Modelism - RHC Forum: Memorialul Aurel Vlaicu 2005 - F1A - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Memorialul Aurel Vlaicu 2005 - F1A 08-09.10.2005 la Deva....scurta cronica

#1 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 19 October 2005 - 10:19 AM

In perioada 08-09 Oct. la Deva pe un coltz al aerodromului Saulesti, a avut loc a nu stiu cata editzie a Memorialului "Aurel Vlaicu", la F1A...
...desi nu stiam aproape nimic despre acest sport, adica zborul liber cu planor, am gasit in dimineatza de duminica, la marginea aeroportului, o mana de oameni entuziasti, care indragostiti de acest sport participau la ultima parte a unui concurs cu un nume rezonant, dar care din pacate nu a fost mediatizat deloc sau aproape deloc...Memorialul Aurel Vlaicu 2005. Desi partea cea mai importanta a avut loc sambata, cand participanti din Brad, Deva, Ploiesti, Constanta, Salonta, ...si probabil din alte cluburi (scuze daca am scapat unele nume), duminica dimineatza, pe la 11 AM am vazut o participare destul de activa la starturile acelei zile....Oameni mai in varsta, tineri, copii, doamne si domnisoare au dat startul unor modele care dupa desprinderea de "troliul manual" se inaltzau in mijlocul unor termice sau zburau purtate de vantul care sufla destul de sustzinut, stiind probabil ca acele modele nu aveau motorase care sa le duca spre ceruri si inapoi...
In cele cateva poze pe care le-am facut, si care sunt postate pe site-ul:
http://www.pbase.com/f1a_2005
am incercat sa surprind clipa acestui event, intalnirea intre generatii, atat la modele cat si piloti, precum si preocuparea participantilor pentru a reusi unul din cele mai bune zboruri...
Multa bafta in continuare tuturor participantilor la F1A...si multe intalniri (mediatizate) in continuare...

Aceasta postare a fost editata de EZ*: 19 October 2005 - 10:27 AM

0

#2 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 19 October 2005 - 12:28 PM

Superb!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#3 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 19 October 2005 - 01:01 PM

Frumoase poze,..!!si umor,,..!!
Participanti,.?si rezultate,,..???
Lajos
0

#4 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 October 2005 - 01:05 PM

cum ziceam pentru mine a fost ceva nou...adica n-am mai participat niciodata la un astfel (sau altfel) de concurs de aero...doar la ceva modele mai mari...

de altfel, am pozat si o lista cu participantii si rezultatele la primele 2-3 starturi, dar pare ca am ratacit-o pe undeva, dar o caut deseara si maine o postez...

merci.
0

#5 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97

Postat 24 October 2005 - 04:37 PM

super...pacat ca nu ai si de la concursul de sambata.....acolo sa vezi agitatie...6 probe intr-o singura zi....si totusi am reusit...
Flying is my middle name...
0

#6 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 October 2005 - 12:57 PM

si mie imi pare rau ca n-am fost sambata...dar de unde sa fi stiut...sa intzeleg ca am uitat BRASOV din lista participantilor...si pe deasupra (vantului, sau chiar prin el), a fost si castigator....felicitari...
0

#7 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 25 October 2005 - 01:49 PM

FRUMOS!!!!!!!!!!

Ceea ce anticipam cu ani in urma (si nu a vrut sa ma creada nimeni din apropiere) este faptul ca de multe ori intalniri de mai mica anvergura, organizate in provincie, sunt mai bine organizate, cu mai multa inima si mai mult succes, decat unele actiuni ale federatiei.....
BRAVO DOMNILOR!
Randul viitor, daca aveti nevoie de un helper sau om de cafele.....ma ofer voluntar!...poate invat cate ceva!!!! B)
No brain, no headache.....
0

#8 Useril este offline   Razvi28 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97

Postat 25 October 2005 - 05:32 PM

echipaje participante la Memorialul Aurel Vlaicu si Memorialul L.Berceanu au fost: Codlea ( sa incep cu ai mei), Cluj, Constanta, Ploiesti, Cristuru Secuiesc, Arad, Pitesti, Brad, Deva, Hunedoara, Bacau, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Carei. Concursul s-a desfasurat vineri si sambata, duminica fiind doar proba de A2.
Sper sa nu fi uitat vreun echipaj participant, daca am uitat, imi cer scuze.

Specific ca a fost vorba de echipaje ale Palatelor Copiilor si Cluburi ale elevilor.

