textul am copiat din Forum de pe site www.RHC.ro si paote fi urmarit si acollo mai detaliat.
Vreau sa fi trimis aceasta invitatie de participare la cat mai multi modelisti si vreau sa depasim un record de participanti !
Avem acum cam 9 persoane care s-au anuntat.
Propun, poate mai bine FIXEZ acum (de altfel nu va fi finalizat):
Data: 12-14.9.2003
Locul de intelnire: Bistrita, Cartier Viisoara 40, Telefon 0263 233715 (va rog NU sunati dupa 8 seara de cat daca este chiar urgent)
Locul de camping cu folosirea baia si atelier mic pentru reparati: la mine a casa in gradina
Locul de zbor: la 500 de metri (acollo cine vrea poate sa poune si cort daca numai este loc la mine)
Forma: Intelnire cu o mica-mititel-ne-profesionist,liber la discutat competitia TIP "FUN" FARA STRESS..ok?
Vineri puteti veni si zburam cine cum vrea.
Sambata lafel ca si vineri. Numai dupa masa sa dam o mica,mica,micutel dovada cine aterisea sau face altceva mai bine, numai ca sa avem drept sa denumim pe cineva gastigator si sa aiba voie dup aia se sa lauda de Cupa Bistritei . Ok ?
Clase:
aripi fara motor
aripi cu motor
slowflyere pana 600 gramme (avem cantar !)
clasa libera ( cine cu ce nu conteaza, numai sa fie aeromodel)
cine are, sa aduca si masinuta, ca ne ducem intre o dimineata si p polygon si dam cursa:
avem la fata locului 4 piloti de masinute.
Premii
Cu conditia ca avem 10 participanti inclusif pe mine si minim 15 aeromodele care si zboare.
Am renunat la idea de cupe, ca nu reprezinta valoare adevart.
In loc ramane 1 mio la fiecare clasa impartit la primele 3 locuri si la fiecare
Locul 1) 500000 2) 300000 3) 200000
FIECARE participant(nu numai venit ci zburat!) primeste o diploma sponzorizat de o firma care nu am voie sa denumesc aici si poate sa alege printre stocurile mele, materiale in valoare de 350000 sau 10EUR.
!!!Modificare: am mai primit 4 mio sponzorisare, adica sa au dublat premii..... !!!
Probe
Aripi fara motor:
zbor de durat aruncat din mana pe plan drept. aterisare la punct sau la mana.
puntaj dupa timp si distanta aterisare de la punct.
Aripi cu motor:
zbor de durata 5 minute pe plan drept. aterisare la punct sau la mana.
Aripi combat:
Cine ramane ultimul aer = gastigator
Aterisare unde cade ;-)
Slowflyere cu motor sau fara si pana 600 gramme
Zbor intre o zona limitata, de exemplu un anumit numar de opturi. Trecere sub poarta (fictiva daca vreti) aterisare la punct sau la mana.
Clasa libera cu orice model
Zbor de un timp exact cu aterizare la punct. Trecere sub poarta (fictiva daca vreti)
Detalii mai putem discuta si in seara de 12.9. sau aici. Rama vreau sa ramane cam asa.
Important este ca totul eset facut pentru placere si nu cu stress. Este vorba de distractie in primul rind si vreau sa motovezi si pe incepatori sa participa. Chiar dac nu gastigati , o sa aveti pozibilitatea de a gastiga din cuaza ca sint multi cu experienta si bineinteles este premiu de baza ;-)
Va promit ca va apare un reportaj la Europa FM si la ziare national la care putem adauga toate dorintele nostre in legatura cu ce sa discuta la moment aici pe forum. Daca ne pregatim cu materiale si poze bine, atuns va fi si o pagina completa. Asta spus era bine sa fie cel putin o persoana care vrea sa dea un interviu la Europa FM , probabil live. Este aranjeata. Televiziune locala vine oricum si garantat.
Cu profesor de la palatul locul mai vorbesc, daca nu facem si ceva cu F1 sau asemanator. Imi placea si asta.
Cine nu vrea sa stea in cort. am spatiu limitat la mine in casa si este o pensiune la 600000 camera si 300metri in directia locului de zbor.
Putem sa ne uitam toti la film RR pe ecran mare proiectat sau la alte minuni pe video sau poze daca vreti. Aveti voie sa si pilotati, cine nu are pana acum pe simultoare. Va veni si magazin de modelism.
Ori am uitat ceva ?
Da ! Va rog sa lazati vorba si la alea , probabil prin mail sau telefon , care nu conosc, sau de la cei de care nu am adresa de mail.
Mit freundlichen Grüßen
Walter Born
Fax : 0049 1212 5 11901330
Aceasta postare a fost editata de wabo: 15 August 2003 - 12:28 PM