Pagina 1 din 1
ce credeti stie mosulica sau e trucaj?
Postat 14 July 2007 - 10:47 PM
Aici scrie cate ceva despre Bob Hoover: http://en.wikipedia....wiki/Bob_Hoover
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Postat 15 July 2007 - 11:18 AM
Poate va vine GREU sa credetzi ....dar ACELASI film l-am vazut demult, prin 1967-68, la teleenciclopedia.....tzin minte faza cu paharul cu apa....
Avionul este un Aero Comander....cu motoare clasice; nu stiu daca se mai fabrica...
Tot la acea emisiune, tot atunci, am vazut acrtobatzie cu un DH Chipmunk inmatriculat "penzoil"......ffacea o ..."figura"....numite de ei HEADACHE...ceva cam ca abracadabra.....in orice caz, te durea capul cand o vedeai!
In orice caz, la data filmarii, "moshulica" era in jur de 40-45 de ani....daca in '44 zbura la Casablanca pe Spitfire..........uitati-va cum arata la data interviului......
Avionul este un Aero Comander....cu motoare clasice; nu stiu daca se mai fabrica...
Tot la acea emisiune, tot atunci, am vazut acrtobatzie cu un DH Chipmunk inmatriculat "penzoil"......ffacea o ..."figura"....numite de ei HEADACHE...ceva cam ca abracadabra.....in orice caz, te durea capul cand o vedeai!
In orice caz, la data filmarii, "moshulica" era in jur de 40-45 de ani....daca in '44 zbura la Casablanca pe Spitfire..........uitati-va cum arata la data interviului......
Aceasta postare a fost editata de pitts: 15 July 2007 - 11:25 AM
No brain, no headache.....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1