A fost frumos, chiar daca sa putea si mai bine. Vantul a fost f puternic sambata pana dupa pranz, ceea ce a dus la ruperea f multor modele.. B)
Flying is my middle name...
0

#9 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2005 - 04:15 PM

eeee....vezi cine cunoaste...poate la urmatorul meeting facem echipa...
0

#10 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 October 2005 - 09:09 PM

Razvi28
Ai uitat ,,..!!!SALONTA,.(nu de alta dar pe vremuri si eu am participat la aceasta,competitie de vreo 5 ori,cu echipa Salontei si am cistigat de citeva ori,,..!!! la echipe,si individual).
De aceia eram curios de rezultate,si participanti.,,..Altadata,.
0

#11 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 October 2005 - 09:25 PM

Pitts scrie,,..!!.....decit unele actiuni ale federatiei,,.
Nu lucrezi cumva la federatie,,..???
Ma asteptam la o descriere mai ampla a Camp.Nat.F3A,.-F4C(vremea,vintul,cerul,temp.organizarea,modele,arbitrii arbitrajul,manse zburate,cite,.?programul zburat punctajul, respectarea regulamentului FAI etc.)si nu polemica,,..!!!Non sens,,..!!!Pe cine intereseaza,.?
Pitts-ule,.!daca erai si tu la DEVA tot nu aflam mai mult,asa ca lasa cafelele,.!!!Tu nu mai inveti nimica,.!!

Aceasta postare a fost editata de Lajos: 27 October 2005 - 09:39 PM

0

#12 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2005 - 09:42 PM

Draguta interventie Lajos!.......dar cui foloseste?...........Si daca tot ai fost rautacios (fara motiv, zic eu...), macar te simti mai bine acum?????.......ador pe toti astia care se dau barbati la adapostul nick-ului......BRAVA!
0

#13 Useril este offline   Lajos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 October 2005 - 12:35 AM

Ha ,ha,ha,....!Rid de "nick",cred ca eu sunt singurul....!!!!(nu care ride,,..!)
Tie ti-am scris si nu "altora",dar ai dreptate,nu cred ca-ti mai foloseste,....Numai ultimul rind te irita,.??Restul nu,.??Sensibil mai esti,.!!De cind,.???
Am vrut sa merg,si eu la C.N de F3A,siF4C,dar citind cele de pe forum legat de C.N.ma bucur ca nu m-
am dus,..Dezorientare totala atit in cunostinta regulamentului la ambele categorii (atit de concurenti cit de arbitrii)cit si in aplicarea lor de catre conducatorul campionatului(Dir.de concurs,acesta este si mai grav) nerespectarea celor discutate la sedinta tehnica,.ce sa mai spun,,..e suficient,pacat de acest stil ca mai exista,si nu a disparut odata cu "Cel mai iubit Fiu"desi au trecut 15 ani,.!!Trebuie sa ai tupeu sa spui ca nu este Reg.F.A.I.tradus in limba romina pentruca nu sint alocate fonduri pentru traducere,Si concurentul nu intelege in limba engleza,.nu cunoaste reg.si uite ce iese,.!!Toata lumea vorbeste ce-i trece prin cap,..
Am scris aceste rinduri la acest capitol tie caci era sa-mi "sara "stomacul cind am vazut,ca te-ai oferit cica "ajutor"la Deva.
Lasa-i pe "provincialii"astia sa-si faca concursurile lor,in tihna,..,..!!!!caci acolo e PACE,.!!(dupa cit ai vazut si tu in poze,,.(.si eu am organizat un mare banzai modelistic anul acesta,spre bucuria tuturor celor prezenti,tot in "provincie")
Asta este invatatura scrisorii mele,.
0

#14 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2005 - 06:30 AM

M-am prins!!!!...LAJOS GAHER??????? tu sa fii ???????......!!!!!!!!??????.....
0

#15 Useril este offline   mitzuX 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 24-March 06

Postat 04 July 2007 - 07:56 PM

Razvi28, la 25 Oct 2005, 17:32, a spus:

echipaje participante la Memorialul Aurel Vlaicu si Memorialul L.Berceanu au fost: Codlea ( sa incep cu ai mei), Cluj, Constanta, Ploiesti, Cristuru Secuiesc, Arad, Pitesti, Brad, Deva, Hunedoara, Bacau, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Carei. Concursul s-a desfasurat vineri si sambata, duminica fiind doar proba de A2.
Sper sa nu fi uitat vreun echipaj participant, daca am uitat, imi cer scuze.

Specific ca a fost vorba de echipaje ale Palatelor Copiilor si Cluburi ale elevilor.

A fost frumos, chiar daca sa putea si mai bine. Vantul a fost f puternic sambata pana dupa pranz, ceea ce a dus la ruperea f multor modele.. :(

dupa 18 luni vad un postul, despre F1A :wub:
...acolo se afla si echipa din Medias a clubului "Gaz Metan" unde am fost si eu membru...
m
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro