Modelism - RHC Forum: vedeta purtatoare de rachete - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

vedeta purtatoare de rachete RC

#31 Useril este offline   tom cat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 828
  • Inregistrat: 01-July 10
  • Interests:modelismul

Postat 09 September 2010 - 08:49 PM

Vezi postareaprofesorul, la Sep 9 2010, 12:54 PM, a spus:

.........eu nu dispun de colectia Modelism............

Salutare din nou maistre. In primul rand scuze de OFF TOPIC , dar..... daca vrei colectia revistei modelism integralka, in format PDF, atunci da-mi de stire si o primesti FREE, este de la primul numar din 1984 si pana la ultimul numar aparut din 2010. Valabil pentru toti doritorii.
Si........ revin si eu cu planuri cat de curand de la vedeta purtatoare de rachete aici , in acest topic, bine inteles daca mi se va permite acest lucru.
@ profesorul
Sa sti ca nu te-am uitat cu .....vedeta mare, dar....... ti-am spus sa ai rabdare ca am , dar trebuia sa caut.
Imagine postata
......si poate totusi
0

#32 Useril este offline   Lego_Man 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 24-August 10

Postat 09 September 2010 - 09:41 PM

Vezi postareaprofesorul, la Sep 9 2010, 12:54 PM, a spus:

Si apropo:Lego Man=spuneai de santine ai fost mecanic la numitul "UL5" Unitatea de Lupta 5?(le ziceam "maimute unsuroase").Eu am fost AENist(Electrician Aparate de Navigatie) si Radio Telegrafist, si tare mai era frumos cand reuseam sa desfac sigiliul pus pe usa staiei radio si ascultam Europa Libera si Radio Vacanta cu sprijinul celui de cart care ne anunta daca era ceva.
Pt mine a fost frumos si nu a facut decat sa cimenteze pasiunea si dragostea pt mare si Navomodelism.Astept vesti.Vant din pupa celor cu vele si acumulatori incarcati celorlati.BY BY.

Traiti!
Ziceam de santine nu ziceam ca am fost mecanic... M-a ferit Domnul.... Am fost ... bucatar pe VPR 194 (vedeta purtatoare de rachete), 1991-1993, stagiu mai scurt decit al tau, 1.5 ani...
Dar am fost "biban" si stii care era soarta bibanilor... Munca de jos, la propriu si la figurat... Asa ca desi eram avantajat de pozitia pe care urmam sa o ocup, tot am prins vreo 3-4 ture prin santina de la motoare prova... :lol:
0

#33 Useril este offline   profesorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 399
  • Inregistrat: 19-January 09

Postat 09 September 2010 - 09:59 PM

Vezi postareatom cat, la Sep 9 2010, 09:49 PM, a spus:

Salutare din nou maistre. In primul rand scuze de OFF TOPIC , dar..... daca vrei colectia revistei modelism integralka, in format PDF, atunci da-mi de stire si o primesti FREE, este de la primul numar din 1984 si pana la ultimul numar aparut din 2010. Valabil pentru toti doritorii.
Si........ revin si eu cu planuri cat de curand de la vedeta purtatoare de rachete aici , in acest topic, bine inteles daca mi se va permite acest lucru.
@ profesorul
Sa sti ca nu te-am uitat cu .....vedeta mare, dar....... ti-am spus sa ai rabdare ca am , dar trebuia sa caut.

Salut.Stai linistit ca "nu vin Turcii"!,nu-i graba.Imi confera un sentiment ca "sunt legat de ceva" fata de locul asta,ca tara,faptul ca am facut armata la Marina.
Si referitor la colectie DA as vrea sa o am ca sa pot studia in voie fara sa deranjez mereu pe cate cineva.
Marea problema este ca nu stiu din ce as putea sa confectionez turelele tunurilor cu tevi cu tot si toata suprastructura complexa a acestor vase dar cu ajutorul vostru trag nadejde ca voi reusi. MULTUMESC si spor la modelit Tuturor.
0

#34 Useril este offline   profesorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 10:10 PM

Vezi postareaLego_Man, la Sep 9 2010, 10:41 PM, a spus:

Traiti!
Ziceam de santine nu ziceam ca am fost mecanic... M-a ferit Domnul.... Am fost ... bucatar pe VPR 194 (vedeta purtatoare de rachete), 1991-1993, stagiu mai scurt decit al tau, 1.5 ani...
Dar am fost "biban" si stii care era soarta bibanilor... Munca de jos, la propriu si la figurat... Asa ca desi eram avantajat de pozitia pe care urmam sa o ocup, tot am prins vreo 3-4 ture prin santina de la motoare prova... :lol:

"PE LOC REPAUS" soldat!.EU eram un marinar super fericit pt ca 95% din colegi si superiori nu puteau manca sau bea ratia de ROM,cu atat mai mult mult nu puteau da cu nasul de mirosul din bucatarie cand eram in larg la vre-o aplicatie spre deosebire de mine!,asa ca eu mancam pe saturate si beam ratia tuturor de rom!!!!!.
;) :)
0

#35 Useril este offline   profesorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 September 2010 - 09:58 PM

Salut. @tom cat = ceva noutati legate de planurile acelea pt Torpiloare Mari?.
La tine cum merge?.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro