Poate cineva sa-mi dea niste sfaturi despre cum pot recolora niste machete de caton deja printate. Sau daca le printez in alb cu ce sa le colorez. Am scos un Policarpov I-16 de la Modele Kartonowe in varianta originala , adica sovietica , insa am vazut la sectiunea diorame unul in varianta romaneasca si ma gandeam sa il transform.
Pagina 1 din 1
Recolorare machete carton vreau niste sfaturi
Postat 16 March 2007 - 01:34 PM
Hm...poti sa le recolorezi inainte de printare...adica sa modifici scanurile...cea mai simpla varianta. Ar mai fi scoase alb si vopsite cu aerograful....am vazut asa ceva facut de un baiat.....arata superb...nici nu realizai ca este carton !!! E drept ca baiatul era dibaci in modele de carton.
Deci...vezi cum te aranjaza. La vopsire cu aerograful e mai delicata treaba ca nu iese chiar din prima...si e muult de munca dar rezultatul final este mai spectaculos. Personal as recomanda transformarea scanurilor ...e mai usor si nu iese rau. pana la urma este doar carton !
Toate bune !!
Deci...vezi cum te aranjaza. La vopsire cu aerograful e mai delicata treaba ca nu iese chiar din prima...si e muult de munca dar rezultatul final este mai spectaculos. Personal as recomanda transformarea scanurilor ...e mai usor si nu iese rau. pana la urma este doar carton !
Toate bune !!
There are more planes in the ocean than submarines in the sky
Arata acest topic
Pagina 1 din 1