Pagina 1 din 1
Cind incep concursurile navo Concunsuri pt Off Shore
Postat 05 January 2007 - 07:30 PM
Sunt din Bucuresti , am o salupa si am comadat un speed boat , cu ele as putea sa ma incriu intr-un club si daca sti unul.
Salupa este un Phantom ( motor seria 400 cu reductor)si este cam inceata dupa parerea mea
Speed boat-ul este Magin One pe care incerc sa pun un motor auto mai puternic si sper sa fac rost de regulator care sa suporte mai multi amperi
Crezi ca am vreo sansa sa ma inscriu intr-un club?
Multumesc
Salupa este un Phantom ( motor seria 400 cu reductor)si este cam inceata dupa parerea mea
Speed boat-ul este Magin One pe care incerc sa pun un motor auto mai puternic si sper sa fac rost de regulator care sa suporte mai multi amperi
Crezi ca am vreo sansa sa ma inscriu intr-un club?
Multumesc
tel.0745026562
Postat 05 January 2007 - 07:35 PM
Din pacate ca sa poti face asta trebuie sa iti faci iste barci speciale care nu prea se gasesc ca la magazin ! la FSR E trebuie sa ai neaparat elicia submersata TOTAL chestie care la magin one nu se intampla!daca vrei vb cu cmb 90 (costica ) e din buc de la csta si te lamureste el!!
Postat 05 January 2007 - 09:18 PM
gun man, la 5 Jan 2007, 19:13, a spus:
si regina FSRV 15cc
ei na,......gasisi repede regina :D !!!!!
se pare ca rejina ta nu prea stie sa umble pa balitile noastre!
io nu prea am vazut anul trecut fo regina de 15 cc sa termine concursul (30 minute) fara sa se opreasca de cel putin doo ori si sa ia balizele la cel putin 20 metri distanta :) ,o fi sfetnicii slb pregatiti si nu stiu cand sa sfatuiasca reginele sa faca stanga sau dreapta B)
...vitezomanul gica spray...
Postat 05 January 2007 - 09:52 PM
Bai gica da am circumstante atenuante ma ! Cel putin eu)
1- motor nou in rodaj
2- combustibil prost (magnum)
3 -barca neechilibrata! ( am terminato marti si joi am puso pe balta in concurs ) mai vedem noi anu asta! :)
1- motor nou in rodaj
2- combustibil prost (magnum)
3 -barca neechilibrata! ( am terminato marti si joi am puso pe balta in concurs ) mai vedem noi anu asta! :)
Aceasta postare a fost editata de gun man: 05 January 2007 - 09:53 PM
Postat 01 February 2007 - 07:31 AM
gica viteza, la 31 Jan 2007, 19:37, a spus:
da, da, zi mai bine ca nu prea poti sa stapanesti cinspele si ai fugit la o categorie mai mica unde in Romania nu sunt decat doi concurenti :(
si stii ce mi-a spus costica cind mi-a dat barca de 15: bai,se manevreaza asa usor... :wacko:
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
user vechi:stamy
Arata acest topic
Pagina 1 din 1