Modelism - RHC Forum: Festivalul de zbor Codlea - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Festivalul de zbor Codlea 25 - 27 mai 2007

#31 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 16 May 2007 - 01:43 PM

dambul din fata pistei...
adik pista va fi mai sus ..pista o sa o facem astefl incat sa ramana macar 20m pana la damb...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1179315785.jpg

KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#32 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2007 - 01:44 PM

vazut mai de sus..

asta e ultima poza..cred ca sunt destule cat sa va faceti o paree despre loc la ora actuala...

astept sa spuna cine vine...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1179315850.jpg

KIT GUPPY
0

#33 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2007 - 08:31 PM

o sa ma intalnesc vineri cu domnul Sorin si o sa vedem ce mai aranjam sa asteptam oaspetii....
pana la urma se vrea a fii o intrunire care sa fie mai mult pentru copii orasului nostru...
nu stiu cum si de unde a dedus domnul Sorin si restul primariei Codlea ca eu as vrea sa defaimez orasul sau ceva de genu...eu am precizat de fiecare data ca nu sunt organizator, sunt un simplu modelist din acest oras...si am prezentat locul ca sa ajut modelistii...si am ajuns din cate vad sa mi se sparga mie oalele de cap...
oricum eu o sa merg si o sa zbor acolo vineri (sau macar incerc) ca sa vedem daca se poate...
KIT GUPPY
0

#34 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 18 May 2007 - 07:01 PM

Acum am intrat si eu pe net dupa fff mult timp.....
ma bucur ca cineva organizeaza ceva la Codlea dar.....red baron cam are dreptate...
locul nu prea indeplineste conditiile pt zbor in conditii de siguranta.
locul respectiv are o latime de aprox 80/100 m latime, si este inconjurat de padure, dealuri si un dig.
pe langa asta se afla chiar langa case iar in cazul in care vor fi si spectatori va fi extrem de periculos.
totusi, daca organizatorul s/ar fi gandit ca exista si alte locatii....de exemplu campul de la colorom.
P.S. ciudat, stau in codlea de ff multi ani si practic modelismul de si mai multi dar nu am auzit pana acum de vre/o sectie de modelism in afara de clubul elevilor.....si nu mai sunt de ff mult timp la varsta care sa/mi permita sa merg acolo.
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#35 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2007 - 07:11 PM

totusi daca aveti nevoie de ajutor la organizare puteti sa ma contactati
chiar pe forum. sau pe mess la nicajohn2004@yahoo.com
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#36 Useril este offline   flash4all 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 09-February 04

Postat 18 May 2007 - 07:55 PM

nicajohn, la 18 May 2007, 19:01, a spus:

Acum am intrat si eu pe net dupa fff mult timp.....
ma bucur ca cineva organizeaza ceva la Codlea dar.....red baron cam are dreptate...
locul nu prea indeplineste conditiile pt zbor in conditii de siguranta.
locul respectiv are o latime de aprox 80/100 m latime, si este inconjurat de padure, dealuri si un dig.
pe langa asta se afla chiar langa case iar in cazul in care vor fi si spectatori va fi extrem de periculos.
totusi, daca organizatorul s/ar fi gandit ca exista si alte locatii....de exemplu campul de la colorom.
P.S. ciudat, stau in codlea de ff multi ani si practic modelismul de si mai multi dar nu am auzit pana acum de vre/o sectie de modelism in afara de clubul elevilor.....si nu mai sunt de ff mult timp la varsta care sa/mi permita sa merg acolo.

eu de fel ma uit pe forum si nu prea zic.. vb aia tac si fac... dar la nici o intalnire nu am vazut atat agitatie pentru teren. In loc sa ne bucuram ca se organizeaza o intalnire si sunt oameni care au bunavointa sa lucreaze pentru o intalnire munca care e mai mult sau mai putin vizibila, mai degraba incepem sa tragem mata de coada ca nu e bun terenul. Poate ca nu oi fi eu cel mai tare pilot, (am pilotat si electrice si 3d si termice de la 1,2 cc pana la 10 cc si heli si am zburat si cu planorul ca pilot comandant nu cumva sa ne intelegem gresit) dar.. am vazut pozele de pe forum.. eu zic ca un electric se poate ateriza in conditii bune, chiar si un termic mai micut de heli nici nu zic. Ca sunt musuroaie.. aeromodelu mai are si directie nu numai eleroane, si la aterizare se mai poate folosi si motorul daca nu te-ai incadrat bine. Referitor la siguranta.. accumlatori incarcati si buni nu din 1900 toamna (eu mi-am executat un aeromodel din cauza asta) , statie buna, pilot bun. Restul cu incadrarile si cu tehnica pilotajului se invata in primele ore de zbor odata din carte porma practic .........

