Modelism - RHC Forum: JR to DSM2: bye, bye... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

JR to DSM2: bye, bye...

#1 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 29 August 2010 - 07:24 AM

Ok, pentru cei care se / ma atacau cand le preziceam viitorul, uite comunicatul MacGregor, dealerul unic JR in Anglia, echivalentul HH din US:

"JR will be bringing out their own 2.4 GHz systems on new future systems. Their new 7 channel system is undergoing full CE testing at the moment and for aircraft use it will be full FHSS.

It is hoped to be in production in October, they will be dropping the DSMJ system and from what I can gather, no longer manufacturing DSM2 FOR NEW SYSTEMS.

They will still be supporting the DSM2 for some period of time.

Their entry level set is called the XG7 and supports telemetry. The receiver is fitted with 2 long antennas ( similar to Futaba/Hitec) and comes with a telemetry sender. Currently it is for Rx battery voltage but you will be able to add additional probes to it."

Va rog, nu ma insultati cerandu-mi link...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 29 August 2010 - 07:25 AM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#2 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 29 August 2010 - 02:56 PM

.. mda ! asa o fi ! si ..... ?
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#3 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1596
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 29 August 2010 - 03:45 PM

@Renatoa
Boss, no offence. Astea se schimbla mereu, iar cine-si inchipuie ca DSM2 va fi vesnic merita sa ramana la el doar. Progresul si aplicarea normelor nu se opreste. Personal am optat pentru module grefate pe o platforma solida, poate anacronica. Dar daca apar alte lucruri, pierd maxim 200 euro in modul si receptoare. Nu am ales o statie nativa DSM2 tocmai din acest motiv. Insa pot spune ca cine are JR si DX6/7/8 nu este nemultumit.

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#4 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:34 AM

Noul JR

http://www.rctech.com.tw/index.php?option=...19&Itemid=1
0

#5 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 09 September 2010 - 02:08 PM

linkul de unde citezi cu atata ardoare o mare ghicitoare in radiocomenzi? Momentan observ ca inca nu te-ai lasat de postari inflamatoare gratuite. Si mai observ inca un lucru, DSM2-ul meu merge lux chiar si dupa 3 ani de cand l-am luat... asa ca nu ma incalzeste faptul ca "ai prezis" ca in 10 ani progresul va schimba o tehnologie.

Si inca o chestie, am stat in FM tot cam 2 ani si ceva... poate e momentul sa fiu in pas cu moda si sa-mi iau o alta scula moderna, o sa iti bagi unghia in gat inca vre-o 2-3 ani pana cand o deveni demodata si acea scula si sa poti IN SFARSIT sa dai cu tifla?

Aceasta postare a fost editata de bitex: 09 September 2010 - 06:41 PM

0

#6 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 16 September 2010 - 10:18 PM

Vezi postareaCalin, la Sep 9 2010, 03:08 PM, a spus:

linkul de unde citezi cu atata ardoare o mare ghicitoare in radiocomenzi? Momentan observ ca inca nu te-ai lasat de postari inflamatoare gratuite. Si mai observ inca un lucru, DSM2-ul meu merge lux chiar si dupa 3 ani de cand l-am luat... asa ca nu ma incalzeste faptul ca "ai prezis" ca in 10 ani progresul va schimba o tehnologie.

Si inca o chestie, am stat in FM tot cam 2 ani si ceva... poate e momentul sa fiu in pas cu moda si sa-mi iau o alta scula moderna, o sa iti bagi unghia in gat inca vre-o 2-3 ani pana cand o deveni demodata si acea scula si sa poti IN SFARSIT sa dai cu tifla?

imi dau si eu cu parerea, ma joc cu statie in fm de 6-7 ani si probleme au fost doar cand era aglomeratie si se suprapuneau frecventele la intalniri modelistice, in rest nicio problema, iar acu ca toata lumea a trecut pe 2,4gb sunt mai linistit ca niciodata cu 40 fm (iar statiile sunt foarte fiabile si de incredere si in fm). Din punctul meu de vedere nu vad rostul sa dau banii pe o noua statie doar sa fiu in pas cu moda.
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2010 - 02:44 PM

JR a pus o pagina noua referitoare la noul sistem si viitoarea statie:

http://www.jrpropo.c...dmss/index.html

Din pacate tot ce e text este grafic si nu poate fi tradus computerizat.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro