Modelism - RHC Forum: Vreau sa zbor ! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Vreau sa zbor ! In principiu ma gindesc la Motodelta !

#1 Useril este offline   heidelberg 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 02 June 2007 - 11:40 PM

Salutarile mele tuturor membrilor si bine v-am gasit. Ma aflu aici pentru ca am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Cum si titlul mesajului meu o spune vreau sa zbor. Nu stiu prea multe lucruri despre asta insa in saptaminile care au trecut am tot studiat problema insa cu siguranta am nevoie de indrumarile celor experimentati pentru a face miscarile corecte in acest sens. Pentru inceput am o serie de intrebari (necoapte...) insa importante pentru mine.
1) Ma intereseaza in primul rind care sunt demersurile si pasii necesari pentru a urma o scoala de pilotaj (motodeltaplan)? Subliniez sunt profan nu stiu mai nimic despre zbor insa sunt pregatit sa invat tot ce trebuie.
2) Cat dureaza ea si cam cit costa ?
3) Unde pot gasesc astfel de scoli?
4) Doresc sa achizitionez un motodeltaplan si inafara de AEROS nu mai cunosc nici un producator. Ce producatori exista, distribuitori in Ro?
5) Am gasit anunturi pe net iar preturile variaza de la 2000 de Euro pina la 14000, asta ce am gasit eu... Unde e pretul corect ? La ce trebuie sa fiu atent ?
Am citit citeva dintre dialogurile dumneavoastra pe acest forum. Am remarcat competenta domului Big si poate e dispus si domnia sa sa ma ajute. As mai avea o gramada de intrebari dar nu vreau sa fiu plictisitor asa din prima <_<.

In principiu ma intereseaza tot ce tine de acest sport pentru a face primii pasi.

Deocamdata va multumesc toturor si sa ne auzim cu bine.

Heidelberg
0

#2 Useril este offline   danco 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 18-April 04

Postat 03 June 2007 - 08:17 AM

Salut !

Motodeltaplanul este cea mai accesibila varianta de a zbura cand si unde vrei tu . Este si destul de ieftin analizand costurile (50...80 Euro pe ora de zbor) comparativ cu avioanele, asta luand in calcul absolut toate cheltuielile directe sau indirecte (in perspectiva). Instructori de zbor gasesti destul de multi prin tara, spune-mi de unde esti si-ti fac niste recomandari. In ceea ce priveste pasii de urmat, eu te sfatuiesc sa faci intai un zbor de evaluare, pe urma scoala de zbor si abia dupa aceea sa te gandesti la un aparat al tau. Preturile de care spuneai sunt reale si in general corecte pentru starea si performantele fiecaruia in parte.

Dan Cobuz. , Sibiu

P.S. Daca vrei sa vezi ce fac eu la Sibiu, arunca o privire pe : www.geocities.com/danco_sb
0

#3 Useril este offline   heidelberg 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 03 June 2007 - 10:32 AM

Merci de informatii. Am vizitat site-ul dumneavoastra acum o saptamina. Impresionant si chiar ma gindeam sa va contactez. Nu am renuntat la idee. Probabil saptamina asta daca nu va deranjeaza. Eu sunt din Tg Mures si asta e zona prin care as putea sa ma invirt mai usor. Nici Sibiu nu e rau :D

Heidelberg
0

#4 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1643
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 03 June 2007 - 03:25 PM

Wellcome!

in tg mures am un bun amic, excelent pilot de motodelta, dar care nu stiu sigur daca are timp de scoala. Te pun in legatura cu el, dar vezi ca si Dan Cobuz e mare meshter!

big
FROGS CAN FLY!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro