Am inceput de curand acest hobby. Mi-am cumparat cateva machete, le-am asamblat, nici o problema. Iar cand am ajuns la ultima etapa a constructiei machetelor, am intrat in ceata!!!!!! :wacko: Stiu cum sa le vopsesc, dar nu am un pulverizator. Am intrat pe un anume site, am cautat, si am gasit. Preturi mari de tot am gasit ( de la 100 RON in sus, iar eu n-am atatia bani). As vrea ca cineva de pe acest site sa ma indrume spre un magazin sau un site cu preturi mai ieftine sau sa ma contacteze la ID-ul de Yahoo Messenger: soulman4lif3.
Multumesc anticipat,
Un incepator. :(
Pagina 1 din 1
Am nevoie de ajutor!!! Probleme cu vopsirea machetelor
Postat 01 February 2007 - 11:51 PM
soulman4lif3, la 31 Jan 2007, 22:42, a spus:
Am inceput de curand acest hobby. Mi-am cumparat cateva machete, le-am asamblat, nici o problema. Iar cand am ajuns la ultima etapa a constructiei machetelor, am intrat in ceata!!!!!! :o Stiu cum sa le vopsesc, dar nu am un pulverizator. Am intrat pe un anume site, am cautat, si am gasit. Preturi mari de tot am gasit ( de la 100 RON in sus, iar eu n-am atatia bani). As vrea ca cineva de pe acest site sa ma indrume spre un magazin sau un site cu preturi mai ieftine sau sa ma contacteze la ID-ul de Yahoo Messenger: soulman4lif3.
Multumesc anticipat,
Un incepator. :o
Multumesc anticipat,
Un incepator. :o
Fa economii,hobbyul cere sacrificii.Sub 100RON nu gasesti nimic corespunzator.Un aerograf bunicel pleaca de la 150RON in sus.
Postat 03 February 2007 - 04:26 PM
In imagine un aerograf achizitionat de mine acum o saptamana 140 roni.
http://cartula.net/modules/xcgal/albums/userpics/10006/rowi.jpg
Jucaria are la baza (e cofiat fidel) o "jucarie" SparMax 103 care la randul ei este in realitate un Iwata CM-C.
Deci un aerograf care se gaseste in Bucuresti la raport calitate-pret excelent si este o scula foarte buna si chiar sub 150 Roni.
Bafta!
http://cartula.net/modules/xcgal/albums/userpics/10006/rowi.jpg
Jucaria are la baza (e cofiat fidel) o "jucarie" SparMax 103 care la randul ei este in realitate un Iwata CM-C.
Deci un aerograf care se gaseste in Bucuresti la raport calitate-pret excelent si este o scula foarte buna si chiar sub 150 Roni.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1