Modelism - RHC Forum: invitatie la bors de peste - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

invitatie la bors de peste 12-13 mai galati

#1 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 23-September 04

Postat 02 May 2007 - 08:58 PM

Aerial Club Galati invita pe toti ulm-isti (motopara,motodelta,avion) la un week-end de zbor impreuna la Galati
in data de 12-13 mai 2007, vrem sa fie o intalnire la care sa ne distram vanand baloane ,tragand la tinta cu paintball din aeronave si aterizari la punct fix.Cel mai bun va fi recompensat cu un peste mare,ceilalti drept consolare bors de peste . Pt piloti si echipele lor ne straduim sa asiguram mancare si benzina."Programul" mai clar cam pe la inceputul saptamanii.
Asadar ganditi... rumegati...

mai multe detalii :
albert malaxa
0723196944
0744764685
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

#2 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 04-July 06

Postat 15 May 2007 - 12:10 PM

Si uite asa am fost la vestitul bors (cu adevarat vestit din spusele degustatorilor) de peste de la Galati. Nu va puteti imagina ce a reusit sa faca un singur om din pasiune ptr aviatie , respectiv Albert Malaxa, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale ptr invitatie , gazduire si tratatie. A fost super faina intalnirea, am vazut ULM-uri care mai de care , o mica demonstratie cu ce poate sa faca un Apollo Fox , pilotat de Marian Simion, o vanatoare de baloane cu avioanele din care cred ca a iesit invingator Dragos Gheorghe pe Festival (asa cred ca nu am putut sta pana la sfarsit sa vad cine a castigat), un zbor in formatie in trei: Festival , Apollo Fox si Sport Star a carui pilot nu am reusit sa ii retin numele cu toate scuzele de rigoare. Am admirat Zodiacul construit de Domnul Mihalache, a carui caracteristici ridica semne de exclamare. S-au mai remarcat prin prezenta lor Zefirul de la Bv si un Remos cu al carui proprietar nu am mai reusit sa fac cunostinta. O alta categorie de zburatori si-au facut simtita prezenta, desi vantul la inceput nu a tinut cu ei, au fost moto-parapantisti , respectiv cei de la Giurgiu si Bv. Stiu ca au mai fost si alti reprezentanti al zborului dar nu am apucat sa-i retin pe toti, dar in principal au contat efectul si placerea care au precedat zborurilor demonstrative. Probabil Albert ii stie pe toti cei care au dat curs invitatiei si pe cei care au contribuit la bunul mers al lucrurilor. Cand colegul Cosmin se intoarce din tari straine am sa postez si poze de la maritul eveniment. In alta ordine de idei , in a doua jumatate a zilei eu am evadat catre meleagurile Dobrogei si peste Delta. Cand ajung si pozele din Delta va fac si un scurt rezumat a ce a insemnat zborul ( 2 ore) peste Delta Dunarii. Inca o data cinste celor ca Albert.
Radu Trelea
0

#3 Useril este offline   byteworks 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 01-April 06

Postat 15 May 2007 - 02:59 PM

:huh: Nu postez nimic :)

Multumim pentru relatare, poate ma razgindesc si cu pozele.
0

#4 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 04-July 06

Postat 16 May 2007 - 09:15 AM

esti tare domnul Cosmin..... nu posetzi nimik?? am auzit ca in hangar la Salcea se afla de vreo 2 zile nijte aripi de C22 super....... glumeam...... oricum data viitoare sper ca merem amandoi la viitoarea intalnire de acest fel ....
Numai bine si zbor placut prin UK..... (baga poze , si cu tine la mansa ca sa fiu convins).....
Radu :wacko: :) :)
0

#5 Useril este offline   byteworks 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 01-April 06

Postat 17 May 2007 - 06:58 AM

Chiar am bagat o ora cu Cessna 172 peste Warwickshire :o si am fost si la Midland Air Museum, voi face un thread cu poze de acolo.
0

#6 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 23-September 04

Postat 17 May 2007 - 07:49 PM

Cu rugamintea de a ma scuza ca nu am postat acest anunt de luni dimineata,
(am fost nevoit sa fac ceva treaba departe de casa),
multumesc in numele Aerial Club Galati tuturor celor ce s-au implicat si
au facut posibil "BORSUL DE PESTE" de la Galati ,imi doresc sa va fi simtit bine
si sa va faca placere sa reveniti oricand,a fost un spectacol pe cinste si o experienta
deosebita si inedita pentru oamenii din zona care au putut interactiona direct cu lumea
zborului facut din pasiune.Nu ma prea pricep la vorbe cu atat mai putin la scris dar a fost frumos.
Multumesc Marian Simion pt turul de forta (mai stii cu cati ai zburat?),
multumesc Asociatiei Pilotilor si Propietarilor de Aeronave Ultrausoare dar si AOPA ,
deasemeni Asociatia Club Sportiv Acvila Aeroclub prin Dragos si Renate Gheoghe,
Magazin AeroNautic,multumesc pentru participare : Liviu Ionescu,Ionel Hanganu,
Laszo Kiss (care n-a vrut sa manance nimic),Cornel Filimon,Costel Mihalache,Nicu Mihalache,
Sorin Cimpoeru,Gabi si Catalin Balascau,Bogdan din Brasov cu Zefirul-scuze ca nu am retinut
numele de familie-Marian Cojocaru,Radu Trelea si Sorin Trelea-multumiri pt sfaturi si ajutor- Marian Turcu,
Conducerii Bazei Aeriene Pegas Galati - care m-a sprijinit si care mi-a permis sa pun "stapanire" pe
tot ceea ce a insemnat activitate si patrimoniu, ce mai...lista e lunga ,sunt bucuros ca am reusit
impreuna sa facem acest lucru posibil si ca ecourile sunt pozitive .
Promit sa incerc sa transform in tradie acest "Bors de Peste" si sa fie mai fain de la an la an.
Daca am omis pe cineva va rog sa ma scuzati dar nu a fost cu intentie , e drept ca nr celor care merita multumiri
este mai mare si nu as vrea sa nedeptatesc pe cineva.
Va multumesc tuturor si-mi doresc sa devenim o comunitate cat mai mare dar cu randurile cat mai stranse.
Va doresc zboruri placute si cer senin !
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro