HIGH-FLY 2007 DEBRIEFING
Postat 03 May 2007 - 05:53 PM
kiralinas, la 3 May 2007, 10:49, a spus:
Red Sky, la 2 May 2007, 22:40, a spus:
la pozitia 46 este stef daniel care este doar un simpatizant nu detine nici statie si nici macar un model,sa intzeleg ca sa trecut pe lista toata lumea care a trecut pe acolo??
Ai gresit, omul asta in 27 a cumparat statie si model si tot ce trebuie la zbor la mine si in 1 Mai era pe cimp cu model aproape montat. Sunt convins ca a mai si zburat. Adica eu confirm ce au zis si alti.
In schimb NU au fost pe lista de piloti doi copii de 3 si de 4 ani care si ei au "pilotat" la Alba cu un aeromodel Pitty, planor. Copii mei...
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 03 May 2007 - 06:00 PM
rhc@born.ro
Postat 03 May 2007 - 06:54 PM
wabo1, la 3 May 2007, 17:53, a spus:
kiralinas, la 3 May 2007, 10:49, a spus:
Red Sky, la 2 May 2007, 22:40, a spus:
la pozitia 46 este stef daniel care este doar un simpatizant nu detine nici statie si nici macar un model,sa intzeleg ca sa trecut pe lista toata lumea care a trecut pe acolo??
Ai gresit, omul asta in 27 a cumparat statie si model si tot ce trebuie la zbor la mine si in 1 Mai era pe cimp cu model aproape montat. Sunt convins ca a mai si zburat. Adica eu confirm ce au zis si alti.
In schimb NU au fost pe lista de piloti doi copii de 3 si de 4 ani care si ei au "pilotat" la Alba cu un aeromodel Pitty, planor. Copiii mei...
Da,
Daniel si-a asamblat singur modelul si Luni a venit la zbor cu el. Nici macar n-a vrut sa se inscrie pana nu vine cu model si statie.
Wabo l-a indrumat, Zozo i-a explicat cum e cu statia si eu impreuna cu el i-am zburat motoplanorul.
Kira.. nu trebuia decat sa-l intrebi si-ti spunea acelasi lucru. In loc sa cauti nod in papura ai putea sa i te oferi sa-l ajuti la repararea modelului si la primele zboruri.
Gasiti o poza cu una din fetele lui Wabo aici.
O parte din baloane aici si-au gasit sfarsitul.
:)
Postat 04 May 2007 - 07:08 AM
am fost, si, asa cum era de asteptat, a "iesit" excelent!
am putea spune/scrie multe cuvinte, spre disperarea condescenta a lui bogdanstancu, acest team-er al escadrilei de "lebede"(stiu ei, "tractoristii", la ce ma refer...)...
eh, n-o sa zic/scriu decit atit:
A-CA-DE-MI-CA!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 04 May 2007 - 07:59 AM
mizzone, la 4 May 2007, 07:08, a spus:
A-CA-DE-MI-CA!
Ahhh, Mizzone...
Acest "Pruteanu" al forumului, neostoit fauritor de sintagme, mare mester al slovelor...
Si in general, SICTIR cu intalnirea voastra!
Si cu toate intalnirile, in general!
...Clocoteste fierea in mine...
Postat 15 May 2007 - 06:39 PM
In pozele de grup, se vad trei modele acrobat, foarte mari, cam la 3 m anvergura.
Un fel de Yak-54, sau Su-29, un fel de Extra 300 si un fel de Funtana, alta decat cea de vreo 1.5 -1.8 m anvergura.
Poze cu modelele astea in zbor la evenimentul cu pricina, sunt puse pe forum?
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 15 May 2007 - 07:23 PM
un extra 300 de la compositearf.com
un katana de la krillmodell(s).com
toate la 2600 mm parca..(de yak nu sunt sigur).
in poza katana la decolare.daca cauti un pic pe forum gasesti poze cu toate 3 in zbor( pe la HF 2006,sau jurnal de zbor)
Imagini atasate
Postat 16 May 2007 - 08:59 AM
SILVIU66, la 16 May 2007, 06:24, a spus:
Aha, multumesc.
Inseamna ca anul asta nu prea s-a zburat cu ele din motive de vant?
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 16 May 2007 - 11:38 AM
Postat 05 June 2007 - 06:52 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.