Salutare.
Mare nedumerire am asa ca apelez la voi, eu nu imi pot explica...
Intrebarea este in ce conditii se arde ICL 7662, asta deoarece, in seara asta in timp ce incercam sa dau de cap la cum s mixeaza 2 canale, throtle si elevator, canale pe care am pus cele 2 esc-uri pentru motoare, a scazut deodata turatia motorului.
Mi-am dat seama imediat ca finalii nu mai primesc 24v ci 12v.Nu am vrut sa accept asta deoarece aveam pusi icl 7662 si nu 7660.
Norok ca luasem 4 bucati si nu 2 cate trebuia am scos repede din socul pe cei cu probleme si am pus 7662 cei noi si a mers brici.
Dar, de ce s-a ars??
M-am jucat asa, mansa 0 - mansa 100% cam intr-un interval de 15 minute, cu pauze ca sa ma mai uit in manual, ma rog teste...
De ce s-au ars??Vreau sa evit pe cat se poate asta pentru ca sunt si al naibi de scumpe!!!!, am gasit la 9 lei bucata, adik 18 lei cele 2 arse din senin, fara scurt fara nimik, pur si simplu buf a scazut turatia deodata la amandoua esc-urile.
Ce sa fi fost??
Am respectat schema original 100% si am pus daor 7662 in loc de 7660.Mentionez ca in teste cand am facut primul esc, am folosti 7660 si nu a tinut mai mult de 5 minute.!!!!!
Help!!!
Aceasta postare a fost editata de mr.tim: 26 February 2010 - 10:13 PM