Aceasta postare a fost editata de vlad1: 07 November 2014 - 02:08 PM
Oradea-zile de zbor activitatea de la aeroclubul Oradea
Postat 12 November 2014 - 09:00 PM
Si o imagine comparind cu Solius!
Postat 31 December 2014 - 03:56 PM
fly, la 31 December 2014 - 12:18 PM, a spus:
LA MULTI ANI !!! :yahoo:
Tuturor colegilor de departe si de aproape,ne intalnim pe 2 ianuarie 2015 :drinks: :friends:
Postat 02 January 2015 - 11:29 PM
Temperatura -6 grade,vint sud-cest 2-3 m/sec.
Iata citeva imagini;
Aceasta postare a fost editata de Lajos: 02 January 2015 - 11:30 PM
Postat 02 January 2015 - 11:41 PM
...de la caldurica din sala,-unde am servit citeva bunatati aduse de fiecare de acasa,si stropit cu un pahar de sampanie-fuga afara pentru poza in grup;
Apoi ne-am reintors si continuat cu a povesti intimplarile din anul care a trecut...
In numele membrilor sectiei de aeromodele din A.T.Oradea dorim tuturor modelistilor din tara si peste hotare un An Nou Fericit cu multe bucurii si satisfactii, si numai aterizari line..
Aceasta postare a fost editata de Lajos: 02 January 2015 - 11:44 PM
Postat 03 January 2015 - 09:53 AM
Am luat o pauza, scurta, de aproape 3 anisori, timp in care am mai zburacit cate un pic pe furis prin spatele casei :rolleyes:,
mi-am tot promis ca ma voi prezenta "maine si iar maine" pe la aerodrom, si a cam trecut timpul, asa e cand se afunda omul in "paine"...:pardon:
In ultima vreme am inceput sa le acord mai mult timp lucrurilor care imi aduc placere, timpul trece repede, asa ca m-am prezentat si eu la intalnirea obisnuita de 2 ianuarie,
si mi-a facut placere atat sa reintalnesc vechea echipa, cat sa cunosc si noii membri ai echipei, sa nu mai vorbesc de sumedenia de modele vechi si noi pe care le-am reintalnit/cunoscut.
Ma bucur foarte mult ca am fost primit cu mult drag, cu multe sfaturi si multe zambete calde, pacat de vremea racoroasa si vanturoasa :blush: .
Postat 06 February 2015 - 12:50 PM
Am o intrebare ala voi......cand va intalniti....sambata sau duminica.....am uitat......varsta ce sa-i faci......?
Sunt in zona si ca deobicei vreau sa va vizitez. Multumesc anticipat pentru raspuns
Toate bune,
Adi Sachelarie (Iasi)
Postat 06 February 2015 - 02:15 PM
tetea, la 06 February 2015 - 12:50 PM, a spus:
Am o intrebare ala voi......cand va intalniti....sambata sau duminica.....am uitat......varsta ce sa-i faci......?
Sunt in zona si ca deobicei vreau sa va vizitez. Multumesc anticipat pentru raspuns
Toate bune,
Adi Sachelarie (Iasi)
Salu',si bine ai (re)venit pe la noi.
Eu voi veni doar duminica,ce sa ii faci -jobul,asa ca daca vii duminica ne intalnim.
Postat 09 February 2015 - 06:08 PM
Ieri a fost o zi cu multa zapada.....am fost la voi la aeroclub.......ce pacat ca nu am avut vremea buna de astazi si nu am apucat sa va vad......
Sper sa ne intalnim cand mai trec prin Oradea, probabil la anul.
Pana atunci va doresc tuturor zboruri cat mai placute si aterizari line.
Toate cele bune si din partea colegilor mei,
Adrian