Aceasta postare a fost editata de Cypy: 14 April 2007 - 10:13 PM
Rapa Rosie 2007 Lansare
Postat 15 April 2007 - 03:32 AM
1. Big isi face timp cel putin o seara si sta cu noi la cort sa dezbatem viitorul aeromodelistic in jurul paharului rotund.
2. Prezenta lui Padre obligatorie, de vin ma ingrijesc eu.
3. Cei care au comentarii referitor la Sangele Domnului sunt rugati sa guste intai o cantitate suficienta si dupa aia sa vorbeasca. Da, mizez pe faptul ca o sa li se impleticeasca limba. Sau daca nu, judecata Domnului se va face simtita : mai o pala de vant de cade aeromodelul de pe masina, mai o inversare de comenzi, etc.
4. Prezenta obligatorie si pentru Valteras, Pletila si Remus (musai cu camionul de radiolocatie).
5. Filiutul lui Pagulet ramane acasa. Nu am nimic cu el, dar deja are atatea poze ca nu mai trebuie altele 5 ani de zile :o.
6. Sa va faceti ecusoane ca sa stiu pe cine altoiesc cu toporul.
Cam astea ar fi cele cateva reguli de conduita care m-ar putea determina sa vin sa va organizez.
:D :D ;)
Rapa nu moare si nu se preda!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 15 April 2007 - 10:37 AM
Citeaza
Hasta la RAPA siempre comandante olaf!!!
acu cativa ani cand ploua urat de tot si mancam mici multi de tot ai zis ca aduci soldatei ceva ;) anu asta ne onorezi cu o batalie? :D ar fi interesting...
Postat 15 April 2007 - 07:49 PM
Citeaza
de-aia sta antena valterasului asa dreapta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Postat 16 April 2007 - 08:44 AM
tu cunosti faptul ca eu nutresc un sentiment deosebit, de stima, fatza despre teutoni d-astia ca matale, ce umbla cu toporisca la cingatoare si be' vin d-ala bunu'.
da sa-l las pe Filius acasa, nici gand fratzicaaaa! Colac peste pupaza, i-am mai promis si ca anul asta o sa zboare la panta cu Pandele, al lu' baiatu 'cela zis Virusoiu.
tot ce pot sa promit, e ca nu o sa mai fac atatea poze. sau daca o sa fac, nu ti le arat, sic!
si vezi ce faci cu soldatzeii aia ai domniei voastre, ca cica Virusu vrea si-i arde de shaga sa se joace "Dacii si Romanii", uite ce zice!
hai ca va mai scriu si peste cateva zile, sa vad daca mai veniti sau nu la Rapa anul asta.
Viva la revolucion!
Laser frate!
Postat 16 April 2007 - 11:21 AM
pahguletz, la 16 Apr 2007, 12:11, a spus:
la noi, tricouri cu revolutia, se gasesc decat cu Iliescu...
Iti fac eu pe spinare modele de Che Guevara, cu briceagu...tu numai sa tii contra! :)
pavcostel Scris la: 15 Apr 2007, la 11:37, a spus:
Voua va fac modele free of charge cu sapa sau cazmaua...tot pa spinare!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 16 April 2007 - 11:30 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 16 April 2007 - 04:07 PM
Din pacate, anul asta nu pot sa onorez cu prezenta la deosebita paranghelie ce va avea loc pe 1 Maiu. Stiu ca o sa plangeti dupe mine si ca o sa-mi duceti dorul, dar nu va lasati prada sentimentelor ca speram ne vedem la anul.
Cu deosebita invidie,
Vivi
Postat 16 April 2007 - 08:58 PM
@Bogdane Stancule, vaz ca mai nou imi iei pita de la gura: ba ghicesti personaje ascunse, ba gasesti locuri exotice, ba gasesti sensuri perene. Uite-asa iese mama Amigdala la pensie... Dar nu cade cortina pana nu canta grasana;-)
@Olafe:
pune bre securea la treaba si ciopleste o bazdarca de combustibil, ori o elice de glaidar! Lasa armatele punice acasa ca se-mbata careva si se crede burebista si ti le ia la fugareala! Si mai ia-ti gandul de la excesul de licoare ortodoxa de la Padre ca e pe cartela!
@Vog: iti trimitem meshtere poze, emailuri cu aroma de termodinamica, si picuri din licoarea susamintita. ca gratare mai gasesti acolo. Atasam poza Virusului sa vezi ce urat s-a facut intre timp, sa nu mai ziceti de mine!
@Vivi: citez din VirusuDeMaiSus - lasa ca la anu o invata fiumeu pe fica-ta cum se zboara la panta ca tu poate ti-ai pierdut abilitatile asta fara motoare!
Ca si tzucati!
Aceasta postare a fost editata de Big: 16 April 2007 - 09:00 PM
Postat 16 April 2007 - 10:45 PM
Citeaza
bah bigule o sa fiu off topic la asta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif vezi ca vivi va avea un baiat :) nasol momentu:P
pe plan modelistic, sper sa imi finalizez proiectul cel biplanesc pana la rapa, si o sa va orbesc privirea cu pandele cel argintiu de zici ca e de platina http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Aceasta postare a fost editata de virusu aviator: 16 April 2007 - 10:47 PM
Postat 17 April 2007 - 07:31 AM
Big, la 16 Apr 2007, 20:58, a spus:
Las ca nu-mi fac eu griji cu Mama Hamigdala, ce e al ei e pus deoparte.
Ai grij', painea multa.... mai bine da-i cu slana!
Cat despre locuri exotice...nu eu :) , Domp* :)
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 17 April 2007 - 10:18 AM
Big am si cartela (cu tais dublu) dar dupa cum spuneam , "PREZENTA lui Padre obligatorie, VINUL il dau eu" si pe 26 si pe 27 si pe 28 si pe 29 dimineata ca atunci cred ca plec.
Virusache, io pot sa aduc grecoteii aia a lu' omonimul meu omolog cu acelasi nume dar de citit cum se joaca cu ei nu citesc dosarul ala gros nici mort. :)
Decat sa citesc, mai bine îi pictez:
http://www.fantasyladen.de/zvezda/aob/8223.jpg
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 17 April 2007 - 10:39 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.