PS sa nu va fie frica de teren sau de copaci ci de cunostinte...
0

#37 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2007 - 09:00 PM

flash4all, la 18 May 2007, 19:55, a spus:

eu de fel ma uit pe forum si nu prea zic.. vb aia tac si fac... dar la nici o intalnire nu am vazut atat agitatie pentru teren. In loc sa ne bucuram ca se organizeaza o intalnire si sunt oameni care au bunavointa sa lucreaze pentru o intalnire munca care e mai mult sau mai putin vizibila, mai degraba incepem sa tragem mata de coada ca nu e bun terenul. Poate ca nu oi fi eu cel mai tare pilot, (am pilotat si electrice si 3d si termice de la 1,2 cc pana la 10 cc si heli si am zburat si cu planorul ca pilot comandant nu cumva sa ne intelegem gresit) dar.. am vazut pozele de pe forum.. eu zic ca un electric se poate ateriza in conditii bune, chiar si un termic mai micut de heli nici nu zic. Ca sunt musuroaie.. aeromodelu mai are si directie nu numai eleroane, si la aterizare se mai poate folosi si motorul daca nu te-ai incadrat bine. Referitor la siguranta.. accumlatori incarcati si buni nu din 1900 toamna (eu mi-am executat un aeromodel din cauza asta) , statie buna, pilot bun. Restul cu incadrarile si cu tehnica pilotajului se invata in primele ore de zbor odata din carte porma practic .........

PS sa nu va fie frica de teren sau de copaci ci de cunostinte...

salut flash
ceea ce spui tu e valabil doar in anumite conditi...
daca terenul ar fi drept si ar avea doar 2-3 musuroaie ar fi ok..dar nu ..asta e denivelat tare rau...(dar a spus domnul Sorin ca se rezolva)

Citeaza

mai are si directie nu numai eleroane, , si la aterizare se mai poate folosi si motorul daca nu te-ai incadrat bine. Referitor la siguranta.. accumlatori incarcati si buni nu din 1900 toamna

referitor la asta..spunei tu unui incepator ca poate sa faca glisada sa isi faca loc...

iti zic io care ca si incepator am incercat sa zbor aici...e GREU al draque dar nu imposibil..si tocami pe asta sa bazat domnul Sorin cand a facut asa ceva aici...

io am prins incredere ca cu un pic mai multa munca se poate face ceva dar e greuu tare...si ar fi fost de preferat alt camp...

oricum azi trebuia sa ma intalnesc du domnul Sorin si nu sa putut...o sa mai incercam odata si maine...si vedem..
KIT GUPPY
0

#38 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2007 - 08:28 AM

Red Baron daca te intalnesti cu Sorin, vreau sa vin si eu.
Treci pe la mine pls. Poate are nevoie de o mana de ajutor.
0

#39 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2007 - 08:47 AM

Ar fi bine sa spuneti care vreti sa participati pentru a face o estimare a numarului de participanti.
Puneti cate un mesaj pt confirmarea participarii.
0

#40 Useril este offline   hobbyconstruct 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 21-June 04

Postat 19 May 2007 - 07:33 PM

Eu sunt organizatorul si va astept cu drag. Cum este sau va fi pista o vom c onstata impreuna. Vremea va fi dupa placul Naturii sa speram ca favorabila noua. Buna dispozitie daca vom avea va fi meritul nostru, si in acest caz ne atingem scopul pe care n-il propunem. Locul desfasurarii ramane Codlea-Maial, pentru ca nu putem muta Codlea in alta localitate. Cu deosebit respect si stima Vaja Sorin.
0

#41 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2007 - 03:56 PM

astazi sa facut un final meeting..sa decis amplasarea pistei , maine o imprejumuim , totul e OK...

WC , apa , curent... toate asigurate..

Locul de zbor la panta sa decis ..ramane panta mica pentru ca azi am fost am zburat si a tinut bine..asa ca a ramas acolo....
PIsta tunsa , modele pot zbura de la HELI , Avioane de pana la 25-30 cmc , Captive (chiar si io o sa zbor unu' :) ) , AUTO ....cam tot..
in privinta sigurantei ... tabela o sa o aduca azi domnul Sorin , statile vor fi predate ...

totoul este aranjat si va asteapta...

Deci week-endul asta sunteti asteptati la Codlea ....Va astept cu drag sa ZBURAM ...
KIT GUPPY
0

#42 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2007 - 04:07 PM

Am vorbit azi cu dl Sorin Vaja si chiar am fost la locul unde se va desfasura intrunirea, am pus la punct unele detalii (am dat la o parte un bolovan de vreo 200 de kg; cred ca ambreajul masinii dl Vaja are nevoie de ceva reparatii, am stabilit amplasamentul pistei, curentul, apa, etc,etc.) si asteptam ca maine sa primim ajutorul din partea Primariei.

Pana la urma va fi bine, asteptam doar sa veniti.

