Pagina 1 din 1
Jante fara lipituri
Postat 26 February 2007 - 08:39 PM
ma bate gandu sa imi iau asa ceva in ideea ca nu mai trebuie sa stric gumele daca vreau alt model la cauciuc si nu ma mai chinui cu CA si nu dai bani pe mai multe jante daca vrei mai multe profiluri.........a incercat cineva la mt asa ceva???
filmuletul este foarte explicativ
http://www.maximizer...m/faq/index.cfm
filmuletul este foarte explicativ
http://www.maximizer...m/faq/index.cfm
Postat 26 February 2007 - 08:45 PM
Cred ca sunt ok...daca iti iei anunta si cred ca ma bag si eu...macar sa fim doi care luam teapa sau care vom avea jante schimbabile :D
Numai bine!
Numai bine!
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
Postat 26 February 2007 - 09:31 PM
cam mare picul asta... sunt ok jantele, am eu, ia-ti-le cu incredere
Postat 26 February 2007 - 10:20 PM
alxcsb, la 26 Feb 2007, 22:13, a spus:
Pentru gandaci nu exista jenti de astea?
eu nu am vazut :D:p:D.............gandaci cu roti :( :D
Postat 26 February 2007 - 10:43 PM
Flo234, la 26 Feb 2007, 21:58, a spus:
deci sunt fara probleme eu ma gandeam ca la modul cum prind cauciucul sa manance din el adica sa il reteze dupa o utilizare mai prelungita.......
Ba da, doar daca faci prostia sa iti iei ca mine cauciucuri mai micutze putin, si pt electrice :D), care bineinteles ca jantele prinzand foarte bine cauciucul, iar eu fortzand masina, le-am cam taiat pe ambele parti....am satz arat cand ne vedem
Postat 28 March 2008 - 07:48 AM
Cauciucurile alea sunt pentru rock crawling, asa ca nu cred ca o sa gasiti roti de marimea corecta pentru buggy. Cititi mai jos in pagina cu pricina si o sa vedeti dimensiunile rotilor si ale cauciucurilor. Alea sunt mult mai mari decit ce folositi voi la buggy.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1