ad525, la Nov 15 2008, 10:07 PM, a spus:
in primu rand.. fotografia de la inceput e bestial de mortala :) inca am gura cascata ?? cu ce aparat ai facut-o ! in al doilea rand celelalte poze sunt faine faine ?? de unde tiai luat EZ ca e prea fain .. si in ultimu rand. sa stii ca asai ce nu-i altau se strica in mana ta.. eu am patito cu o barca de viteza.. s-au dat cu ea vreo 20 de persoane.. si cand o ajuns la mine am facut 2 metri si o iesit flacari din ea :) )) norocu meu e ca proprietarul a vazut asta ... si nu mo pus sa io platesc... am pus toti bani :) )
1. multumesc pt laude... aparatul e un olympus E-410 kit cu doua obiective...si daca adaugi un picut de tehnica foto iese reteta perfecta :)
2. Ez starul cand l-am luat era nou si cu timpul am inceput sa il personalizez... un pic de autocolant aici un pic de modificari dincolo... o cabina mai lunga facuta din flacon de apa minerala ca sa acopere mai mult din botul lung al easystarului... si tot asa cate putin... :)
3. asta e regula si la noi in club.. nu ne prea imprumutam cu modele .... nimanui nu-i pica bine cand lucreaza pe ceva mult timp si vine altul si dintr-un mic accident ii strica toata munca... cand am intrat prima oara in club prima regula inainte sa intru pe usa era sa nu ating absolut nimik...doar sa privesc...