SILVIU66, la 20 Apr 2007, 19:24, a spus:
INCAS, la 20 Apr 2007, 18:38, a spus:
este un soft d-le incas.
orice membru poate vota!!! deci daca fanii d-lui virus stiu ce a facut el ,sau nu stiu ce a facut el, sau nici nu a facut nimic virusul si sustinatorii stiu ca nu a facut nimic ,acestia tot au dreptul sa voteze.nu pot fi impiedicati din soft.
din punctul meu de vedere initiatorul concursului trebuia sa-i descalifice....eu am facut doar ceea ce melsoft m-a rugat.
paulica bonzerica sigur ai votat dupa ce ai vazut rezultatele...si atunci doar ai avut impresia ca votezi.
sondajul nu-l mai pot modifica...trebuie refacut total.
Recunosc, am fost un pic evil..... Teoria conspiratiei nu are cum sa tina pentru un concursuletz cu trei-patru participanti (care si-au si expus creatiile), care nu a starnit mare interes. In plus, ar fi fost mai mare daraua decat ocaua: s-ar fi pierdut o groaza de timp cu manareala......
Dar aparentele asa au dat si mi-am permis sa critic.
Nu trebuie sa fiu luat cu "d-l", ma cheama Victor si am observat ca tutuiala e permisa - virtual.
"deci daca fanii d-lui virus stiu ce a facut el ,sau nu stiu ce a facut el, sau nici nu a facut nimic virusul si sustinatorii stiu ca nu a facut nimic ,acestia tot au dreptul sa voteze.nu pot fi impiedicati din soft."
Fotbalul se joaca pe goluri. Cata vreme poze cu creatia "Virusului Aviator" nu exista la rubrica respectiva, inseamna ca nu exista. Stiu, e greu sa organizezi un concurs si in general sa organizezi ceva pe la noi. Eu nu m-as incumeta. Apreciez, oricum, bine ca s-a facut!
Daca Virusul Aviator are un model senzational, poate nu-s chiar singurul curios, sa ni-l arate!
Pana una-alta, ma duc la zbor la Poli, ca am liber de la nevasta!
Ura!