si spun ca -citez " ne scot afara de urechi de acolo "
Voi ati mai auzit de o asemenea isprava ? Sunteti de acord , dragi aeronavosubmarinomashinisto-hobbyshti ?
Probabil sunt printre voi , sunt si pro si contra ...insa repet !!!!! FARA ACT DE PROPRIETATE !!!!!! deci ilegal !!!! Ai dreptul sa scoti pe cineva afara " tragandu-l de urechi ?"
Cand ma voi mai duce acolo , si va sfatuiesc si pe voi , sa aveti la indemana telefonul, cu apelare rapida pe 112 , pentru ca nu se stie ! Cel de astazi avea buzele tremurande de nervi cand purta convorbirea cu mine. -semn rau....mi-am spus.
Eu , invit toti aero-navo-moto-submarino-mashinisto-hobby-ishiti sa mergem pe terenul in cauza . Sunt curios daca ne vor scoate de urechi afara de pe un teren ce nu este al lor .
Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca terenul era al celui cu care am purtat discutzia astazi. Probabil credea , sau chiar trecea si la fapte, ca ne putea impushka pe toti !
Bravo neam !
Vedeti si voi ca nu degeaba ne considera astia din lume tzara de mana a 7-tea . Cu asemenea semeni nu e de mirare !
Imi pare rau ca am ajuns sa postez asta ...asemenea oameni nu credeam sa existe in lumea hobby-ului , al aeromodelismului .
Pana acum am intalnit doar oameni de calitate, asta mi-a dat curaj sa continui...insa vad ca treaba sta si altfel ...si aici , ca in orice alt domeniu romanesco-tziganesc, maneaua si mizeria umana a pus stapanirea cunoscuta.
Rusine !
Postat 03 October 2011 - 09:46 AM
Nu mai vreau sa continui dar cu siguranta as putea sa continui muuult si bine.
Postat 03 October 2011 - 07:42 PM
valyman, la 29 September 2011 - 08:27 PM, a spus:
Daca ati mai auzit vreodata , formularea " noi nu suntem interesati de voi ..." printre modelisti sau mai precis aeromodelisti va rog sa ne corectati, pentru ca noi nu am mai auzit o asemenea formulare.
Se pare ca sunt printre noi , tipi care , au pus stapanire pe cate un maidan pe care l-au jupuit de vegetatie, care nu au vreun drept de vreun fel -legal vorbind-pt. ca doar asa ne abtinem de a ne da unul altuia in cap- vin si spun ca -citez " ne scot afara de urechi de acolo "
Voi ati mai auzit de o asemenea isprava ? Sunteti de acord , dragi aeronavosubmarinomashinisto-hobbyshti ?
Probabil sunt printre voi , sunt si pro si contra ...insa repet !!!!! FARA ACT DE PROPRIETATE !!!!!! deci ilegal !!!! Ai dreptul sa scoti pe cineva afara " tragandu-l de urechi ?"
Cand ma voi mai duce acolo , si va sfatuiesc si pe voi , sa aveti la indemana telefonul, cu apelare rapida pe 112 , pentru ca nu se stie ! Cel de astazi avea buzele tremurande de nervi cand purta convorbirea cu mine. -semn rau....mi-am spus.
Eu , invit toti aero-navo-moto-submarino-mashinisto-hobby-ishiti sa mergem pe terenul in cauza . Sunt curios daca ne vor scoate de urechi afara de pe un teren ce nu este al lor .
Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca terenul era al celui cu care am purtat discutzia astazi. Probabil credea , sau chiar trecea si la fapte, ca ne putea impushka pe toti !
Bravo neam !
Vedeti si voi ca nu degeaba ne considera astia din lume tzara de mana a 7-tea . Cu asemenea semeni nu e de mirare !
Imi pare rau ca am ajuns sa postez asta ...asemenea oameni nu credeam sa existe in lumea hobby-ului , al aeromodelismului .
