Postat 06 April 2009 - 01:11 PM
Am fost aseara. M-am intalnit cu Horja, am dat si un zbor mic, am mai schimbat vreo 2 vorbe legate de modele (apropo, bestial bluebaby, cred ca imi fac si eu unul pt cunoscutii care ma mai insotesc si citesc in ochii lor ca ar vrea si ei sa miste ceva, dar le e frica de urmari..:wub:)
Altfel, Horja a facut treaba f buna acolo si singur a creat o pista in toata regula.
PLUSURI:
- Terenul este drept de la natura, putini maracini, cu inca vreo 2 ore de munca cred ca se poate face o pista superba.
- Este aproape de sudul capitalei (aviz celor care stau prin zona si pt care fie Chitila, fie 3Drumuri sunt la o distanta considerabila)
- Este suficient de izolat de civilizatie
MINUSURI:
- Cateva cabluri de inalta tensiune (peste care m-am dus eu din greseala cu echiparea mea E-Fly 100B si totusi nu s-a intamplat nimic rau..:D)
- Resturi de moloz si alte materiale de constructii, dar nu in zona pistei (in restul timpului esti in aer)
- Dupa cum am observat aseara, cate un cioban ratacit cu turma lui
Cand am timp mai dau o fuga si fac si niste poze, pentru cei interesati.. poate dezvoltam si aici o pista :wub:
Chiar asa.. ia sa ne numaram. Cine sta pe aproape si ar prefera sa zboare in Berceni?
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.