P.S.Sa nu fiti suparati daca vor fi unele stangacii legate de oprganizare, este prima oara cand se face asta la Codlea.
Asteptam sa zburati cu noi.
0

#43 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2007 - 04:29 PM

pentru informatii suplimentare 0726 926 266 e numarul meu ....
KIT GUPPY
0

#44 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2007 - 09:41 PM

pentru cei ce vor veni ..cred ca e necesar sa stie ca va fi "instalat" un gratar mareee ...
KIT GUPPY
0

#45 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 23 May 2007 - 07:49 AM

eu 80% o sa vin!!!
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#46 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 23 May 2007 - 10:02 AM

florin100%, la 23 May 2007, 08:49, a spus:

eu 80% o sa vin!!!

Florin100% vine 80%...e fain...nushcat la suta!!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 23 May 2007 - 10:30 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#47 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2007 - 10:21 AM

Marinaru, la 23 May 2007, 10:02, a spus:

florin100%, la 23 May 2007, 08:49, a spus:

eu 80% o sa vin!!!

Florin 100% vine 80%...e fain...nushcat la suta!!!

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#48 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 23 May 2007 - 04:51 PM

Bei opsedatzilor!

Cum ii ziceam si lui Baroane pa MI, din pacate nu poci sa viu, futu-i, din cauza de familie.
Sictir, deci...

Insa, altceva vreau sa va spun/rog.
O sa apara pe acolo un bun amic, fost zburator liber.
Acum are un Easy Star si l-am indrumat inspre voi.
Va rog sa-i dati careva o mana de ajutor pentru inceput, sa nu dea cu el de pamant.
Il cheama Sergiu, e cu un Renault negru, BV - nustiucenumar - AVA

Vremea buna fie cu voi!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#49 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2007 - 10:02 PM

Azvarlei numaru meu sa dea un beep sa vad ca a ajunsm sau sa se gandeasca la mine ca o sa incep sa sughit s iar ma prind ca e acolo ... :)

vremea e nasoala acu dar pare sa se indrpete( pe prognoze)...

pana atunci cred ca o sa fie gata si asw-ul :)

si fire-ul..
deci o sa fie zburataceala garlah:D

ce am uitat sa mentionez e ca pentru planoristi e disponibil sandou care duce sus ceva kile bune..(peste 4 sigur) (cine a fost la RR il stie...e sandoul ce il uitasem acolo :( )
KIT GUPPY
0

#50 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 06:11 AM

Man ma uit la stiri si vad ca vremea in zona aia e NASPA RAU.Cum e?? ca tu stai acolo.

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 24 May 2007 - 06:12 AM

Team Aeropower

0

#51 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 11:17 AM

Man...acu e cald de dai pe spate..ieri a plouat , alalteieri la fel dar acu vad ca sa imbunatatit vremea...

sper sa o tina asa :(
KIT GUPPY
0

#52 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 02:29 PM

Azi, vreme frumoasa!
0

#53 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 02:34 PM

am inteles ca azi e misto dar apoi... :o cine stie.MA rog eu oricum daca nu stau 2 zile stau doar sambata da tot vin , nu scapati voi asa usor de mine :D :D

Team Aeropower

0

#54 Useril este offline   hobbyconstruct 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 21-June 04

Postat 24 May 2007 - 08:38 PM

la codlea terenul s-a indreptat si organizatorii va asteapta cu drag.
0

#55 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 08:44 PM

io de maine de la 2 sunt prezent acolo...
probabil o sa si zbor cate ceva ca ma apuc sa imi fac singur combustibil , am ce trebuie..

deci va asteptam (redbaron&nicajohn) cu drag..(desii nu suntem organizatori :D )
KIT GUPPY
0

#56 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 08:59 PM

FRATILOR!!!! Am strans azi la balegi de pe Maial, roabe intregi.....
Red B s-a obijnuit pana la urma si el....mai sa le manance pe paine.
Daca pana sambata nu mai pasc balegoasele totul o sa fie ca la farmacie(cred ca nici sasii nu faceau asa curat in Codlea pe vremea lor) :D
0

#57 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 May 2007 - 09:15 PM

hai ca pana la urma vin doar sambata cu inca 3 baieti cu aveoanele sa ne dam si noi putin in spectacol :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif .Cre ca pe la ora 10 sambata o sa fim acolo si stam pana la la 7-8

Team Aeropower

0

#58 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 25 May 2007 - 02:02 PM

Trec si eu pe acolo, in inspectie!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#59 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 May 2007 - 02:09 PM

asa asa !!! ;)

Team Aeropower

0

#60 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 May 2007 - 06:44 PM

Azi a fost vreme buna, maine va fi la fel....deci veniti la distractie....
Avem si mici, gratar nou, bere rece la dozator, sucuri apa minerala....numai sa aibe cine sa le consume
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro