...desi nu stiam aproape nimic despre acest sport, adica zborul liber cu planor, am gasit in dimineatza de duminica, la marginea aeroportului, o mana de oameni entuziasti, care indragostiti de acest sport participau la ultima parte a unui concurs cu un nume rezonant, dar care din pacate nu a fost mediatizat deloc sau aproape deloc...Memorialul Aurel Vlaicu 2005. Desi partea cea mai importanta a avut loc sambata, cand participanti din Brad, Deva, Ploiesti, Constanta, Salonta, ...si probabil din alte cluburi (scuze daca am scapat unele nume), duminica dimineatza, pe la 11 AM am vazut o participare destul de activa la starturile acelei zile....Oameni mai in varsta, tineri, copii, doamne si domnisoare au dat startul unor modele care dupa desprinderea de "troliul manual" se inaltzau in mijlocul unor termice sau zburau purtate de vantul care sufla destul de sustzinut, stiind probabil ca acele modele nu aveau motorase care sa le duca spre ceruri si inapoi...
In cele cateva poze pe care le-am facut, si care sunt postate pe site-ul:
http://www.pbase.com/f1a_2005
am incercat sa surprind clipa acestui event, intalnirea intre generatii, atat la modele cat si piloti, precum si preocuparea participantilor pentru a reusi unul din cele mai bune zboruri...
Multa bafta in continuare tuturor participantilor la F1A...si multe intalniri (mediatizate) in continuare...
Aceasta postare a fost editata de EZ*: 19 October 2005 - 10:27 AM