nch, la 11 Jun 2008, 21:30, a spus:
Felicitari! pentru prima barca e mai mult decat bine!...
Apropo ii sta bine neagra ....dar va fi mai dificil la plantat , mai ales ca e oarece subdimensionata.... se vede mai greu pe apa ....
Spor!
Mult'am fain NCH
Pai viitorul ei tatic a zis ca el pescuieste pe balti unde nu are voie sa nadeasca cu barcuta si a insistat sa fie neagra. Asta e si motivul ptr care luminile se pot actiona din telecomanda :lol: ii mai da un flash din cand in cand :D:D:D
" Hai ca te zapacesc:
- ce material ai folosit (komatex 0.3, 0.2)
- adeziv, eu am luat ptr komatex super adeziv de la den braven
- kit, de care folosesti si in cazul in care folosesti silicon, ?
multam "
Nu ma zapacesti, stai linistit !!! Sa vezi ce l-am zapacit eu pe mariandmd, asta dupa ce am citit mare parte din forum dar tot din sectiunea modele de plantat....
Material: Komaplus de 3 mm, mie mi-a mers f, bine cu el
Adeziv: pentru lipire de moment, in puncte, am folosit Superadeziv de DenBraven si apoi am dat de-a lungul si cu SuperFix de la Henkel (la tub, cu pistol, la promotie este 12.0 lei) si PVC kit de la Bison acolo unde coca era strapunsa si de suruburi si nu eram eu convins ca a intrat perfect acel SuperFix
Kit am folosit chit de fibra de la magazinele auto, vezi ca pute de te indoaie, asta de fibra cand se usuca este mult mai greu de prelucrat (slefuit) decat cel obisnuit, de tabla. Eu nu am avut nici rabdare si nu am vrut sa stresez prea mult vecinii ca stau la bloc, daca stai la curte baga si tu un flex cu aspirare pe furtun, cu glaspapir din ce in ce mai fin, eventual ii dai un retus final cu chit de tabla, foarte subtire si iese super brici. Mariandmd zice ca foloseste numai chit de tabla bine mersi si prinde foarte bine.
Cu placere !