Pana acum am intalnit doar oameni de calitate, asta mi-a dat curaj sa continui...insa vad ca treaba sta si altfel ...si aici , ca in orice alt domeniu romanesco-tziganesc, maneaua si mizeria umana a pus stapanirea cunoscuta.
Rusine !
O sa ajungi sa-ti faci pista pe bloc si aia e ... nu de mai deranjeaza nimeni doar vor privi... :D
Postat 10 June 2012 - 06:41 PM
Funcub Multiplex
ST MX2 Ripmax
Raven 30E Skyline
Postat 02 September 2012 - 06:03 PM
Funcub Multiplex
ST MX2 Ripmax
Raven 30E Skyline
Postat 13 April 2013 - 07:43 PM
Azi s-a zburat la Ratarie, mai ales cu termice. Ca urmare si in premiera, unul dintre proprietarii caselor din "apropierea" pistei dreapta, ne-a rugat sa nu mai facem zgomot.
Are copil mic si se pare ca, fiind in sectorul 3, se aplica regulile de liniste. Cu electrice nu a avut nimic de obiectat. Omul a fost politicos si amabil asa ca-mi fac datoria sa va anunt. Voi faceti cum credeti.
Adi1234 a zburat SU26 ele transformat intre timp in termic de 10cc. Calitatea filmului nu este cea mai buna dar asta am avut.
https://vimeo.com/63959880
Postat 25 April 2013 - 01:06 PM
nightloser, la 19 April 2013 - 06:58 PM, a spus:
1-numele
2-ora prezentarii
3-motivul deplasarii
prezent sambata si/sau duminica; mai ales ca se anunta vreme excelenta pentru zbor in weekend;mai confirma cineva; si daca da la ce ora ca sa stiu daca imi incarc bateriile de vineri sau doar sambata :drinks: :drinks:
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 10 June 2013 - 07:55 AM
Si un mare BRAVO ptr. pista amenajata.
Eu si Bizu am fost duminica dimineata la zbor si am ramas surprinsi de pista.
Cred ca e cea mai frumoasa din Bucuresti.
Cand mai tundeti sau amenajati postati si voi sa venim si noi sa ajutam.
Apropo, sa ne spuneti cat trebuie sa cotizam si noi.
Pacat ca nu se poate zbura si termice
IAR 80
JU-A702.
YAR832
Tlf.0744493927
Postat 12 June 2013 - 07:10 AM
Parca a mai postat cineva referitor la zgomot.
Vezi postarea din 13 aprilie 2013.
Aceasta postare a fost editata de adi1234: 12 June 2013 - 07:12 AM
IAR 80
JU-A702.
YAR832
Tlf.0744493927
Postat 22 July 2013 - 09:25 PM
nightloser, la 22 July 2013 - 07:44 PM, a spus:
excelent,dar s-au trosnit cateva.. kestia aia mare funtana sau extra nu stiu exact mai e intreaga... :unsure:
Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 15 September 2013 - 03:32 PM
L-am ridicat, am stat vreo 20 min fara motor, si apoi, mi-am luat ochii de la pentru cateva secunde, era cineva cu multirotoare si nu l-am mai vazut.
Asa ca daca se trezeste cineva cu el in balcon :rofl: , ... sa imi dea si mie de stire :drinks: :drinks: .Nu arata deosebit, dar era planorul meu de suflet cu care am invatat sa zbor.
Adica asta: planor.
Multumesc,
Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 22 September 2013 - 07:11 PM
Multumesc colegilor care au facut posibila reintoarcerea. :drinks: :drinks:
Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 01 October 2013 - 12:18 PM
Cu deosebită plăcere vă invităm la un concurs open de elicoptere ce va avea loc în data de 20.10.2013. pe aerodromul Sânpetru.
Detalii pe întâlniri cupe concursuri, CUPA ZIZIN.
Cu stimă: POP Vasile-Petre