pt cine are acces la CNC sau are timp sa taie la traforaj:
echii fibra (sau textolit)
eu am folosit o placa de circuite pe care am decapat-o complet de cuprul de pe fata. piesele le-am taiat pe CNC.
va atasez si o imagine cu cote si piesele finite dupa taiere.
echii_fibra.jpg (65.08K)
Number of downloads: 367
DSC09962.jpg (71.39K)
Number of downloads: 374
aaa, si cine vrea arhiva cu formate CDR sau PDF: www.byweb.ro/echii.rar
Pagina 1 din 1
echii fibra
Postat 25 March 2010 - 11:20 AM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 25 March 2010 - 06:23 PM
cum ai facut decaparea?
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 26 March 2010 - 02:15 AM
fibro-textolit...la CNC merge...dar la traforaj...o sa schimbi la panze de o sa-ti piara cheful...ca toceste ala in draci...
Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 26 March 2010 - 02:17 AM
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
Postat 28 March 2010 - 05:35 AM
+1 la ce a zis "ilie F1A"
Indiferent ca e cablaj universal (cu multe via-uri) pentru montajele mele sau ca e placa normala, cu panza de traforaj subtire pentru metal merge brici http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif si merge destul de repede :(
Indiferent ca e cablaj universal (cu multe via-uri) pentru montajele mele sau ca e placa normala, cu panza de traforaj subtire pentru metal merge brici http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif si merge destul de repede :(
P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1