vasia, la 25 August 2011 - 09:45 PM, a spus:
dupa toate discutiile cu tipul bascularii mie-mi place tot cea cu basculele pe spate
;)
Salut.
Toate barcutele cu basculare pe spate pe care le-am vazut... aveau problema ridicarii de bot... iar in plus pentru ca monturile sa nu zboare din barca trebuia pus un cui care sa treaca prin cuva pentru a fi agatate. Din acest motiv... uneori se bloca cuva cu inelul de la agrafa... si evident ca se pierdea "sucul/zeama" de la porumb pana la destinatie.
Modelul cu basculare laterala are avantajul mutarii cuvelor mai spre mijloc si echilibrarea mai buna a greutatii pe toata barca si cand este incarcata cu nada... si cand este goala. In plus... e mai usor de montat servourile cat si de intervenit ulterior.
Poate ca pe planseta e mai usor... desi nu cred... dar ar fi frumos sa faci vreo 10-20 de partide de pescuit cu o barca pana sa-ti dai seama de neajunsuri. Eu mi-am modificat barcuta de cel putin 3 ori pana am ajuns la varianta dorita... si asta dupa ce m-am lovit de diverse probleme... "in teren".
:pardon:
Spor! Si asteptam cu nerabdare varianta noua. Ar fi bine daca ar fi si mai inalta cu 2-3cm macar.
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 25 August 2011 - 10:08 PM