Modelism - RHC Forum: Teren Berceni - Metro - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »

Teren Berceni - Metro - linistit, fara bipezi prin preajma -

#631 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 21-June 09

Postat 28 September 2011 - 09:39 AM

Vezi postareavalyman, la 27 September 2011 - 09:51 PM, a spus:

Am avut astazi o zi frumoasa , cu zboruri placute si fara evenimente nedorite !!!!!

Super !

Participanti la locul actiunii ...Victor (Moga) Stere si subsemnatu'

Ati fost pe tiptil ca de obicei. :D

Aceasta postare a fost editata de Rivelino: 28 September 2011 - 09:40 AM

0

#632 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 11-October 09

Postat 28 September 2011 - 03:13 PM

Daca te uiti pe telefon, ai sa gasesti ceva apeluri ratate....

Noi nu te uitam niciodata !!!!!
0

#633 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 04:56 PM

Vezi postareavalyman, la 28 September 2011 - 03:13 PM, a spus:

:clapping: azi
0

#634 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 27-October 10

Postat 28 September 2011 - 07:49 PM

Vezi postareavalyman, la 28 September 2011 - 03:13 PM, a spus:

noi nu te vom uita niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinks:
0

#635 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 28 September 2011 - 08:08 PM

INRI...

:-)))
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#636 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 09:00 PM

Cam foarte deplasata "Gluma", ar fi cazul sa o dai altfel nu dastea da-le tale gen Moga(pardon Morga).

Incearca mai mult, poti ?
0

#637 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 September 2011 - 09:18 PM

maine suntem pe acolo riv
0

#638 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 28 September 2011 - 10:38 PM

Are careva de vanzare (sau imprumut) 2-3 seturi de conectori EC5? O sa dau maine comanda si o sa imi iau 10 seturi (sa am) insa pana atunci o sa mai dureze... Eu folosesc EC5 insa bateriile pe care le-am comandat de la sierra au venit cu T-connector! :)
Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

#639 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 29 September 2011 - 01:11 PM

Vezi postareaPaul Sarstiuc, la 28 September 2011 - 10:38 PM, a spus:

Are careva de vanzare (sau imprumut) 2-3 seturi de conectori EC5? O sa dau maine comanda si o sa imi iau 10 seturi (sa am) insa pana atunci o sa mai dureze... Eu folosesc EC5 insa bateriile pe care le-am comandat de la sierra au venit cu T-connector! :pardon:

Am cumparat 3 seturi de la autoRC. Bine can am cumparat online ca acum am aflat ca imi trebuia de fapt EC3, nu EC5! :yahoo:

Voi la ce ora va duceti azi la terenul de zbor?
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#640 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 01:43 PM

in jur de 16.30 la termice mari intre PGB si metro
0

#641 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 05:27 PM

Vezi postareamoga77, la 29 September 2011 - 01:43 PM, a spus:

in jur de 16.30 la termice mari intre PGB si metro

Hehe... Acolo eu nu am ce căuta pentru că eu mă dau cu elicopterul şi... din câte am inţeles au "interzis" cei cu elicopterul! :pardon:

Have fun!

Aceasta postare a fost editata de Paul Sarstiuc: 29 September 2011 - 05:29 PM

Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#642 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 08:25 PM

Astazi am fost pentru prima data la "Termice mari " cum s-au autointitulat domnii ce se dau pe maidanul in cauza.
Daca ati mai auzit vreodata , formularea " noi nu suntem interesati de voi ..." printre modelisti sau mai precis aeromodelisti va rog sa ne corectati, pentru ca noi nu am mai auzit o asemenea formulare.

Se pare ca sunt printre noi , tipi care , au pus stapanire pe cate un maidan pe care l-au jupuit de vegetatie, care nu au vreun drept de vreun fel -legal vorbind-pt. ca doar asa ne abtinem de a ne da unul altuia in cap- vin si spun ca -citez " ne scot afara de urechi de acolo "

Voi ati mai auzit de o asemenea isprava ? Sunteti de acord , dragi aeronavosubmarinomashinisto-hobbyshti ?

Probabil sunt printre voi , sunt si pro si contra ...insa repet !!!!! FARA ACT DE PROPRIETATE !!!!!! deci ilegal !!!! Ai dreptul sa scoti pe cineva afara " tragandu-l de urechi ?"

Cand ma voi mai duce acolo , si va sfatuiesc si pe voi , sa aveti la indemana telefonul, cu apelare rapida pe 112 , pentru ca nu se stie ! Cel de astazi avea buzele tremurande de nervi cand purta convorbirea cu mine. -semn rau....mi-am spus.

Eu , invit toti aero-navo-moto-submarino-mashinisto-hobby-ishiti sa mergem pe terenul in cauza . Sunt curios daca ne vor scoate de urechi afara de pe un teren ce nu este al lor .

Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca terenul era al celui cu care am purtat discutzia astazi. Probabil credea , sau chiar trecea si la fapte, ca ne putea impushka pe toti !

Bravo neam !

Vedeti si voi ca nu degeaba ne considera astia din lume tzara de mana a 7-tea . Cu asemenea semeni nu e de mirare !

Imi pare rau ca am ajuns sa postez asta ...asemenea oameni nu credeam sa existe in lumea hobby-ului , al aeromodelismului .

Pana acum am intalnit doar oameni de calitate, asta mi-a dat curaj sa continui...insa vad ca treaba sta si altfel ...si aici , ca in orice alt domeniu romanesco-tziganesc, maneaua si mizeria umana a pus stapanirea cunoscuta.

Rusine !
0

#643 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 08:29 PM

Am copiat si pe celelalte " terenuri de zbor"
0

#644 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 29 September 2011 - 08:34 PM

Vezi postareavalyman, la 29 September 2011 - 08:29 PM, a spus:

Am copiat si pe celelalte " terenuri de zbor"

Pana la urma pe care teren sa intamplat?
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#645 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 08:56 PM

Langa Metro -Berceni sunt doua terenuri !
Unul facut de noi, care din pacate este pe cale de disparitie , deoarece se construieste foarte aproape.

Cel de-al doile este cel in cauza ., despre care am scris , si auzind de el am fost si eu azi cu pasaroiu ' . Se afla practic pe acelasi camp , undeva in spatele IMGB. -Sunt niste terenuri de sport-fotbal- in apropiere.

Prima de la intrarea la Metro si Real. Apoi tot inainte pana la un stalp de tensiune parasit (dezafectat). Acolo, pana in stalp cu cca 30-50m se face un drunushor la dreapta , ce duce chiar la pista !!!!

Sper ca e simplu de ajuns asa !
0

#646 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 29 September 2011 - 09:17 PM

Vali, nu te enerva, nu cred ca putem generaliza, probabil nu toti care se aduna acolo sunt de aceeasi calitate. Exista si padure buna si uscaturi peste tot. Adica cel putin asa sper...
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#647 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 09:21 PM

Canary 40 Phoenix Modells 1,6m ASP .46 7,5cc
Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc under construction
Extra 260 EP 1,4m AXI 2826/12
Robbe Cardinal 1,5m
Yak 54 Extreme Flight 1,2m cazut la datorie
Robbe Arcus 1,8m
Pitts Challenger S
Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m
Hitec Aurora 9 2,4GHz

+ Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#648 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 09:25 PM

Nea' Moga !

Deci ai luat shi matale un Cessna !!!! Bravo !

Dar Aurora....?
0

#649 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 10:05 PM

Nu ma enervez-ka sa zic asha- de fapt sunt foarte calm - insa nu mi-a facut bine discutia de astazi, care din pacate pentru tine, a avut loc inainte sa vii tu . Spun din pacate, oarecum eronat , pentru ca daca veneai mai devreme , iti pierea pofta de a face aeromodelism in Romania, datorita unora dintre reprezentantzii sai..

Nu ma enervez-ka sa zic asha- de fapt sunt foarte calm - insa nu mi-a facut bine discutia de astazi, care din pacate pentru tine, a avut loc inainte sa vii tu . Spun din pacate, oarecum eronat , pentru ca daca veneai mai devreme , iti pierea pofta de a face aeromodelism in Romania, datorita unora dintre reprezentantzii sai..
0

#650 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 10:21 PM

Vali incearca sa scrii si tu normal nu gen pustani corditi de Mirc.
Cu " k" si "sh" si multe altele.
Doar esti profesor. Daca iti scriu pe portativ cu "K" si "SH" ce canti tu la pianul ala?
Iti sar okii mancatiash kand citesc kestiile halea (ei ? cum e? a dracu limba romana...(apropo , dau lectii online pe Wikipedia)).

Si iarasi zici ca am ceva cu tine..

Aceasta postare a fost editata de Rivelino: 29 September 2011 - 10:22 PM

0

#651 Useril este offline   valyman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 September 2011 - 10:36 PM

Nu cred ca era cazul sa corectezi caracterele folosite !

Eu să stii că știu sa folosesc și caracterele astea , însa...nu era cazul ...trebuia să fii acolo ..la discuții.
Și sa știi că , sunt profesor ! iar asta nu o fac fară să fiu calificat !

Îmi pare rău că trebuie să îți dau explicații referitoare la asta , în condițiile astea.

Îți repet , nu era cazul. Poate doar dacă ai vreun interes ....

Nu își are locul aici o lecție de ...caractere internet-autice ! Crede-mă că le stăpânesc....

Oricum...mulțumesc că mi-ai atras atenția !
0

#652 Useril este offline   ACHIMOTO 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Interests:All technical devices.
    Club: C.S.T.A. Bucuresti

Postat 30 September 2011 - 12:08 AM

@ valyman
Hmm foarte curios, eu merg acolo de 3 ani si nimeni nu mi-a interzis sa vin...ba dimpotriva, pune o poza cu ala care face figuri, ce avion are? poate il cunosc!
Daca te mai supara propun sa-i bruiem frecventa purtatoare de 2.4 GHz si sa-i cada avionul, by the way acolo au cazut peste 10 aeromodele, unele din erori de pilotaj altele inexplicabil......un Piper termic, planorul meu de 2.5 m care nu are voie sa cada dar nu a mai ascultat de comenzi dupa 2-3 oscilatii necontrolate ale eleronului drept.. desi cand am ajuns langa el ( prabusit ) mergeau toate perfect ....

Deci astept detalii, sambata dimineata voi merge acolo sa ma dau cu SIG-ul de 185 cm, sa vedem care are curaj sa faca scandal.... :pardon: :good:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
0

#653 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 12:13 AM

Vezi postareavalyman, la 29 September 2011 - 10:36 PM, a spus:

Nu cred ca era cazul sa corectezi caracterele folosite !

Eu să stii că știu sa folosesc și caracterele astea , însa...nu era cazul ...trebuia să fii acolo ..la discuții.
Și sa știi că , sunt profesor ! iar asta nu o fac fară să fiu calificat !

Îmi pare rău că trebuie să îți dau explicații referitoare la asta , în condițiile astea.

Îți repet , nu era cazul. Poate doar dacă ai vreun interes ....

Nu își are locul aici o lecție de ...caractere internet-autice ! Crede-mă că le stăpânesc....

Oricum...mulțumesc că mi-ai atras atenția !

Nimeni nu spune ca nu stim romana insa se pare ca esti cam "suparat". Am vazut ca de obicei pui semnele de punctuatie cum trebuie (virgula, punctul etc chiar dupa cuvant plus pauza dupa) dar in ultimele post-uri pe care le-ai scris erai asa de noervos incat nu te-ai mai controlat! Dupa cum spuneau si altii, exista oameni si oameni. nu ai sa gasesti comunitate PERFECTA, padure de brazi cu toti copacii drepti, etc, etc...
Cat despre "aeroportul" din Berceni pe care mai aterizez si eu din cand in cand nu ai de ce sa iti faci griji; in cel mai rau caz ne mutam 500 mai spre exterior...
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#654 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 September 2011 - 01:40 PM

Hai sa imi spun si eu parerea .... si voi intelegeti ce doriti :

1 - sunt in tara pasionati de acest hobby care pot fi grupati astfel :

1.a. - aeromodelisti care merg la teren 50% pt. a zbura si 50 % pt. a iesi din casa , pt. a vedea modele noi la colegi si
evolutii noi, pentru a face schimb de impresii etc - eu de exemplu am fost de zeci de ori cand nici macar nu am scos modelul din masina desi am stat la camp de dimineata pana seara si totusi a fost super OK.

1.b. - aeromodelisti care merg la teren EXCLUSIV pentru a zbura , pentru a progresa in acest hobby - daca mergeau pe Chitila
in vremurile cand toata capitala zbura acolo abia daca puteau sa zboare de 2 ori - asta de la ora 10:00 pana la 18:00. - pentru ei nu era bine.

Odata cu tentinta de a forma si alte terenuri de zbor ( cu acte sau fara acte ) fiecare s-a alipit de un anumit teren functie si de criteriile de mai sus functie si de grupul restrans de prieteni - unii au retinere in a zbura fata de necunoscuti pe motiv ca nu stapanesc prea bine tehnica pilotajului si le este teama sa nu loveasca masina omului nou venit, sau ca acesta sa nu rada de ei.

Unii au vrut in acest sens mai multa intimitate, au facut-o cu discretie - dovada ca unele zone nici nu apar la Terenuri de Zbor sau la Jurnal de Zbor cu poze si impresii.

Fata de acestea este bine ca intrarea pe o asemenea zona ( unde cei de acolo considera ca au pus suflet , ca pastreaza curatenia sau ce or mai considera ei ) trebuie facuta cu diplomatie ..... chiar daca nu este o proprietate privata - desi stau in Berceni nu am fost decat o singura data - eu merg la Adunatii Copaceni .

Este ca si cum eu odata poposit pe litoral imi pun cearceaful lipit sau chiar suprapus peste cel al unei fete frumoase pe motiv ca plaja nu e a ei - daca intimplator o fi prietena lui Iftimoaie ... e clar !

La fel poti iesi pe Valea Prahovei si pe acelasi principiu ca nu e Valea lor, poti insista sa iti pui gratarul lipit de portiera unui Mertan ..... intamplator si ala a lui Maharu, sau al Fratilor Camataru - probabil vor avea rabdare pana incepe sa se umfle vopseaua de pe portiera dupa aceea ........

Acum in final ... cum adevarul este intotdeauna undeva la jumatate bine ar fi sa vedem si varianta omului cu buze tremurande
ca mie parca nu imi vine a tremura din buze asa din senin decat daca as avea ceva probleme cu " piticii " sau daca altcineva are grija sa ma aduca in asa stare .

P.S.

La cate Hectare de tarla necultivata sunt in jurul Capitalei ..... lejer poate exista - aeromodelistul si terenu' - impresiile le schimbati prin mobil .. sau strigati tare unul la altul :

A -... baaaaaaaaa ! ce modellllll ai aziiiiii !
B -... Cesnaaaaaaaaaaa ! baaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
A - ia uite ba si-a luat si Yak !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#655 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 30 September 2011 - 02:09 PM

Vezi postareaACHIMOTO, la 30 September 2011 - 12:08 AM, a spus:

@ valyman
Hmm foarte curios, eu merg acolo de 3 ani si nimeni nu mi-a interzis sa vin...ba dimpotriva, pune o poza cu ala care face figuri, ce avion are? poate il cunosc!
Daca te mai supara propun sa-i bruiem frecventa purtatoare de 2.4 GHz si sa-i cada avionul, by the way acolo au cazut peste 10 aeromodele, unele din erori de pilotaj altele inexplicabil......un Piper termic, planorul meu de 2.5 m care nu are voie sa cada dar nu a mai ascultat de comenzi dupa 2-3 oscilatii necontrolate ale eleronului drept.. desi cand am ajuns langa el ( prabusit ) mergeau toate perfect ....

Deci astept detalii, sambata dimineata voi merge acolo sa ma dau cu SIG-ul de 185 cm, sa vedem care are curaj sa faca scandal.... :drinks: :rofl:

ACHIMOTO vreau sa te sustin venind si eu cu ,bazaitoarea 450'...dar promit ca o sa fiu cuminte si de craciun o schimb la rusi pe un KA 50 1:1.
.....Eu m-am invatat prost prin casa cu jucarica ai de Lama4.

Discutand serios despre acest subiec am vazut si persoane noi pe acel teren care nu aveau ce cauta.
Daca esti cretin sa iti tii un copil de 3 ani langa un heli 450 pornit exact in mijlocul piste unde trebuia sa aterizeze un ,,termic mare'' mai bine gasesti alt hobby pt ca acesta devine periculos.
La fel si zborul inverted cu termic facut de un incepator deasupra noastra.Am avut senzatia ca voi gusta putin motor 2T!!!

Eu zic sa ne gandim la zbor in mod civilizat lasand deoparte discutiile contradictorii.
0

#656 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1361
  • Inregistrat: 06-April 10
  • Interests:RC Helicopters

Postat 30 September 2011 - 02:54 PM

M-am tot abtinut de la comentarii, dar vazand postul lui Gigi, vreau si eu sa accentuez ceea ce a scris acolo si sa (re)pun intrebarea (ma intreb a cata oara):
Ce-ati cautat voi acolo?
Stiti de atata timp ca respectivilor le convine semianonimatul in care isi desfasoara hobby-ul si adora intimitatea, si chiar au refuzat (poate asta fiind singura lor vina, si anume felul in care au facut-o) colegi noi.
Deci stau sa ma intreb...in afara motivului de a sicana si enerva (in semn de protest), pe respectivii zburatori, nu vad de ce luati cu asalt periodic terenul aflat la doar cateva sute de metri de terenul "vostru", care momentan indeplineste cu succes toate cerintele pe care le-ati putea avea (in ce priveste tipulde aeromodel, distanta de zbor,etc.).
Cam atat.
0

