Marinaru, la 3 May 2007, 10:07, a spus:
Nu stie nimeni cat mai e pana la urmatoarea editie RR?...ca io nu am apucat sa ma bucur de ea cat as fi vrut...scurt tata, scurt e weekendu, tuimamalui!!!
Intalnirea a fost completa si plina, fiecare are ce povesti la intoarcere. Am si ceva poze, o sa le pun cat de curand.
Acelasi sentiment ma incearca si pe mine, ca pe mai toata lumea cand pleca de la Rapa. Ne uitam inapoi la curba de dupa pod, si ne gandim ca poate o vom revedea mai repede, ca un an nu e asa de lung, mai ales ca vremea trece din ce in ce mai repede.
Dar de fiecare data, ultimele luni, saptamani, inainte de o noua editie parca sunt mai lungi, vrand parca sa ne faca sa suferim pentru timpul scurs prea repede pana atunci. Iar noi, ca niste pasari calatoare, incepem a ne pregati de drum, si a forfoti din ce in ce mai tare. Si la plecarea catre Rapa, fixam cap-compas pe locul unde stim ca trebuie sa ajungem, fara harti, doar din instinct. Ajungem chiar sa visam noptile ca suntem pe panta de la Rapa Rosie, si zburam cine stie ce model fermecat, care sta in aer de parca ar avea viata.
E prima dimineata din an cand ma trezesc de bunavoie, inaintea ceasului, cu noaptea in cap si sar din pat cu gandul ca peste cateva ore am sa fiu ACOLO.
Nu mai e prea mult pana la urmatoarea, dar nici putin nu pare inca. Big zicea ca ne poate anul asta avem parte de o supriza...Sanatosi sa fim, si noi si el, sa ne putem vedea mai des. Eu nici nu stiu ce poze sa selectez inca. Ma uit la ele de parca rememorez un vis. Parca nici nu eram eu in filmele cu zborurile la panta...
Din fericire anul asta am putut sa zbor mai mult. Am stat si mai mult decat au avut altii norocul sa stea la Rapa, e adevarat. Poate ajungem si la Brasov, sau macar de mai multe ori la zbor langa Bucuresti.
Ce mai hobby ne-am gasit si noi, unul dupa care sa suferim cand suntem la munca...Nu puteam sa ne alegem desenatul?
Imbratisari, inca o data, pt echipa Arheopterix, care ne-a oferit si anul asta doza de drog, cat sa devenim "cumparatori" fideli fix inainte de a intra in sevraj.