Oradea-zile de zbor activitatea de la aeroclubul Oradea
Postat 21 August 2013 - 10:19 PM
Recent am participat la Camp.Europeam de aeromdele Indoor(micromodele in romaneste)F1D in Beograd.
Am fost invitat arbitru oficial.
Concursul s-a desfasurat intr-o sala uriasa de expozitie,aceste modele nu pot zbura in aer liber deoarece au o greutate de 1,2 grame(!!!trei pastile de antinevralgic)si au un "motor" din doua fire de cauciuc special in greutate max.de 0,6 gr.
Anvergura este de max.600 mm,si pot zbura- daca sunt bine reglati-35-40 minute(spre nefericirea arbitrilor cronometrori)
Iata citeva imagini;
Am fost invitat arbitru oficial.
Concursul s-a desfasurat intr-o sala uriasa de expozitie,aceste modele nu pot zbura in aer liber deoarece au o greutate de 1,2 grame(!!!trei pastile de antinevralgic)si au un "motor" din doua fire de cauciuc special in greutate max.de 0,6 gr.
Anvergura este de max.600 mm,si pot zbura- daca sunt bine reglati-35-40 minute(spre nefericirea arbitrilor cronometrori)
Iata citeva imagini;
Postat 21 August 2013 - 10:25 PM
Postat 21 August 2013 - 10:52 PM
Era sa uit!
La sfirsitul acestei saptamini simbata si duminica(24-25 aug.)se tine la Salonta pe cimpul Barmod concursul de aeromodele "Zbor liber" ;Cupa Mondiala.Simbata concureaza planoarele,duminica cele cu motor(propulsoare si motomodele).
Participa aeromodeleisti din mai multe tari.
Pe cine intereseaza poate veni cu mine.
Ne intilnim la Aeroclub pe la ora 10 a.m.
La sfirsitul acestei saptamini simbata si duminica(24-25 aug.)se tine la Salonta pe cimpul Barmod concursul de aeromodele "Zbor liber" ;Cupa Mondiala.Simbata concureaza planoarele,duminica cele cu motor(propulsoare si motomodele).
Participa aeromodeleisti din mai multe tari.
Pe cine intereseaza poate veni cu mine.
Ne intilnim la Aeroclub pe la ora 10 a.m.