3W-YAK 54 -VOPSIRE The Cream Of The Crop
Postat 14 April 2010 - 08:05 PM
Bravo Dragos, arata super bestial, sincer nu am mai vazut asa ceva, sa-l stapanesti sanatos si sa il vedem la Alba.
Avionul asta are mai multa electronica decat un Airbus A380 :)
Avionul asta are mai multa electronica decat un Airbus A380 :)
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
Postat 26 April 2010 - 07:50 PM
Mai am foarte putin si e gata !!!! Simbata si duminica am terminat cu rodajul motorului.A mers 4ore la 2500 rpm si a consumat 8 litrii de benzina,bineinteles cu pauzele de rigoare. "Motorasul " e o bestie !! Pe la sfirsitul rodajului i-am dat citeva reprize cu gazul in full si fara sa exagerez de loc, simti ca iti ia oxigenul fratee !! Nu e de joaca cu micutul. Urmeaza sa montez motorul , sa fac setarile, care o sa-mi ia ceva timp si cam asta a fost .
Postat 26 April 2010 - 09:44 PM
care micut? e BESTIE, nu gluma. suna demential, iar in spatele lui, doar la sfert si nu mai aveam aer.
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 26 April 2010 - 09:45 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 27 April 2010 - 08:20 PM
Da ce sa zic ....acum ma bucur ca am fixat batiul cu 8 suruburi m6 !!
Au mai ramas de facut urmatoarele :
1 de gaurit flansa pt con
2 degajerile in con pt elice
3 fixarea pacurilor de receptie (dupa ce voi monta tot avionul in functie de cg.)
4 fixarea receptoarelor
5 setari
Toate astea le voi face saptamina asta asa ca pina la Alba voi avea timp suficient sa-l si zbor de citeva ori !
Au mai ramas de facut urmatoarele :
1 de gaurit flansa pt con
2 degajerile in con pt elice
3 fixarea pacurilor de receptie (dupa ce voi monta tot avionul in functie de cg.)
4 fixarea receptoarelor
5 setari
Toate astea le voi face saptamina asta asa ca pina la Alba voi avea timp suficient sa-l si zbor de citeva ori !