Pagina 1 din 1
scoala de piloti
Postat 18 July 2007 - 05:10 PM
Pentru aviatia comerciala exista scoala superioara de aviatie civila: http://www.aviationacademy.ro/.
Pana la varsta 25 de ani se poate intra (teoretic) pe baza unor examene: medical (eliminatoriu), engleza, matematica si fizica.
Dupa 25 de ani se pot urma cursurile, contra cost, pe baza de contract.
Pentru aviatia sportiva poti urma cursuri de planorism sau zbor cu motor in cadrul aeroclubului Aurel Vlaicu de la Clinceni. Pana la 18 ani sunt gratuite, se da doar examen dupa un curs de cca 3 luni care incepe prin luna Februarie parca.
Pana la varsta 25 de ani se poate intra (teoretic) pe baza unor examene: medical (eliminatoriu), engleza, matematica si fizica.
Dupa 25 de ani se pot urma cursurile, contra cost, pe baza de contract.
Pentru aviatia sportiva poti urma cursuri de planorism sau zbor cu motor in cadrul aeroclubului Aurel Vlaicu de la Clinceni. Pana la 18 ani sunt gratuite, se da doar examen dupa un curs de cca 3 luni care incepe prin luna Februarie parca.
Postat 31 July 2007 - 07:33 AM
controloru, la 19 Jul 2007, 15:16, a spus:
Si la Tuzla PPL(A) si in curand si (H)
Un link ceva ?
daca te referi la regional-air arata-mi si mie unde scrie ca e moca, ca eu nu am vazut decat cu plata, adica vreo 5000 si ceva de euro.
PS: scuze pt. readucerea topicului la viata
Aceasta postare a fost editata de cosminx: 31 July 2007 - 07:34 AM
Postat 31 July 2007 - 07:46 AM
cosminx, la 31 Jul 2007, 08:33, a spus:
daca te referi la regional-air arata-mi si mie unde scrie ca e moca, ca eu nu am vazut decat cu plata, adica vreo 5000 si ceva de euro.
RedBaron, la 18 Jul 2007, 20:56, a spus:
la CLN e moka pana la 21 sau 22 de ani ...
CLN e Clinceni-Bucuresti
controloru, la 19 Jul 2007, 16:16, a spus:
Si la Tuzla PPL(A) si in curand si (H)
Tuzla e in Constanta
Cosminx, citeste mai atent!!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 01 August 2007 - 07:13 AM
Pai nici nu a spus nimeni ca e moca, desi avem in lucru un proiect referitor la planorism pt cei foarte tineri si care ar putea reprezenta sperante certe( o cresa de piloti asta ar fi ideea), un fel de aeroclub particular pe langa scoala, dar proiectul merge greu suntem in stadiul de idei si tatonari. :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1