#657 Useril este offline   Ice9 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1361
  • Inregistrat: 06-April 10
  • Interests:RC Helicopters

Postat 30 September 2011 - 02:55 PM

Vezi postareaIce9, la 30 September 2011 - 02:54 PM, a spus:

M-am tot abtinut de la comentarii, dar vazand postul lui Gigi, vreau si eu sa accentuez ceea ce a scris acolo si sa (re)pun intrebarea (ma intreb a cata oara):
Ce-ati cautat voi acolo?
Stiti de atata timp ca respectivilor le convine semianonimatul in care isi desfasoara hobby-ul si adora intimitatea, si chiar au refuzat (poate asta fiind singura lor vina, si anume felul in care au facut-o) colegi noi.
Deci stau sa ma intreb...in afara motivului de a sicana si enerva (in semn de protest), pe respectivii zburatori, nu vad de ce luati cu asalt periodic terenul aflat la doar cateva sute de metri de terenul "vostru", care momentan indeplineste cu succes toate cerintele pe care le-ati putea avea (in ce priveste tipul de aeromodel, distanta de zbor,etc.).
Cam atat.

0

#658 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 04:02 PM

Daca stau sa ma gandesc, nu e prima oara cand cei de acolo v-au spus ca cei cu electrice si spume se dau aici la noi.
In vizita poate da, sa vezi ceva mare si frumos aproape de terenul "nostru".
Acolo cand am trecut si eu in vizita chiar mi-a placut avionul lui nenea ala .
Omul chiar a fost civilizat si sigur sunt si altii.
Te-ai gandit ca poate omul ala era plin de spume din alte cauze(i s-a stricat ceva la avion, etc..) , si a-ti cazut voi ca musca-n lapte ? (si eu mai am accese d-astea).

Ovidiu cum a inteles mesajul si nu s-a mai dus acolo?
Voi, nu , mai incercam odata , de 3 ori...

@Nea Gigi : Mai trebuie un punct la care ma incadrez si eu.

3. Aia care sunt stresati de la munca si nu vor sa ajunga la 9.+ hobby.

@vali: Moga a dat cu Raspunde si a sters restul din greseala , a ramas semnatura lui Rower (cred).

Aceasta postare a fost editata de Rivelino: 30 September 2011 - 04:06 PM

0

#659 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 04:21 PM

Remember the time.
Bag un Draude si un Nea Gigi.
Nu era clar de atunci ?

http://www.rhcforum....368#entry481368

http://www.rhcforum....368#entry481368
0

#660 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 30 September 2011 - 04:24 PM

Cand dracu o sa mearga treaba aia pe forum cu "+" si "-" ? Sa dau si eu un mare plus la postul lui Gigi.

Intamplarea face ca aseara sa ajung pe terenul din Berceni (cel "oficial" nu cel al "buzelor tremurande") sa testez un model proaspat asamblat si sa fiu singur lulea. Mai tarziu a venit cineva, prieten, ruda a lui Ice (un tip foarte amabil de altfel, sa nu se interpreteze) care mi-au spus ca ceilalti sunt la celalalt teren.

Daca aia sunt asa agresivi si posesivi, lasa-i nene sa fie, tarla este destula.
Vin casele peste terenul vechi, te mai muti 500m mai incolo ca mai e tarla garla. Care e problema? Ne simtitim lezati intr-o aripa ca nu ne-a primit unul sau altul pe o proprietate publica.. Sa fie sanatos, nu e singura proprietate publica pe care se poate zbura. E terenul lor lapte si miere sau de unde atata dorinta sa mergem si noi gramada acolo?

Vrei control absolut si sa decizi tu cine intra si cine iese, ia tu o bucata de pamant si fa legea.

Deocamdata ala are dreptul sa te dea afara de pe terenul lui la fel de mult cat nu are nici un drept.
E mare, cu bicepsu tare si buzele tremurande.. are rost sa iti iei cafteala doar pt ca el foloseste tarlaua publica si tie nu iti acorda acest drept? Eu stiam vorba aia veche cu "cel mai destept cedeaza primul" care se mai si aplica uneori. Acum decizia fiecaruia daca vrea sa fie destept sau cu ochiul vanat.. mai ales ca aia nu e ultima tarla publica din lume pe care se poate zbura..
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi