Aceasta postare a fost editata de Silfax: 10 August 2007 - 09:19 PM
Pagina 1 din 1
OZN filmat de curand ... in Haiti
Postat 10 August 2007 - 09:59 PM
ba ce nesimtiti extraterestrii astia...fac zbor in formatie fara sa faca si ei o oglinda, loop...
si romani cu yaku deseneaza inima si ei nu-s in stare..io le-as bate obrazu :)
e o facatura clar...zici ca e facuta din crengi ...
si romani cu yaku deseneaza inima si ei nu-s in stare..io le-as bate obrazu :)
e o facatura clar...zici ca e facuta din crengi ...
Postat 11 August 2007 - 08:19 AM
Pe unul din canalele Discovery a fost o emisiune care trateaza exact acest subiect.
Mai specific acest tip de ozn care are niste chestii aparent incandescente sub burtica.
Era un nene acolo care a lucrat pe la niste proiecte secrete in tinerete si explica (a facut si o demonstratie practica) ca daca alimentezi un solenoid cu curent electric alternativ de o anumita frecventa acesta se ridica de la sol.
Problema pe care a ridicat-o omu' era ca se incinge foarte tare sarma.
Discutia a inceput pe marginea unei poze a unui ozn similar cu cele vazute in film.
Deci nu ma mira ca in creuzetele ultrasecrete ale tovarasilor americani sa se fi produs vreo chestie daia care sa si zboare.
Mai specific acest tip de ozn care are niste chestii aparent incandescente sub burtica.
Era un nene acolo care a lucrat pe la niste proiecte secrete in tinerete si explica (a facut si o demonstratie practica) ca daca alimentezi un solenoid cu curent electric alternativ de o anumita frecventa acesta se ridica de la sol.
Problema pe care a ridicat-o omu' era ca se incinge foarte tare sarma.
Discutia a inceput pe marginea unei poze a unui ozn similar cu cele vazute in film.
Deci nu ma mira ca in creuzetele ultrasecrete ale tovarasilor americani sa se fi produs vreo chestie daia care sa si zboare.
Si ieri va fi o zi !
Postat 11 August 2007 - 08:45 AM
Aseara dupa ce mi-am pierdut vre-o 3-4 ore vizionand filme si fotografii de pe you tube si alte site'uri, mi-am pus intrebarea: astia se plimbau asa de des si inainte sau interesul lor turistic pentru terra a crescut subit in ultimii 10 ani. Sincer imaginile acelea din Mexic cu zeci de obiecte zburatoare pe cer , cred ca mi-ar fi zbarlit parul daca era sa le vad "live". In ceea ce priveste sistemele de propulsie... asa cum un bastinas din Papuasia banuieste ca se depaseaza F-117 Nighthawk, asa banuim si noi despre OZN'uri... Daca este sa fiu sincer, ceea ce-mi doresc este ca ei sa nu vina in contact cu noi mai mult decat o fac acum. Daca s-ar intampla sa o faca totusi, ar fi mult mai bulversanta treaba decat intrarea noastra in UE -_-.
...audaces fortuna iuvat...
Postat 11 August 2007 - 09:00 AM
ar fi , ar fi..
s-au facut prgrese muulte si mari in stinta pe terra... de aici apar muulte programe secrete (vezi philadelphia) unde rezultatele sunt surprinzatoare chiar si pentru ei ...
astea sunt sigur trucaje, pentru ca nici macar us-army nu e atat de tembelea incat sa treaca pe deasupra civilizatiei (vezi area 51) ... (si care ar fi rostul treceri peste oameni care mai pot si filma , cu o chestia ultra secreta..?)
Area 51 dezerveste tuturor proiectelor secrete ale americanilor... e un fel de monthawk (cred ca asa se scrie) al prezentului... dupa ce am vazut muulte documentare am ajuns sa cred ca acolo au si aterizat astia pe luna...
oricat ar nega ei , un fel de razboi rece inca exista..atat rusia cat si america dezvolta in permantenta arme si aparatura militara cat mai sofisticata... din cauza asta apar si proiectele secrete...de genu astora...
parerea mea... e trucaj filmu'...(desi cred in civilizatia si in alta parte decat terra...dar la fel ca si noi , si ei m-ai au de dezvoltat pana sa se plimbe prin univers:P )
Citeaza
interesul lor turistic pentru terra a crescut subit in ultimii 10 ani
s-au facut prgrese muulte si mari in stinta pe terra... de aici apar muulte programe secrete (vezi philadelphia) unde rezultatele sunt surprinzatoare chiar si pentru ei ...
astea sunt sigur trucaje, pentru ca nici macar us-army nu e atat de tembelea incat sa treaca pe deasupra civilizatiei (vezi area 51) ... (si care ar fi rostul treceri peste oameni care mai pot si filma , cu o chestia ultra secreta..?)
Area 51 dezerveste tuturor proiectelor secrete ale americanilor... e un fel de monthawk (cred ca asa se scrie) al prezentului... dupa ce am vazut muulte documentare am ajuns sa cred ca acolo au si aterizat astia pe luna...
oricat ar nega ei , un fel de razboi rece inca exista..atat rusia cat si america dezvolta in permantenta arme si aparatura militara cat mai sofisticata... din cauza asta apar si proiectele secrete...de genu astora...
parerea mea... e trucaj filmu'...(desi cred in civilizatia si in alta parte decat terra...dar la fel ca si noi , si ei m-ai au de dezvoltat pana sa se plimbe prin univers:P )
Postat 11 August 2007 - 10:02 AM
Sa subliniem ca de la americani mai "scapa" cite ceva privind tehnologii secrete dar de la fratii sovietici NIMIC.
Tre' sa fii tembel sa crezi ca dupa caderea "cortinei de fier" laboratoarele militare rusesti cite or mai fi ramas s-au reprofilat pe studiul imbunatatirii semanatoarelor sau al masinilor de tuns iarba -_-
Mai au ceva de spus si chinezii pe ici pe colo.
Tre' sa fii tembel sa crezi ca dupa caderea "cortinei de fier" laboratoarele militare rusesti cite or mai fi ramas s-au reprofilat pe studiul imbunatatirii semanatoarelor sau al masinilor de tuns iarba -_-
Si ieri va fi o zi !
Postat 12 August 2007 - 08:25 PM
Citeaza
Chinezii or sa aibe cat de curand glasul cel mai ridicat dintre toti, dar revenind la subiect, cred ca mai devreme sau mai tarziu vom afla si cate ceva din intentiile "vizitatorilor" nostrii, deocamdata suntem "sub lupa" si sincer imi doresc sa se prelungeasca acesta situatie, pentru ca ar fi de ajuns sa decida faptul ca omenirea nu se indreapta intr-o directie dorita de ei si atunci sa interactioneze in acest sens... Doamne fere'
...audaces fortuna iuvat...
Postat 13 August 2007 - 07:41 AM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 03 September 2007 - 10:19 PM
poate aveti timp sa cititi articolul asta. Antigravitatie
e cel putin interesant, si mi se pare strans legat de subiect
e cel putin interesant, si mi se pare strans legat de subiect
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
Laser frate!