Modelism - RHC Forum: 21st Century Toys - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

21st Century Toys Machete MARI (si RC)

#1 Useril este offline   OCRV 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 342
  • Inregistrat: 29-March 06

Postat 06 April 2007 - 01:33 AM

Caut o macheta de HMMWV la o scara cat mai mare (ex:1/6).
Am gasit pe net ceva poze care sugereaza ca ar exista asa ceva facuta de "21st Century Toys".
Din pacate nu am gasit mai multe detalii (pret, link producator, distribuitor, etc).
Ati auzit de acest producator?
Are cineva modele de la acesta?
Sunt detaliate?
De unde le pot achizitiona (comanda)?
Aveti idee de alti producatori care sa faca un HMMWV la o astfel de scara (minim 1/9; 1/12 am un M1025 de la Tamiya dar este totusi cam mica)?
Caut sa fie cat mai mare dare si detaliata (eventual si cu RC).
Nu vreau ceva ca cele chinezesti 1/6 sau 1/4 - Jucarii de la Cora sau Metro.
Multumesc

PS: Iata ce am gasit eu:
http://news.webshots...338897579beITQk

Aceasta postare a fost editata de OCRV: 06 April 2007 - 01:34 AM

"Eu lucrez 24 de ore pe zi ... uneori si noptile"

Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2
0

#2 Useril este offline   Duf 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 233
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 April 2007 - 05:02 PM

Am eu o macheta la scara 1/18 metalica cu Humvee, produs de exoto, exact ca modelul din link
Nu tot ce zboara se mananca!
0

#3 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 28 April 2007 - 06:51 PM

Am un X5 si un Mini absolut noi scala 1/4
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#4 Useril este offline   Duf 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 233
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 April 2007 - 01:02 AM

uite o poza , are basculele functionale, se deschid toate 4 usile cu balamale adevarate, directia functioneaza, cadrul este realizat separat de caroserie ca la masina adevarata. In interior este destul de saracacioasa, dar probabil asa si este in realitate. Antena este metalica. i se aplica mitraliera si i se roteste
Pret 280lei

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-7-1177887773.jpg

Aceasta postare a fost editata de Duf: 30 April 2007 - 01:05 AM

Nu tot ce zboara se mananca!
0

#5 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 30 April 2007 - 08:18 AM

OCRV, in general il gasesti pe ebay. Dar sa sti ca si asta e "chinezarie" doar ca una mai elaborata. Din discutiile unor forumisti reiese ca sint 2 variante la scara 1/6 : asta in camuflaj de desert si una in camuflaj woodland dar prima cica ar arata mai bine si ar merge mai bine.

De ce nu esti totusi multumit de Tamiya 1/11 ? Am si eu unul si-mi place foarte mult cum merge. Plus ca-l poti imbogati si pe ala cu figurine de soldati americani la scara aproximativa (i-am gasit intr-un magazin de jucarii), o arma pusa deasupra (cred ca un TOW missile launcher e mai usor de realizat decit o mitraliera grea) si bineinteles faruri si semnalizari (un exemplu de faruri poti vedea in poza atasata). Iar cireasa de pe tort ar fi o minicamera cu transamisie in 2,4GHz pusa in spatele parbrizului (care este destul de clar dar se poate inlocui si cu altceva, de ex. discurile false ce vin in pachetele de cd sau dvd) si care ti-ar permite sa-l conduci si cind il pierzi din vedere directa.

Duf, lui OCRV nu-i ajunge scara 1/11 cit este cel de la Tamiya, iar tu il imbii cu unul scara 1/18 si ne RC pe deasupra?! :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-7-1177913883.jpg

0

#6 Useril este offline   OCRV 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 342
  • Inregistrat: 29-March 06

Postat 30 April 2007 - 02:31 PM

Sunt multumit de Tamiya 1/12 dar doresc ceva mai mare.
O sa montez camera wireless si pe Tamiya (am montat-o mai demult pe un H2 - asa cum am prezentat si undeva pe forum). Apropo de M1025: de unde ai luat oglinzile pt faruri? Eu mi-am facut un montajele care preia semnalul din receiverul de telecomanda (directie si sens) si aprinde semnalele, farurile, frana si revers , dar nu am apucat inca sa-l montez pe masina.

Revenind la subiect: Caut intradevar versiunea cu camuflaj de desert (arata mult mai bine). Pe Ebay nu am gasit decat versiunea woodland (arata rau, mai ales ca geamurile laterale sunt si ele camuflate).

O ciudatenia: Atat la Tamiya, cat si la HMMWV de la 21st Century , dar si mai ciudat: chiar si la macheta "realista" 1/18 de la Exoto: Oglinzile sunt complet diferite fata de cele reale.
Daca la modelele RC inteleg aceasta modificare (poate rezista mai bine la lovituri), la versiunea de la Exoto mi se pare foarte ciudat!

Multumesc
"Eu lucrez 24 de ore pe zi ... uneori si noptile"

Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2
0

#7 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 30 April 2007 - 09:45 PM

Se gaseau niste lanternute prin Niro, cam o duzina la o cutie (nu te teme, erau cam 3000 lei vechi bucata). Oglinzile sint doar pentru impresie artistica, n-au rol de focalizare daca pui leduri de calitate cu spot de 20 grade, luate de la Zexstar ( http://www.zexstar.c...dex.php?cat=11# ). La cele de 80 grade poate or focaliza ceva.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-7-1177962307.jpg

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro