Iar vrei sa arunci bani pe fereastra precum ai facut cu EZ Glider ?
Tot ce iti trebuie de la Multiplex este conul dedicat Cularis si o elice buna CAM sau Graupner 12x6. Motorul are KV 750 si este cu diametrul 36mm, sunt China cat vrei foarte bune.
La planoare se pun servo cu gear de metal. Ori pui servo ieftine China ori pui Hitec. Eu as pune un servo foarte bun pe profundor si servo de 6 USD cu gear de metal, gen HXT 900 cu metal in rest.
Numai servo de la profundor inseamna crash sigur daca se blocheaza.
Un Turnigy cu BEC in comutatie de 3A duce fara efort 6 servo.
Zboara foarte bine, e pacat sa il programezi ca avion, e bine sa il programezi din prima ca planor cu tot ce presupune asta.
Alexandru E-ZG, la 23 September 2011 - 05:56 PM, a spus:
In sfarsit am reusit sa intru in posesia unui Cularis , observ ca nimeni nu a mai postat pe aici de ceva vreme asa ca sunt bucuros sa redeschid acest topic... Inca nu m-am apucat de montaj pt strang bani pentru setul de propulsie multiplex . Vroiam sa va intreb cum este cu acele bile , pentru propulsia lor in carte scrie sa folosesc 2 bile de centraj mai sus scria cineva ca se foloseste o bila . Pana la urma cate se folosesc iar legat de acumulatori in carte scrie ca se foloseste unul in plus pt receptie pe langa cel de propulsie . Cei care au acest model cum folosesc : baterie separata pt receptie sau doar acumulatorul de propulsie? si cate bile :D))