Postat 11 June 2008 - 05:13 PM
cam mica, asa este ! am recunoscut si avertizez din nou pe cei ce vor sa se apuce de ea sa nu faca aceeasi greseala ca si mine !
la imbinari am folosit "Superadeziv" (12.5 lei) pentru lipirea in puncte, cat sa stea structura cat mai imbinata si acolo unde totusi au ramas rosturi (sau chiar si acolo unde nu au ramas rosturi dar am vrut sa stau eu linistit) SuperFix la tub, de la Henkel. SuperFix asta se usuca mai greu, se intareste in 24 de ore, altii am vazut ca folosesc ExpressFix care se intareste mult mai repede, fiecare cum are chef si timp. Am luat si eu acum un Express sa vad cum lucreaza, il testez la urmatoarea barcuta. Barcuta pe care nu stiu cum sa o fac, oscilez intre cele 2 proiecte care m-au impresionat f placut, 1) catamaranul asta al lui Vasia si 2) dulap4 al lui mariandmd
Un alt lipici pe care l-am folosit la imbinarile bine facute, unde nu sunt rosturi mari, este PVC KIT de la Bison, sunt 2 variante, una care rezista la 16 bari, zic ei si alta mai slabuta, amandoua svariantele sunt ok din punctul meu de vedere dar sunt un pic cam scumpe amandoua.
Mai pun cateva poze si plec, pun restul mai pe seara cand revin.