In cateva poze va prezint noul model scos de Trumpeter. Este un model de bine realizat. Sper ca va iesi ceva frumos.
Cristian,
Spor la modelit!!
"Craciun fericit!".
Pagina 1 din 1
Prezentare Bismarck model Trumpeter, scara 1/200
Postat 28 December 2012 - 02:48 PM
Salut.
Pretul kitului este de 210 euro. Nu stiu de ce moderatorul a mutat acest topic la machete statice. Eu il voi face RC. Ma rog, asta este. Pentru varianta motorizata, voi folosi doar 2 motoare, Igarashi, tuburi cu filet M2. In functie de lucru, voi posta poze.
Cristian
Pretul kitului este de 210 euro. Nu stiu de ce moderatorul a mutat acest topic la machete statice. Eu il voi face RC. Ma rog, asta este. Pentru varianta motorizata, voi folosi doar 2 motoare, Igarashi, tuburi cu filet M2. In functie de lucru, voi posta poze.
Cristian
Postat 20 February 2013 - 01:32 PM
Nu eu l-am mutat! Alt moderator sau admin o fi facut-o, ca sa nu se apuce cei cu Bismarck-ul din revista sa scrie pe aici.. O sa-l pun la Modele Militare. L-am cautat ca sa-l arat unui prieten si noroc ca am reusit sa-l gasesc cu google, ca nu mi-a dat prin cap sa ma uit la Machete Statice.
L-ai luat din Romania? Ca eu l-am gasit dar la un pret mult mai mare de 210 euro, respectiv cu 1260 lei.
L-ai luat din Romania? Ca eu l-am gasit dar la un pret mult mai mare de 210 euro, respectiv cu 1260 lei.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 20 February 2013 - 01:34 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1